I La Paz slår Alexis Sanchez en corner fra venstre.
    I La Paz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    13'
    Mål for Chile!
    Bolivia 0 - 1 Chile
    Mål: Alexis Sanchez
    Alexis Sanchez dundrer ballen i mål og Chile tar ledelsen 0-1 på Estadio Hernando Siles.
    14'
    Bolivia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Marcelino Ignacio Nunez Espinoza
    Chile angriper i La Paz. Marcelino Nunez fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    En av Bolivias spillere blir avblåst for offside.
    22'
    Alexis Herrera signaliserer et frispark til Chile på egen banehalvdel.
    22'
    Alexis Herrera signaliserer et frispark til Chile.
    23'
    En av Chiles spillere går i offside.
    24'
    Alexis Sanchez (Chile) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Hernando Siles.
    25'
    Alexis Sanchez (Chile) slår en corner fra høyre side på Estadio Hernando Siles.
    25'
    Alexis Herrera tildeler Chile en corner. Alexis Sanchez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    27'
    Ben Brereton
    Ben Brereton (Chile) kommer til en målsjanse på Estadio Hernando Siles, men klarer ikke å score.
    28'
    29'
    Frispark for Bolivia på egen banehalvdel.
    30'
    Gult kort til Chile
    Benjamin Kuscevic
    Dommer Alexis Herrera gir Benjamin Kuscevic (Chile) et gult kort.
    30'
    35'
    Frispark til Chile på halvdelen til Bolivia.
    36'
    Gult kort til Bolivia
    Bruno Miranda Villagomez
    Bruno Miranda (Bolivia) pådrar seg et gult kort.
    36'
    Erwin Saavedra
    Bolivia angriper i La Paz. Erwin Saavedra avslutter på mål, men greier ikke å score.
    37'
    Chile, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    I La Paz slår Arce en corner fra høyre.
    37'
    Mål for Bolivia!
    Bolivia 1 - 1 Chile
    Mål: Marc Francois Enoumba
    Målgivende: Arce
    Mål! Marc Enoumba (Bolivia) utligner med en heading på Estadio Hernando Siles. Flott spill fra Arce før målet.
    37'
    Bolivia angriper, men avslutningen til Bruno Miranda går utenfor.
    42'
    Marc Enoumba (Bolivia) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Hernando Siles.
    43'
    Marc Enoumba er tilbake i kampen igjen.
    44'
    Målsjanse! Marcelino Nunez (Chile) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    44'
    47'
    Dommer Alexis Herrera ser at linjemannen løfter flagget, og Bolivias Arce blåses av for offside.
    47'
    Marcelo Moreno
    Bolivia avanserer forover i La Paz. Marcelo Moreno avslutter, men treffer ikke mål.
    47'
    49'
    I La Paz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    50'
    51'
    51'
    Alexis Herrera tildeler Bolivia en corner. Arce sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    Arce (Bolivia) slår en corner fra høyre side på Estadio Hernando Siles.
    54'
    57'
    58'
    Rodrigo Ramallo
    Sjanse til Bolivia! Rodrigo Ramallo er nær ved å score, men keeper redder.
    59'
    59'
    Bolivia fosser fremover, men Alexis Herrera blåser for offside på Estadio Hernando Siles.
    60'
    61'
    Spillerbytte - Bolivia
    Inn: Diego Bejarano
    Ut: Erwin Saavedra
    Bolivia gjør sitt første bytte. Erwin Saavedra erstattes av Diego Bejarano.
    61'
    Inn: Henry Vaca
    Ut: Bruno Miranda Villagomez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bolivia. Inn kommer Henry Vaca, mens Bruno Miranda tar plass på benken.
    61'
    Inn: Ramiro Vaca
    Ut: Moises Villarroel Angulo
    Moises Villarroel (Bolivia) erstattes av Ramiro Vaca.
    62'
    Paulo Diaz
    Sjanse! Chile avanserer forover, men Paulo Diaz avslutter utenfor.
    63'
    Alexis Sanchez (Chile) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Hernando Siles.
    65'
    Arce
    Arce (Bolivia) avanserer forover på Estadio Hernando Siles. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    66'
    66'
    66'
    Fernando Saucedo
    Fernando Saucedo (Bolivia) prøver å heade ballen i mål på Estadio Hernando Siles, men mislykkes.
    66'
    66'
    66'
    Ramiro Vaca
    Ramiro Vaca skyter i stolpen! Nære på for Bolivia.
    68'
    Erick Pulgar vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    69'
    Spillerbytte - Chile
    Inn: Claudio Baeza
    Ut: Erick Pulgar
    Martin Lasarte (Chile) tar ut Erick Pulgar som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Claudio Baeza.
    70'
    Chile slipper å klare seg uten Erick Pulgar som kommer tilbake på banen i La Paz.
    70'
    Inn: Pablo Parra
    Ut: Charles Aranguiz
    Martin Lasarte gjør dagens andre bytte i La Paz, når han tar ut Charles Aranguiz og setter inn Pablo Parra.
    70'
    71'
    Marc Francois Enoumba
    Marc Enoumba header i stolpen! Nære på for Bolivia i La Paz.
    71'
    Arce (Bolivia) slår en corner fra venstre side på Estadio Hernando Siles.
    71'
    Pablo Parra
    Chile fosser forover og Pablo Parra fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    73'
    Bolivia, prøver et skudd, men det reddes
    73'
    Alexis Herrera tildeler Chile en corner. Pablo Parra sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    74'
    Inn: Joaquin Alberto Montecinos Naranjo
    Ut: Ben Brereton
    Chile bytter ut Ben Brereton med Joaquin Montecinos.
    76'
    Inn: Victor Alonso Abrego Aguilera
    Ut: Rodrigo Ramallo
    Bolivia gjør sitt fjerde bytte. Rodrigo Ramallo erstattes av Victor Abrego.
    77'
    Bolivia 1 - 2 Chile
    Mål: Marcelino Ignacio Nunez Espinoza
    Målgivende: Mauricio Isla
    Mål! Chile tar ledelsen 1-2 ved Marcelino Nunez. Det er en fin assist fra Mauricio Isla.
    77'
    Marcelo Moreno (Bolivia) kommer seg fri på Estadio Hernando Siles, men avslutningen går utenfor.
    78'
    Inn: Roberto Fernandez
    Ut: Jose Manuel Sagredo Chavez
    Bytte for Bolivia. Roberto Fernandez kommer inn for Jose Sagredo på Estadio Hernando Siles.
    80'
    Kan Bolivia utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    81'
    82'
    84'
    Bolivia 1 - 3 Chile
    Mål! Alexis Sanchez gir Chile en komfortabel 1-3 ledelse. Mauricio Isla sto for den målgivende pasningen.
    85'
    Inn: Pablo Galdames
    Ut: Marcelino Ignacio Nunez Espinoza
    Martin Lasarte (Chile) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Pablo Galdames erstatter Marcelino Nunez.
    87'
    Inn: Valber Roberto Huerta Jerez
    Ut: Gary Medel
    Chile bytter ut Gary Medel med Valber Huerta. Dette er det femte byttet som Martin Lasarte gjør i dagens kamp.
    87'
    Bolivia 2 - 3 Chile
    Mål: Marcelo Moreno
    Målgivende: Henry Vaca
    Mål! Bolivia reduserer til 2-3 på Estadio Hernando Siles. Marcelo Moreno raget høyest og headet ballen i mål. Henry Vaca var nest sist på ballen.
    88'
    90'
    Bolivia må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Chile.
    90'+1
    Alexis Sanchez
    Chile angriper på Estadio Hernando Siles og Alexis Sanchez får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    90'+1
    90'+2
    Marcelo Moreno (Bolivia) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.