Dagens kamp på Arena Pantanal i Cuiaba er i gang.
    Frispark til Argentina på halvdelen til Bolivia.
    1'
    Sergio Aguero
    Sergio Aguero (Argentina) avanserer forover på Arena Pantanal. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    3'
    Bolivia, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Frispark for Bolivia på egen banehalvdel.
    4'
    Mål for Argentina!
    Bolivia 0 - 1 Argentina
    Mål: Papu Gomez
    Målgivende: Lionel Messi
    Mål! Papu Gomez gir Argentina en 0-1 ledelse. Det er en fin assist fra Lionel Messi.
    6'
    Andres Rojas signaliserer et frispark til Bolivia på egen banehalvdel.
    7'
    Bolivia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Argentina tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Offside! Sergio Aguero (Argentina) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    21'
    21'
    Andres Rojas signaliserer et frispark til Argentina.
    26'
    Argentina har fått straffespark i Cuiaba!
    31'
    Argentina scorer på straffe!
    Bolivia 0 - 2 Argentina
    Mål: Lionel Messi
    33'
    Ramiro Vaca (Bolivia) slår en corner fra venstre side på Arena Pantanal.
    34'
    Diego Bejarano
    Bolivia avanserer forover på Arena Pantanal og Diego Bejarano kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Argentina.
    34'
    Argentina, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Lionel Messi
    Målsjanse på Arena Pantanal! Lionel Messi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    36'
    36'
    36'
    En av Bolivias spillere går i offside.
    36'
    Jeyson Chura
    Bolivia fosser forover og Jeyson Chura fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    39'
    39'
    En av Bolivias spillere blir avblåst for offside.
    39'
    Bolivia 0 - 3 Argentina
    Målgivende: Sergio Aguero
    Mål! Lionel Messi øker Argentinas ledelse til 0-3 på Arena Pantanal. Flott spill fra Sergio Aguero før målet.
    42'
    Argentina angriper, men avslutningen til Sergio Aguero går utenfor.
    44'
    Sergio Aguero (Argentina) kommer til en målsjanse på Arena Pantanal, men klarer ikke å score.
    45'
    Argentina fosser fremover, men Lionel Messi går rett i offsidefella.
    51'
    Frispark for Argentina på egen banehalvdel.
    52'
    Frispark Bolivia.
    54'
    Spillerbytte - Argentina
    Inn: Julian Alvarez
    Ut: Papu Gomez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Argentina. Inn kommer Julian Alvarez, mens Papu Gomez tar plass på benken.
    56'
    Andres Rojas tildeler Argentina en corner. Lionel Messi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    56'
    Mål for Bolivia!
    Bolivia 1 - 3 Argentina
    Mål: Erwin Saavedra
    Målgivende: Leonel Justiniano
    Bolivia reduserer til 1-3 etter et mål av Erwin Saavedra. Leonel Justiniano var nest sist på ballen.
    60'
    Spillerbytte - Bolivia
    Inn: Jose Manuel Sagredo Chavez
    Ut: Boris Adrian Cespedes
    Boris Cespedes (Bolivia) erstattes av Jose Sagredo.
    61'
    Inn: Henry Vaca
    Ut: Jeyson Chura
    Bytte for Bolivia. Henry Vaca kommer inn for Jeyson Chura på Arena Pantanal.
    61'
    Inn: Rodrigo Ramallo
    Ut: Gilbert Alvarez
    Bolivia gjør sitt tredje bytte. Gilbert Alvarez erstattes av Rodrigo Ramallo.
    61'
    I Cuiaba slår Ramiro Vaca en corner fra venstre.
    63'
    63'
    Inn: Lautaro Martinez
    Ut: Sergio Aguero
    Lionel Scaloni (Argentina) gjør sitt andre bytte for dagen. Lautaro Martinez erstatter Sergio Aguero.
    63'
    Inn: Giovani Lo Celso
    Ut: Angel Correa
    Argentina bytter ut Angel Correa med Giovani Lo Celso. Dette er det tredje byttet som Lionel Scaloni gjør i dagens kamp.
    64'
    Bolivia 1 - 4 Argentina
    Mål: Lautaro Martinez
    Argentina går opp i en 1-4 ledelse etter et mål av Lautaro Martinez.
    65'
    Argentina fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    67'
    Lautaro Martinez
    Sjanse i Cuiaba! Lautaro Martinez (Argentina) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    70'
    70'
    Argentina angriper i Cuiaba. Lautaro Martinez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    70'
    70'
    Andres Rojas signaliserer et frispark til Argentina på egen banehalvdel.
    70'
    Inn: Nicolas Dominguez
    Ut: Exequiel Palacios
    Argentina bytter ut Exequiel Palacios med Nicolas Dominguez.
    71'
    Inn: Leandro Paredes
    Ut: Guido Rodriguez
    Lionel Scaloni gjør dagens femte bytte i Cuiaba, når han tar ut Guido Rodriguez og setter inn Leandro Paredes.
    71'
    73'
    74'
    Frisparket tildelt Argentina er farlig nær Bolivias målområde.
    76'
    77'
    77'
    Leandro Paredes (Argentina) løfter inn en corner fra venstre på Arena Pantanal.
    78'
    Julian Alvarez
    Argentina angriper. Julian Alvarez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    78'
    78'
    81'
    Inn: Diego Wayar
    Ut: Roberto Fernandez
    Bytte for Bolivia. Diego Wayar kommer inn for Roberto Fernandez på Arena Pantanal.
    81'
    Hjørnespark til Argentina
    85'
    German Pezzella
    German Pezzella (Argentina) kommer seg fri på Arena Pantanal, men avslutningen går utenfor.
    85'
    Inn: Moises Villarroel Angulo
    Ut: Erwin Saavedra
    Cesar Farias gjør dagens femte bytte i Cuiaba, når han tar ut Erwin Saavedra og setter inn Moises Villarroel.
    85'
    86'
    Gult kort til Bolivia
    Rodrigo Ramallo
    Rodrigo Ramallo (Bolivia) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    86'
    Frispark til Bolivia på halvdelen til Argentina.
    89'
    Gult kort til Argentina
    Marcos Acuna
    Marcos Acuna (Argentina) får et gult kort av dommer Andres Rojas.
    90'
    Sjanse til Argentina! Lionel Messi er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+2
    90'+2
    Lionel Messi (Argentina) løfter inn en corner fra venstre på Arena Pantanal.
    90'+2
    Diego Wayar
    Diego Wayar (Bolivia) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.