Strømsgodset: Pettersen - Vilsvik, Glesnes, Madsen, Parr - Adjei-Boateng, Abu - Tokstad, Francisco Júnior, Storflor - Høiland
    Bodø/Glimt: Thomas - Saltnes, Mockenhaupt, Bjørnbak, Jacobsen - Jakobsen, Normann, Berg - Halvorsen, Azemi, Olsen
    Godset triller ball i åpningen.
    3'
    Olsen fosser frem på venstrekanten, men innlegget kommer aldri frem.
    3'
    Glimt vinner en corner. Glimrende av Trond Olsen i forkant. Godset klarerer over dødlinjen.
    5'
    Corneren stanges utenfor av Normann, som er tydelig irritert etter duellen i feltet.
    6'
    Azemi stikker i bakrom og får ballen løftet over forsvaret. Må skyte på første berøring, men får ikke godt nok treff på kula. Bugge Pettersen får reddet skuddet.
    8'
    Glesnes lager frispark på venstresiden av boksen. Kan både legge inn og skyte her.
    9'
    Det blir et skudd fra spiss vinkel. Men Bugge slår ballen vekk.
    10'
    Glimt legger inn igjen og Godset klarerer til corner.
    10'
    Godset får frispark i eget felt.
    10'
    Tokstad med kampens beste mulighet! Kliner til fra langt hold, men ballen sniker seg like utenfor mål. Nære på for gjestene.
    12'
    Storflor skyter fra distanse, men byr ikke Thomas på de helt store utfordringene.
    15'
    Bugge Pettersen er iskald i forsvar. Er presset av Azemi, men drar av spissen med en frekk, men farlig vending.
    18'
    Glesnes lager nok et frispark. Denne gangen lengre unna. Patrick Berg skal slå inn.
    21'
    Frisparket fra unggutten går over alle.
    21'
    Godset er bedre nå. Flytter opp mange folk på Glimts halvdel og gjør at de kan trille ball med mange alternativer.
    24'
    Frispark til Glimt på 25 meter.
    26'
    Meget godt forsøk fra Martin "Ronaldo" Bjørnbak. Skyter frispark som idolet fra Portugal, og tvinger Bugge Pettersen ut i full strekk. Corner for Glimt.
    27'
    Får ingenting ut av den.
    27'
    Nok et innlegg fra Olsen. Glimt beholder ballen og vinner til slutt et hjørnespark.
    27'
    Danske Jacobsen kommer seg på skuddhold. Drar seg utover i banen før han fyrer av. Men ballen sklir av vristen og langt utenfor.
    30'
    Glesnes drar til fra distanse og får skikkelig snert i skuddet. Ballen går likevel over målet til Thomas.
    32'
    Berg drar av to mann før han går på skudd. Men avslutningen er for dårlig fra 17-18 meter.
    33'
    Mål for Strømsgodset!
    Bodø/Glimt 0 - 1 Strømsgodset
    Mål: Tommy Høiland
    Målgivende: Kristoffer Tokstad
    Godset tar ledelsen med Høilands tredje scoring for sesongen! Tokstad slår inn i feltet og Thomas er ute på bærtur. Spissen stiger til værs og nikker inn 1-0 fra fem meter.
    34'
    Halvorsen med en kjempemiss! Glimt kontrer ved Olsen på kanten som vanlig og inne i boksen er Halvorsen fri. Innlegget er strøkent, men avslutningen fra Odd-lånesoldaten går 30 cm utenfor. Slike sjanser må man ta vare på.
    36'
    Godset vinner en corner. Glesnes og Madsen kommer opp i boksen.
    37'
    Thomas fanger ned ballen etter en svak corner.
    38'
    Glimt pøser på mot Bugge Pettersen nå! Først må keeperen ut å bokse ballen vekk foran Azemi. Bjørnbak får mulighet nummer to, men skuddet blokkeres.
    39'
    Normann skyter over mål fra 25 meter og ender et langt angrep mot bortemålet. Har vært det beste laget, men har slurvet både fremover og bakover.
    40'
    Olsen prøver seg med en sylfrekk variant når han skyter fra spiss vinkel. Bugge Pettersen er langt ute og må kaste seg tilbake mot mål. Heldigvis for Godset går skuddet like over mål.
    41'
    Det legges til ett minutt før pause.
    45'
    45'
    - Jeg synes vi spiller en god omgang. Synes synd på gutta at vi ligger under, men målet er ikke bra, sier Glimt-trener Aasmund Bjørkan og legger til at kampen på ingen måte er over.
    45'
    46'
    Bodø/Glimt 0 - 2 Strømsgodset
    Der sitter den igjen for Godset og nok en gang er det Tommy Høiland som scorer! Igjen er det Tokstad som er arkitekten. Glesnes slår en lang ball opp mot Tokstad som har startet på kanten. På første berøring sender han ballen inn til Høiland som triller ballen enkelt i mål fra 7-8 meter. Høiland-Tokstad-duoen har vært Glimts overmenn etter 50 minutter.
    48'
    Det striregner i Bodø for øyeblikket.
    53'
    Straffe til Glimt! Olsen felles i boksen av Høiland. Dommeren peker på straffemerket.
    54'
    Bodø/Glimt scorer på straffe!
    Bodø/Glimt 1 - 2 Strømsgodset
    Mål: Ole Jørgen Halvorsen
    Sender keeper feil vei og tenner håpet i Bodø.
    54'
    Mål for Bodø/Glimt!
    Bodø/Glimt 2 - 2 Strømsgodset
    Mål: Fitim Azemi
    Målgivende: Trond Olsen
    Dobbeltsalve fra Glimt! Olsen slår inn fra kanten og Storflor taper duellen mot Azemi i boksen. Der stanger spissen inn utligningen. To mål på to minutter.
    58'
    Utspill fra mål for Godset.
    63'
    Nå regner det sidelengs i Bodø. Alt er som normalt med andre ord.
    63'
    - Slapp av for h******, høres fra Glimt-benken. Ingen grunn til å stresse der altså.
    66'
    Slås for langt inn i boksen og Thomas er ute og bokser.
    68'
    Frispark mot Normann.
    70'
    Ballen slås inn i boksen og Thomas kaster seg inn i en duell med Høiland. Keeperen får seg en smell i duellen, men er oppe på bena etter en liten pust i bakken.
    71'
    Kjempesjanse for Godset! Helt utrolig at ikke Tokstad legger på til 3-2. Et strøkent innlegg finner den tidligere Sarpsborg 08-spilleren på bakerste stolpe. Har bare å bredside ballen i mål, men setter avslutningen over mål. Nesten lettere å treffe mål enn å bomme der.
    74'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Morten Konradsen
    Ut: Alexander Juel
    76'
    Bodø/Glimt 3 - 2 Strømsgodset
    Mål: Martin Bjørnbak
    Glimt har snudd kampen! Og for et ledermål av "Ronaldo" Bjørnbak! Dundrer ballen i mål på frispark fra over 25 meter. Ballen dupper over muren og i mål. Nå tenker jeg noen og enhver svetter i Lillestrøm.
    76'
    Inn: Jens Petter Hauge
    Ut: Ole Jørgen Halvorsen
    80'
    Hauge prøver seg etter innhoppet. Like utenfor fra 16-åringen.
    82'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Mathias Berg Gjerstrøm
    Ut: Francisco Júnior
    82'
    Corner for Glimt. Klareres av Vilsvik til enda en.
    82'
    Bodø/Glimt 4 - 2 Strømsgodset
    Mål: Sascha Mockenhaupt
    Målgivende: Patrick Berg
    Scorer sitt første mål for Bodø-klubben etter overgangen fra Tyskland! Godset ledet 2-0 tidlig i denne omgangen. Nå har de sluppet inn fire (!) mål. Patrick Berg med slo corneren inn foran mål.
    82'
    Normann ligger nede etter en smell i låret. Halter veldig nå.
    84'
    Gult kort til Strømsgodset
    Tommy Høiland
    Høyt spark.
    85'
    Inn: Vadim Manzon
    Ut: Fitim Azemi
    Rent spissbytte for Glimt. Inn kommer den russiske lånesoldaten Manzon.
    86'
    Olsen sklir og sklir på kunstgresset før han får til en halvgod avslutning. Ufarlig.
    88'
    Tre minutter legges til. Men alle tre poengene blir nok værende i Nordlands hovedstad.
    90'+1
    Glimt-sangen runger på Aspmyra. Det er som regel best på hjemmebane når det ikke møter opp altfor mange folk. Likevel er det brukbart med folk på stadion med tanke på byen, laget og tabellposisjonen.
    90'+2
    90'+2
    Der er kampen over! Tre svært viktige poeng blir værende i Bodø og nå rettes alle øyne mot morgendagens skjebneoppgjør mellom Stabæk og Lillestrøm. Begge lagene håpte nok på Godset-seier, men fikk ikke hjelp av sine "naboer" i Buskerud.