Saprsborg 08 (4-3-3): Østbø - Thomassen, Sundli, Heieren Hansen, Groven - Lund Nielsen, Trondsen, Ernemann - Tveita, Krikevold, Lindberg
    0'
    Bodø/Glimt (4-3-3): Thomas - Edvardsen, Mockenhaupt, Bjørnbak, Jacobsen - Jakobsen, Normann, Berg - Halvorsen, Manzon, Olsen
    0'
    Det er 13 år siden forrige gang Bodø/Glimt tok seg til semifinalen i cupen. Den gang endte laget til slutt på 2. plass, slått av RBK i finalen. Sarpsborg 08 var på sin side i cupfinalen i fjor. Da sto også RBK i veien i finalen på Ullevaal stadion.
    0'
    Bodø/Glimt og Sarpsborg møttes sist til dyst for bare en og en halv uke siden. Den gang var det Glimt - i Sarpsborg - som kunne juble for seier. Tobias Heintz sendte hjemmelaget i føringen, men sarpingen Ole Jørgen Halvorsen og russiske Vadim Manzon sørget for at de tre poengene ble med til Bodø.
    0'
    Glimt setter i gang kampen på Aspmyra! Vi spiller om en cupsemibillett!
    1'
    Tveita jobber fint hjem og forhindrer en Glimt-kontring.
    2'
    Sarpsborg starter med et lavt press mot Glimt. Lar de gulkledde trille ball i bakre rekker uten press.
    3'
    Over alt og alle, til innkast til Sarpsborg.
    4'
    Mål for Bodø/Glimt!
    Bodø/Glimt 1 - 0 Sarpsborg 08
    Mål: Vadim Manzon
    Målgivende: Ole Jørgen Halvorsen
    Effektiv fotball i fremoverlendet av hjemmelaget. Halvorsen spilles fint i bakrom, sarpingen legger inn på første og der kommer russiske Manzon først på ballen - 1-0!
    5'
    Kombinasjonen Halvorsen og Manzon sørger altså for at Bodø/Glimt leder 1-0. Det var de to spillerne som scoret da Sarpsborg ble slått 2-1 for en og en halv uke siden.
    5'
    Ernemann forsøker å finne Thomassen på kanten, men ballen er for upresis. Triller ut til femmeter for hjemmelaget.
    8'
    Sarpsborg med bedre spill nå. Får flyttet laget oppover i banen.
    10'
    Glimt kontrer, og igjen er det Halvorsen som får slått inn fra sin høyrekant. Innlegget er godt langs bakken, akkurat som på mål nummer én, men denne gang er ikke Manzon først. Bortelaget klarerer.
    11'
    Innlegg fra Olsen og Glimts venstrekant denne gang. Østbø holder ballen i fast grep.
    12'
    Trond Olsen demper ballen nydelig og drar seg innover fra venstre. Forsøker seg til slutt med høyre (!), men Østbø har ikke store problemer med å redde.
    14'
    Hjemmelaget klart best det første kvarteret. Sarpsborg har på sin side fremstått upresise.
    15'
    Men der er bortelaget nær utligning. Thomassen med et herlig innlegg mot Kirkevold, men spissen makter ikke styre ballen mot mål. Sarpsborgs desidert beste mulighet så langt.
    16'
    Halvorsen blir truffet i kinnet av ballen, som er skutt hardt med strak vrist. Tar telling, men kommer seg opp igjen.
    17'
    Gult kort til Bodø/Glimt
    Daniel Edvardsen
    Holder Lindberg på vei gjennom. Frispark fra skrått hold fra omtrent 20 meter. Her kan det skytes!
    20'
    Lindberg tar frisparket selv - og det er bra! Thomas i Glimt-buret er sjanseløs, men skruen gjør at ballen går i krysstangen og ut - ikke inn. Ekstremt nær utligning!
    21'
    Normann slurver for Glimt, og inviterer Sarpsborg til angrep. Det bruker Groven til å få frispark rett utenfor sekstenmeteren til Glimt, riktignok nær dødlinja.
    26'
    Frisparket slås ut til Trondsen, som kliner til. Han får et godt treff, men Alexander Jakobsen står i veien foran mål.
    27'
    Trondsen skrur ballen på oversiden av nettaket. Femmeter for Thomas.
    29'
    Sarpsborg adskillig mer med nå - står også høyere i presset.
    30'
    Halvorsen vinkes av. Hadde blitt farlig hvis ikke, men det ser da greit ut.
    31'
    Bra Glimt-spill nå, men innlegget til Halvorsen står ikke i stil. Sarpsborg får ryddet unna.
    33'
    Halvorsen forsøker seg med høyre fra skrå vinkel. Ender med corner.
    34'
    Sarpsborg klarerer - og får frispark.
    35'
    Ernemann tar litt telling etter duellen i feltet, som ender opp med frispark til dansken. Virker å komme seg.
    35'
    Manzon med er herlig stikker til Trond Olsen, men alene med keeper blir han tvunget til å bruke høyrebeinet - og dunker ballen over målet til Østbø! Der burde det ha stått 2-0!
    36'
    Frispark til Sarpsborg i god innleggsposisjon. Ernemann gjør seg klar.
    37'
    Det blir farlig! Normann er det vel som header rett i et Sarpsborg-bein, og Thomas i Glimt-buret må varte opp med en skikkelig reaksjonsredning for å forhindre scoring.
    37'
    Hva skjer der, da? To Sarpsborg-spillere tar telling etter cornere, og reprisene viser at Ernemann vel blir felt av egen spiller. Spillet fortsetter, og bortelaget kommer til flere skudd - uten uttelling.
    38'
    Ernemann ligger nede og trenger behandling. Groven, som felte Ernemann, er oppe og går.
    39'
    Ernemann er oppe og går igjen, men halter litt idet han må ut på sidelinjen for behandling.
    40'
    Sarpsborg har etablert et visst trykk på Glimt nå, men mangler litt presisjon på siste tredjedel.
    41'
    Bodø/Glimt 2 - 0 Sarpsborg 08
    Målgivende: Mathias Normann
    Russisk dobbel på Asmpyra! Denne gang spilles Manzon nydelig gjennom av Normann, og alene med keeper er han sikker som banken. Russeren scorer sitt andre - og Glimts andre - for dagen! 2-0, men forsvarsspillet til bortelaget er under all kritikk der!
    43'
    Det er lagt til ett minutt.
    45'
    45'
    46'
    Spillerbytte - Sarpsborg 08
    Inn: Kristoffer Hansen
    Ut: Steffen Ernemann
    Danske Ernemann fikk seg en smell ikke lenge før pause. Trolig er det grunnen til at han er byttet ut.
    46'
    Frisparket til Sarpsborg halvveis inn på Glimts banehalvdel.
    47'
    Sundli er råsterk i feltet og headingen hans er god. Men en feberredning fra Glimt-burvokter Simon Thomas forhindrer scoring - nær redusering!
    49'
    Bortelaget har startet den andre omgangen best, noe de må skal de klare å hente opp Glimts 2-0-ledelse. Og så må de passe seg for hjemmelagets beryktede kontringer.
    50'
    Nære på for Sarpsborg, men touchet til innbytter Normann Hansen er akkurat ikke godt nok, og Thomas får kontroll på ballen.
    52'
    Gult kort til Sarpsborg 08
    Matti Lund Nielsen
    Forhindrer Halvorsen og en god kontringsmulighet. Belønnes med gult.
    53'
    Patrick Berg
    Så er det Patrick Berg til å forhindre en mulig overgangsmulighet. Også han belønnes med gult.
    53'
    Halvdan Sivertsen er på plass på tribunen.
    55'
    Normann trer ballen til Halvorsen, som alene med keeper fra skrå vinkel så absolutt burde score. Men sarpingen makter ikke presse ballen under tverrliggeren, og bortelaget slipper med skrekken.
    56'
    Bodø/Glimt-spiller Ole Jørgen Halvorsen er altså født i Saprsborg og spilte for klubben fra 2003 til 2009.
    56'
    Langt innkast fra Groven. Glimt får klarert.
    59'
    En halvtime igjen for Sarpsborg å hente opp Glimts 2-0-ledelse på. Da må bortelaget bli bedre i presisjonen - og gjerne skru opp tempoet et hakk eller to.
    60'
    Thomas er langt ute, og Normann Hansen forsøker seg på en lobb. Forsøket er imidlertid altfor dårlig. Femmeter til Glimt.
    63'
    Inn: Amani Mbedule
    Ut: Jon-Helge Tveita
    64'
    Jakobsen fyrer av - like utenfor! Det ville fort ha vært spikeren i kista.
    65'
    Trond Olsen legger igjen til Jacobsen, som fyrer av - rett i blokka.
    65'
    Forskjell på Jakobsen og Jacobsen, altså. JaKobsen er venstreback. JaCopsen er en teknisk indreløper som faktisk har fått kallenavnet Danmarks Ronaldinho. Ikke helt sikker på hvor fortjent akkurat det er.
    66'
    Manzon vinkes av. Ser korrekt ut.
    67'
    Sarpsborg småspiller innenfor Glimts sekstenmeter, men sliter med å komme ordentlig til skudd. Til slutt får Glimt klarert.
    70'
    Normann Hansen skyter, men det blir blokkert.
    71'
    Sarpsborg presser på nå, men Glimt står kompakte.
    72'
    Mockenhaupt blir stemplet etter å ha blokkert et skudd. Tar telling, men virker å komme seg.
    73'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Fitim Azemi
    Ut: Ole Jørgen Halvorsen
    73'
    Inn: Ulrik Saltnes
    Ut: Daniel Edvardsen
    74'
    Dobbeltbytte for Glimt før en S08-corner.
    74'
    Lempes på bakerste, men Sundli sklir og Glimt klarerer til innkast for S08.
    74'
    Azemi er lynhurtig på kanten og serverer Manzon i feltet. Han får gå opp helt alene, men makter ikke overliste Østbø, som på sin side varter opp med en feberredning. Der burde russeren ha fullført sitt hat-trick!
    76'
    Bodø/Glimt 3 - 0 Sarpsborg 08
    Mål: Patrick Berg
    Heieren Hansen header unna, men ballen plukkes opp av unggutten Patrick Berg. Han feier ballen i mål - 3-0! Og med det er vel kampen punktert.
    77'
    Joachim Thomassen
    80'
    Glimt ser ut til å ha stålkontroll på dette for øyeblikket.
    82'
    Inn: Magnus Hart
    Ut: Matti Lund Nielsen
    84'
    Inn: Joachim Osvold
    Ut: Vadim Manzon
    Russeren får stående applaus av Aspmyra på vei ut.
    85'
    Gode kombinasjoner av hjemmelaget, men Saltnes' ball blir for upresis i siste ledd.
    87'
    Osvold vinkes av.
    87'
    Thomassen misser på mottaket. Det er litt symptomatisk for Sarpsborg i kveld. Dette går mot Glimt-seier.
    88'
    Bodø/Glimt 4 - 0 Sarpsborg 08
    Mål: Joachim Osvold
    Målgivende: Trond Olsen
    Idet vi går inn i overtiden kommer nok et Glimt-mål. Hjemmelaget kontrer perfekt, og til slutt får innbytter Osvold en enkel jobb med å sette inn 4-0!