4-1
5 653
3 223

Hei, og hjertelig velkommen til livedekningen av kvartfinalekampen mellom Bodø/Glimt og Lillestrøm!
    Det er selvsagt vanskelig å komme unna hvordan hjemmelaget har avansert fram til dette stadiet i cupen. Grunnet fortsatt europaspill ønsket Bodø/Glimt å få endret på kampdagen for oppgjøret mellom dem og Aalesund. Det ønsket innvilget NFF, selv om Aalesund av flere årsaker ikke ønsket av kampen skulle flyttes fram. Da endte det som de fleste vet med at Aalesund måtte trekke seg, og dermed gikk seriemesteren videre på walkover. Uansett hvem sin skyld man mener det har vært er vel alle enige om at resultatet var utrolig trist. Slikt ønsker vi ikke i den norske cupen, og det er hvert fall godt at denne kampen heldigvis skal avgjøres på kunstgressmatta i Bodø.
    Selv om det ikke ble noen ordentlig seier for Glimt i den forrige cuprunden så mangler det ikke på oppturer og selvtillit i nord. I midtuken sikret de tross alt en plass i kvartfinalen i Europa Conference League, etter 120 minutter med knallhard jobbing mot AZ Alkmaar. Pål André Helland var vel allerede torsdag klar på at det kun var positivt for Lillestrøm at deres motstander måtte ut i ekstraomganger. Det blir spennende å se om det er noen vonde og slitne legger som møter opp for hjemmelaget i dag, eller om de som vanligvis sliter benken endelig får en mulighet til å skinne denne flotte Bodø-dagen.
    Lillestrøm måtte faktisk spille kampen som sikret dem en plass i kvartfinalen, men heller ikke de hadde store problemer med å sikre avansement. Nardo viste seg å være flere hakk for små for kanarifuglene, som lekte seg inn til en enkel 4-0-seier på bortebane. Nevnte Pål André Helland så blant annet ut til å kose seg stort i mer familiære trakter da han satt inn både 1-0 og 3-0. Nå som toppscoreren Thomas Lehne Olsen er borte gjorde det også godt at Akor Jerome Adams har kommet i gang i Lillestrøm-trøya. Han la nemlig på til 4-0 få minutter før slutt.
    De fleste har nok fått med seg hvilken form Bodø/Glimt har inn til dette oppgjøret, men det er nok ikke like mange som vet hva Lillestrøm har foretatt seg i vinter og vår. Fem treningskamper ble spilt før Nardo ble nedsablet. Resultatene i treningskamper er selvsagt ikke noe man alltid skal lese så mye inn i, men det ser ikke ut til å gå på skinner for gultrøyene i øyeblikket. Stabæk ble slått i den første treningskampen tidlig i februar, før man måtte vente helt til Nardo-kampen for den neste seieren. Både Djurgården og HamKam, som Lillestrøm møter første serierunde, har stukket av med seiere over dagens bortelag, mens kampene mot Tromsø og Fredrikstad begge endte uavgjort. Likevel er det nok ingen som gir det en tanke om de går ut og sikrer semifinaleplass i kveld.
    Det er faktisk ikke så lenge siden disse lagene møttes sist heller. I den 27. serierunden var nemlig Lillestrøm på besøk i Bodø by. Da ble de bydd opp til dans av Hugo Vetlesen, som noterte seg for både mål og målgivende før pausesignalet lød. Det ville seg altså ikke for Lillestrøm i kampene mot Bodø/Glimt i forrige sesong, for også på Åråsen ble de etter nummer for små. På det tidspunktet var faktisk den regjerende seriemesteren inne i en relativt svak periode, med tre strake kamper uten seier i banken, hvorav en av kampene var et tap for Sandefjord. På papiret er det altså ingen tvil om hvem som er favoritt inn til kveldens kamp, men en ting må man alltid huske på: Cup er cup!
    Kveldens kampleder er Kristoffer Hagenes fra Hovding. Med seg langs linjene får han Anders Olav Dale (Nordre Holsnøy IL) og Christer Solheim Jørgensen (Bergen Nord). Fjerdedommer Marius Lien fra Fossum IF blir også å finne ved trenerbenken på Aspmyra i kveld.
    Bodø/Glimt gjør faktisk kun tre endringer fra laget som startet borte mot AZ Alkmaar. Sigurd Kvile gjør som i Nederland, og erstatter en mer rutinert stopper. Denne gangen er det Brede Moe som får gleden av å ta seg en pust i bakken. På midtbanen setter Knutsen inn både en debutant, og en re-debutant. Gaute Vetti trer inn i ankerrollen som Elias Hagen har gjort til siden, mens Anders Ågnes Konradsen endelig kan tre den gule drakta over hodet før han entrer Aspmyra. Ut for Konradsen går Saltnes, som betyr at matchvinneren Alfons Sampsted er dagens kaptein.
    Bortelaget gjør derimot kun én endring fra laget som sikret dem kvartfinaleplassen i denne cupen. Tomålsscorer Pål André Helland blir overraskende nok plassert på benken av Geir Bakke. Inn i hans sted trer nysigneringen Ylldren Ibrahimaj. På benken finner vi også den andre av tre målscorere, for selv om Akor Jerome Adams åpnet målkontoen sin for Lillestrøm er det Holmbert Fridjónsson som blir foretrukket på spissplassen.
    Lillestrøm entrer banen ikledd t-skjorter med Ukraina-flagget printet på brystet. Flott å se at flere norske klubber markerer det som foregår ute i verden denne tiden.
    0'
    Gjermund Åsen sparker i gang den siste kvartfinalen i denne utgaven av cupen!
    1'
    Wembangomo er nære ved å kløne ballen ut over sidelinjen der han blir presset av Ibrahimaj. Så ut til at ballen var over linjen, men linjedommer har dårlig sikt og holder flagget senket. Får en liten skyllebøtte av Lillestrøm-spillerne i etterkant.
    2'
    Vetlesen forsøker å prikke et innlegg på Espejord og Pellegrino inne i boksen, men sender innlegget langt bak Hedenstad sitt mål.
    3'
    Spennende å se hvordan Vetti og storebror Konradsen tar på seg arbeidsoppgavene på Glimt-midtbanen. Har jo for det meste vært de samme tre som har innehatt de posisjonene for Glimt de siste årene, men nå er både Saltnes, Berg og Brunstad Fet ute av laget.
    4'
    Sampsted har kun to mål for Glimt, og er fysen på å score i sin andre kamp på rad. Glimt spiller rundt Lillestrøm-forsvaret, og ballen dyttes inn i perfekt skuddposisjon for den islandske backen. Sender fra seg en markkryper mot lengste hjørne, men ballen går en drøy halvmeter utenfor mål.
    5'
    Vetti har tatt på seg playmaker-rollen allerede der han sikter en pasning mot Wembangomo ute til venstre. Litt for hard blir den, med godt sett av nysigneringen.
    6'
    Glimt tar store sjanser når de spiller seg ut bakfra. Mister faktisk ballen like innenfor sekstenmeteren. Fridjónsson plukker opp kula, men han kommer fra offside.
    8'
    Misforståelse mellom Glimt sine to nye rekrutter ute til venstre. Konradsen tror Wembangomo kommer på overlapp bak ham, så han flikker ballen bakover med hælen. Snur seg så for å se backen stå like ved siden av ham, og begge ser forvirret på hverandre.
    9'
    Ikke overraskende at det er Glimt som har tatt tak i denne kampen. Sjansene lar likevel vente på seg, for Lillestrøm forsvarer seg godt.
    10'
    Hele Aspmyra roper på straffespark når Espejord sender ballen opp i armen til Pettersson. Svensken står kun en halvmeter unna spissen, med hånda rett ned langs siden, så der gjør dommer helt rett.
    10'
    Sendes mot bakre stolpe, men går over alle mann.
    11'
    Nok en gang roper Glimt for hands, denne gangen litt lavere. Igjen gjør dommer rett ved å la spillet gå.
    12'
    Glimt har klart å tre seg inn i LSK-boksen ved flere anledninger de siste minuttene. Hver gang har forsvaret kastet seg inn for å blokke skuddet, så Hedenstad har på merkverdig vis ikke vært i aksjon.
    13'
    Mål for Lillestrøm!
    Bodø/Glimt 0 - 1 Lillestrøm
    Mål: Vetle Dragsnes
    Målgivende: Tom Pettersson
    Backen gjør alt på egenhånd! Dragsnes setter på løp ute til venstre og har store rom å boltre seg i. Utfordrer Kvile og dytter ballen forbi midtstopperen, før han løper rundt ham. Fra en noe spiss vinkel setter han ballen inn i nærmeste. Strålende gjort!
    13'
    Tredje gang Glimt-fansen roper på straffespark, og nok en gang dømmer dommer godt! Espejord får på merkelig vis med seg ballen under Ogbu. Spissen er i ubalanse når han entrer boksen, og faller rett og slett av egen maskin.
    15'
    Bølger virkelig frem og tilbake i Bodø nå.
    17'
    Tydelig å se at Wembangomo sitt samspill med resten av Glimt-guttene enda ikke sitter som det skal. Allerede mistet ballen grunnet en misforståelse med Konradsen, og denne gangen går verken han eller Pellegrino på ballen som spilles mellom dem.
    18'
    Wembangomo involvert igjen. Sender et løst innlegg mot bakre stolpe, hvor Pettersson enkelt kan se den ut over dødlinja.
    19'
    Pellegrino sin tur til å dytte ballen forbi forsvarer for så å løpe etter. Får et dårlig touch, og gir dermed Ranger muligheten til å løpe ham opp.
    20'
    Glimt sikter langt mot Espejord. Spissen står i offside, og blir raskt avblåst av dommer.
    20'
    Det blir mye nesten for Bodø/Glimt. Spiller seg flott fram til 30 meter unna LSK-målet, men så har valgene ofte sviktet. Fortsatt ingen grunn til å stresse, for vi vet alle hvordan det kan se ut når kombinasjonene sitter.
    22'
    Ikke vært Wembangomo sin omgang dette. Nok en gang velger backen feil. Vetti er helt ledig sentralt i banen, men han velger heller å sende fra seg en løs ball mot Espejord.
    24'
    Espejord nære ved å utligne, men skuddet settes midt på Hedenstad! Vetlesen gjør en god jobb når han får med seg ballen i duell med Holst. Han kikker opp, og ser at Espejord er på løpetur med Ogbu. På 18 meter får spissen lagt ballen over på høyrefoten, og måker til. Midt på Hedenstad, som må gi retur. Pellegrino er nære å plukke den opp på femmeterstreken, men klarer ikke å stokke beina i duell med Rösler.
    26'
    Wembangomo i stolpen! På Fredrik Bjørkan-vis drar den nye venstrebacken med seg ballen oppover og inn i banen, før han forsøker å vende ballen inn i lengste hjørne. Hedenstad er faktisk borti den ballen, og dermed må det kategoriseres som en kjemperedning!
    29'
    Lillestrøm får headet unna like foran Espejord, som kommer susende gjennom lufta.
    29'
    Solbakken med et innlegg som ikke er i nærheten av en eneste mann i gult. Ballen har derimot farlig retning, og det ser ikke ut som at Hedenstad har fullstendig kontroll på den når den forsvinner ut bak dødlinja.
    31'
    Solbakken med en kjempebom! Spilles flott gjennom bak LSK-forsvaret av Sigurd Kvile, og kommer alene med Hedenstad. Han har med seg Pellegrino langs feltet, men velger heller å gå for egne sjanser. Fra litt skrå vinkel forsøker han å skru ballen rundt keeper, men setter den utenfor!
    32'
    Lillestrøm innehar altså fortsatt ledelsen etter over 30 minutter er spilt, selv om de kun har fyrt av ett eneste skudd. Vært dødelig effektive gjestene, og spesielt Vetle Dragsnes.
    34'
    Nok en gang er Glimt nære, men Pellegrino klarerer ei heller denne gangen å stokke føttene sine ordentlig. Espejord sender ballen inn foran mål, hvor vingen venter med Rösler i rygg. Treffer fullstendig feil, og sender ballen vekk fra mål.
    35'
    Solbakken legger et frispark inn i boksen, men der er det faktisk Åsen som får headet ballen vekk.
    35'
    Flott kombinasjonsspill ute på Glimt sin høyre side, men Sampsted sitt innlegg har Ogbu god kontroll på.
    36'
    Slås med masse luft under, og nok en gang forsvinner den forbi alle mann.
    36'
    Mål for Bodø/Glimt!
    Bodø/Glimt 1 - 1 Lillestrøm
    Mål: Runar Espejord
    Målgivende: Brice Wembangomo
    Der sitter utligningen! Glimt ruller flott opp fra høyre til venstre, og Wembangomo spilles inn i Lillestrøm-boksen. Pellegrino og Espejord venter inne i feltet. Det lave innlegget forsvinner forbi førstnevnte, men Espejord står klar. Setter innsiden til, og sender ballen inn via stolpen.
    37'
    Der kom Espejord sitt første Glimt-mål på hjemmebane. Det er nok ikke siste målet, skal vi tro på Glimt sin suksesshistorie med nye spisser.
    39'
    Lillestrøm slår et frispark inn i boksen, men det heades unna av Høibråten. Ballen går ikke lenger inn til Mathew, men han sender ballen videre til en offsideplassert Pettersson.
    41'
    Imponerende å se hvor mye piff som er igjen i beina til Runar Espejord etter kampen i midtuken. Jobber som gal etter ballinnehaver Pettersson, og er ikke langt ifra å vinne ballen fra Lillestrøm sin nest-bakerste mann.
    41'
    Nå smelles det til i flere dueller her ute. Både Ranger og Wembangomo blir liggende etter to ulike dueller. Heldigvis går det bra med begge to.
    42'
    Kvile tar seg alt for god tid med ballen, og mister den 20 meter fra mål. Mathew setter fart mot Haikin, og rapper til fra seksten meter. Skuddet går rett i Høibråten. Det er slike sjanser bortelaget må utnytte om de ønsker å avansere.
    43'
    Fridjónsson er nede i egen boks og får headet unna.
    43'
    Ny corner, denne gang fra høyre side. To av to ganger har hjørnesparket fra denne siden blitt slått over alt og alle. Det gjentar seg selvsagt. Utspill fra Hedenstad.
    44'
    Amper stemning mellom Espejord og Ogbu. Spissen mener Ogbu holder han i en situasjon på midtbanen, og dytter borti ham før han sender av gårde noen gloser. Dommer vinker spillet videre.
    45'+1
    Minimum ett minutt tillagt tid.
    45'+1
    Nok en straffesituasjon, og denne gangen blir nok Lillestrøm snytt. Ballen slås inn mot Ranger inne i feltet, og bak han kommer Wembangomo og river han over ende. Ser da definitivt ut som det Glimt-backen begår en forseelse der, men det mener altså ikke dommer.
    45'+2
    45'+2
    Lagene går altså til pause med et uavgjortresultat ingen av lagene sannsynligvis er fornøyde med. Glimt har styrt det aller meste av banespillet, men det var Lillestrøm som scoret først. Dragsnes med et ordentlig Bale-mål der han dytter ballen forbi forsvarsspiller før han løper etter. Etter at Glimt både kastet vekk noen enorme muligheter og Wembangomo satt ballen i metallet var det endelig hjemmelaget sin tur til å få uttelling. Espejord var mer heldig en hans backkompis, og satt ballen i mål via stolpen. Like før pause ble Ranger revet overende inne i Glimt-feltet, og etter å ha sett flere repriser er alle og enhver enige om at bortelaget skulle hatt et straffespark. Vi gjør oss klare for nok en fartsfull og spennende omgang om noen få minutter.
    45'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Elias Hagen
    Ut: Sigurd Kvile
    46'
    Espejord sparker i gang andre omgang!
    46'
    Hagen er nære innen minuttet av hans introduksjon! Glimt spiller seg flott gjennom midtbanen, og ballen legges opp i flott skuddposisjon for innbytteren. Det er ikke mye kraft i skuddet, men det går via Ogbu og mot stolperota. Hedenstad strekker seg så lang han er og får duttet ballen ut over linja.
    47'
    Heades unna ved første stolpe.
    47'
    Dragsnes på farten igjen, der han legger inn til sin backkollega. Skuddet til Ranger smeller i Wembangomo, som nok en gang hindrer ham. Denne gangen er det heldigvis på lovlig vis.
    49'
    Mathew heldig som slipper unna gult kort. Handser ballen idet Solbakken flikker den forbi han og skal starte en kontring.
    49'
    Åsen får store rom å løpe i ute til venstre, og legger inn på pannebrasken til Fridjónsson. Innlegget er det ikke mye kraft bak, så islendingen må gjøre det meste selv i avslutningsøyeblikket. Blir for skarp vinkel, og headingen lander i nettveggen.
    51'
    Glimt har gitt fra seg enorme rom ved et par anledninger nå.
    51'
    Halve Aspmyra tror at Glimt har inntatt ledelsen. Dessverre for dem har skuddet til Espejord hatt samme skjebne som Fridjónsson sitt forsøk noen minutter tilbake. Nettsus, men på utsiden av mål.
    52'
    Spilles kort, og Glimt forsøker å tre seg inn i feltet. Lillestrøm ligger godt, så det sier fort stopp for hjemmelaget.
    52'
    Bodø/Glimt 2 - 1 Lillestrøm
    Mål: Elias Hagen
    Målgivende: Amahl Pellegrino
    For en jobb Espejord legger ned der! Spissen jobber inn en håpløs ball som Ogbu skal ha kontroll på. Forsøker seg selv på egenhånd, men der står Hedenstad i veien. Ballen spretter ut til Pellegrino, som er iskald der han venter ut keeper før han triller ballen til Hagen som kommer løpende. Den tidligere Lillestrøm-gutten kan enkelt ekspedere inn ledermålet!
    53'
    Glimt enormt nære å sette inn sitt andre på få minutter! Solbakken mottar ballen på 15 meter og takler den nærmest mot mål. Ballen går via en forsvarsspiller, noe som setter Hedenstad fullstendig ut av spill. Bortelaget i rødt kan puste lettet ut når ballen forsvinner utenfor.
    56'
    Sendes inn mot Høibråten på bakre stolpe, men der er det Åsen som hopper høyest.
    57'
    Mathew og Lillestrøm er nære ved å kløne det til for seg selv. Hagen vinner ballen 30 meter fra mål, men nigerianeren på Lillestrøm sin midtbane retter opp egen feil, og løper opp kampens siste målscorer.
    59'
    Gult kort til Lillestrøm
    Ifeanyi Mathew
    Går knallhardt til i en takling på Pellegrino. Klokkeklart gult kort.
    60'
    Pellegrino ble liggende nede etter duellen med Mathew, men kommer seg på beina igjen etter litt tilsyn.
    61'
    Frisparket slås ut av feltet, men Glimt holder presset oppe. Ender til slutt opp i perfekt skuddlege for Solbakken. Spretter utover mot vingen som står på hjørnet av sekstenmeteren, men skuddet smeller i Lillestrøm-blokka.
    62'
    Bortelaget klarte ved et par anledninger å sette i gang noen gode kontringer i starten av omgangen, men i det siste har forsøkene blitt altfor upresise. Må løfte seg flere hakk om de ønsker å komme tilbake i denne kampen.
    63'
    Det gjøres klart for bytter på Lillestrøm-benken.
    63'
    Der kommer Lillestrøm seg faktisk inn i Glimt-boksen, men ballen sklir av foten til Ranger idet han skal krone angrepet. Slike muligheter kan ikke bortelaget kaste bort på den måten.
    64'
    Høibråten forsøker å finne Solbakken i bakrom, men pasningen blir i det harde laget. Vingen sender likevel opp en tommel, for tanken er veldig god. Var enorme rom bak oppasser Dragsnes der.
    66'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Eskil Edh
    Ut: Lars Ranger
    66'
    Inn: Ulrik Mathisen
    Ut: Frederik Holst
    67'
    Hólmbert Aron Fridjonsson
    Setter knottene i Høibråten idet han blir avblåst for offside. Ekstremt unødvendig.
    67'
    Haikin settes under press av Lillestrøm sin høyreiste spiss, men rekker akkurat å få ballen ut av beina før Fridjónsson sniker seg foran keeperen.
    69'
    Nok en gang siktes det på Solbakken, men nok en gang blir pasningen akkurat noen meter for lang.
    69'
    Wembangomo viser tydelig at han egentlig er høyreback. Skal sende et innlegg inn foran mål med seg sin svakere venstrefot. Går overende, og spiller ballen rett inn til Hedenstad.
    70'
    Har blitt amper stemning ved et par anledninger denne kampen. Denne gangen er det Solbakken og Pettersson som er tydelig uenig om et eller annet. Sendes noen klare beskjeder der, men roer seg fort.
    71'
    Vetti på midtstopperplass har virkelig en ro jeg nesten aldri har sett maken til. Danser seg rundt presset, og spiller ballen elegant videre.
    72'
    Inn: Ulrik Saltnes
    Ut: Anders Konradsen
    72'
    Inn: Victor Boniface
    Ut: Runar Espejord
    72'
    Bytter seg ikke akkurat svakere her Bodø/Glimt. Å sette innpå Ulrik Saltnes er en luksus ingen andre har.
    73'
    Enorm sjanse for Glimt, og Boniface er nære å skrive seg på scoringslisten allerede etter noen få sekunder. Fra ti meter får nigerianeren sendt fra seg et godt skudd, men redningen til Hedenstad er det enorm klasse over. Holder dem inne i kampen på egenhånd nå, keeperen.
    73'
    Straffesituasjonene fortsetter å komme på løpende bånd, men Glimt har enda ikke gjort seg fortjent til en. Sampsted går i gresset, men ser ut til å hjelpe mye til. Dommer vinker spillet korrekt videre.
    76'
    Inn: Tobias Svendsen
    Ut: Colin Rösler
    77'
    Inn: Akor Adams
    Ut: Ylldren Ibrahimaj
    78'
    Offensive bytter fra Geir Bakke. Ingen vits å holde igjen med noe som helst nå.
    78'
    Vetlesen ned med det som ser ut som en krampe. Det må man nesten forvente så tidlig i sesongen, når man husker at han har 120 minutter fra midtuken i beina.
    80'
    Slås inn på første stolpe. Både Sampsted og Saltnes er nære ved å få styrt ballen mot mål, men den forsvinner til side for metallet.
    80'
    Vetlesen sendes innpå igjen, men det gjøres klart et bytte for Glimt.
    82'
    Inn: Sondre Sørli
    Ut: Hugo Vetlesen
    82'
    Flotte scener på Aspmyra nå. Skadeavbrekket til Sondre Sørli er endelig over, og den tidligere Kristiansund-spilleren entrer banen til stående applaus.
    82'
    Lillestrøm forsøker og forsøker å spille seg fri ute til høyre, men Glimt viser ingen tegn til svakhet i det defensive spillet. Bortelaget kommer seg rett og slett ingen vei.
    84'
    Glimt spiller seg raskt framover. Boniface forsøker å spille ballen inn i feltet, men den går rett i hofta til Saltnes og ut av spill.
    85'
    En real kraftpakke som venter Glimt sine stoppere når Lillestrøm angriper. Verken Fridjónsson eller Adams ser ut som noen du vil møte i duell.
    86'
    Lillestrøm spiller seg flott fram, og ballen spretter deres vei. Det er Mathisen som til slutt fyrer av, men nok en gang forspiller de en god mulighet. Denne gangen forsvinner ballen et godt stykke over Haikin og målet hans.
    87'
    Bodø/Glimt 3 - 1 Lillestrøm
    Mål: Amahl Pellegrino
    Målgivende: Ulrik Saltnes
    Praktangrep av Glimt, bedre kan det ikke gjøres! Det går så fort framover, og når pasningene sitter er det ingenting Lillestrøm kan gjøre. Saltnes triller ballen ut til Pellegrino, som vrir ballen elegant inn i lengste hjørne.
    87'
    Inn: Brede Moe
    Ut: Gaute Vetti
    89'
    Frispark til Lillestrøm i en god innleggsposisjon. Denne må sitte om det skal være sjanse for videre cupspill.
    89'
    Åsen slår frisparket på Pettersson, men svensken kommer seg ikke over ballen.
    90'
    Sampsted blir liggende etter en duell inne i Glimt-feltet. Kommer seg på beina igjen etter at dommer har vært nede og sjekket på ham.
    90'
    Det blir minimum fire minutter med tillagt tid.
    90'+1
    Bodø/Glimt 4 - 1 Lillestrøm
    Mål: Victor Boniface
    Målgivende: Sondre Sørli
    For et treff han får! Sørli spiller ballen bak spissen, men med en elegant vending legger han ballen flott opp til et skuddforsøk. Det forsøket er det ingenting å utsette på, for han regelrett måker ballen inn i mål.
    90'+2
    Sampsted er nære ved å legge på nok et mål med kapteinsbindet på armen, men setter forsøket midt på mål. Glimt ruller nok engang opp på elegant vis, og Boniface legger ballen til rette for hans kaptein. Hadde nesten blitt for mye, for et så svakt resultat hadde ikke Lillestrøm fortjent.
    90'+4
    90'+5
    Resultatet ser ikke spesielt flatterende ut for Lillestrøm sin del, men to sene scoringer fra hjemmelaget gjør at det ser verre ut enn det virkelig var. Glimt styrte det meste av spillet, men bortelaget hadde sine sjanser på kontringer. Et fortjent avansement er det selvsagt for Bodø/Glimt, det er det ingenting å si på.