Bodø/Glimts startellever: Thomas - Edvardsen, Bjørnbak, Mockenhaupt, Jacobsen - Jakobsen, Normann, Berg - Halvorsen, Azemi, Olsen
    Branns startellever: Alex Horvath - Nouri, Acosta, Demidov, Kristiansen - Haugen, Heltne Nilsen, Barmen - Rólantsson, Orlov, Braaten
    Tett og jevnt de to første minuttene. Ingen av lagene med noen sjanser.
    Stor stemning på Aspmyra. Klubben fyller hundre år denne helgen. Det ser ut til å være stappfullt på tribunene.
    3'
    Brann har gjort fem endringer fra sist kamp. Spennende å se hva det har å si for bergenserne. Foreløpig går de ut i kjent stil. Solid defensivt og ta kontringene når de kommer.
    5'
    Braaten er litt for tøff med en Glimt-spiller. Får frispark i mot på hjemmelagets halvdel.
    6'
    Normann skyter fra distanse. Det er knallhardt og langs bakken fra 20 meter, men ballen går like utenfor stolpen til Horvath.
    6'
    Ny fin Glimt-opprulling - denne gangen på venstre. Innlegget kommer og Edvartsen er nær å få ordentlig klem på ballen i god posisjon. I stedet sleiver han og Brann-keeperen redder.
    8'
    Glimt fortsetter trykket. Det er Jakobsen som kommer til linja med en lekker prestasjon. Trond Olsen forsøker å flikke inn innlegget fra fem meter, men igjen er Horvath i veien for hjemmelaget!
    9'
    Der er Brann skumle. Holder ettertrykket etter et langt innkast. Rolantsson og Braaten kombinerer før førstnevnte slår inn. Glimt må klarere til corner.
    12'
    Mål for Brann!
    Bodø/Glimt 0 - 1 Brann
    Mål: Kristoffer Barmen
    Målgivende: Fredrik Haugen
    På den påfølgende corneren stiger Barmen til værs. Det gjør han godt. Han stanger inn Brann-ledelse med en meget presis heading i lengste hjørne.
    13'
    Frispark for hjemmelaget i god posisjon. Det er Demidov som klipper ned Jakobsen på 20 meter.
    14'
    Trond Olsen forsøker seg. Avslutningen går rett i muren før Brann klarerer.
    15'
    Heltne Nilsen og Jakobsen i et sammenstøt utenfor Glimts 16-meter. Begge får åpenbart vondt, men etter en liten pause er de begge oppe og står.
    16'
    Mål for Bodø/Glimt!
    Bodø/Glimt 1 - 1 Brann
    Mål: Fitim Azemi
    Målgivende: Trond Olsen
    For et mål og for et forarbeid! Trond Olsen mister først ballen før han jobber steinhardt for å vinne den tilbake. Så slår han et tidlig innlegg, knallhardt langs bakken og rundt Brann-forsvaret. Der stormer Azemi inn i boksen og setter inn utligningen!
    18'
    Normann forsøker seg fra distanse. Via en Brann-forsvarer blir det corner for Bodø/Glimt.
    21'
    Normann vinner duellen i feltet og stanger ballen mot lengste hjørne. Kristiansen står imidlertid på stolpen og redder på strek!
    22'
    Alle tror at Brann har tatt ledelsen igjen. Orlov stusser et langt frispark inn i feltet. Acosta står alene og gjør en god prestasjon idet han setter ballen i mål. Lagene løper opp mot midtbanen, med unntak av assistentdommeren. Han mener Acosta står i offside. Hoveddommer konfererer med sin assistent og underkjenner målet.
    24'
    Mange tette dueller etter annulleringen. Ingen store sjanser.
    27'
    Ny mulighet for Normann. Skyter fra like utenfor 16-meteren, men avslutningen fyker like over tverrliggeren.
    32'
    Orlov jobber hardt og skaffer Brann corner. Fredrik Haugen skal slå inn.
    32'
    Det hjørnesparket får ikke Brann noe ut av. Glimt klarerer enkelt.
    33'
    Brann ruller opp et fint angrep. Til slutt er det Haugen som tester skuddfoten. Ballen går en halvmeter over lengste kryss.
    37'
    Gult kort til Bodø/Glimt
    Mathias Normann
    Får gult kort for en takling på Rolantsson. Ser riktig ut det.
    39'
    Gult kort til Brann
    Fredrik Haugen
    Brann-spilleren får også gult for reaksjonen på Normanns takling. Haugen er fly forbanna og dommeren liker det han gjør dårlig.
    40'
    Kristiansen har to Glimt-spillere på seg. Skaffer likevel corner nede ved dødlinja.
    41'
    Den får Brann ingenting ut av. Kort tid senere får bergenserne corner på andre siden.
    42'
    Igjen stanger Glimt unna. Brann opprettholder trykket. Men Nouris innlegg går over alt og alle.
    42'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Jens Petter Hauge
    Ut: Alexander Juel
    Jakobsen sliter med en skade. Da må Bjørkan gjøre grep allerede før pause. Inn kommer unge Hauge.
    44'
    45'
    46'
    Brann sparker i gang den 2.omgangen!
    46'
    Tidlig frispark til Bodø i egen 16-meter. Thomas slår ut langt.
    47'
    Bodø/Glimt 1 - 2 Brann
    Mål: Jakob Orlov
    For en bisarr scoring på Aspmyra! En Bodø-forsvarer sleiver en ball som går høyt opp i lufta. Den lander hos keeper Thomas, som velger å heade ballen istedenfor å bokse ut med henda. Orlov er årvåken og knuser sisteskansen i duellen. 2-1 til Brann!
    48'
    Thomas må ha trodd at han ikke kunne ta ballen fordi det da hadde blitt indirekte frispark. Uansett - ekstremt merkelig scoring.
    50'
    Barmen skyter via en Bodø-forsvarer og ut til corner.
    51'
    Ender til slutt i klypene til Thomas.
    52'
    God jobb av Halvorsen, som vinner ball på egen halvdel. Brann overtar rett etter og triller.
    53'
    Bodø/Glimt 1 - 3 Brann
    Verdensklasse av Barmen! Haugen spiller vegg med Rólantsson før han legger igjen med hælen til Barmen. Han drar av en mann før han plasserer ballen helt oppe i venstre kryss. Helt nydelig. Kunst.
    55'
    Orlov dytter Bjørnbak på vei frem. Frispark til Bodø på midten.
    57'
    Får frispark nok en gang, Glimt, denne gang på 17 meter. Ute til høyre.
    58'
    Olsen slår inn, innlegget klareres.
    59'
    Azemi blir dratt ned i boksen av Acosta, men får frispark mot seg. Den tidligere Follo-spilleren er rasende, og havner i munnhuggeri med Acosta.
    62'
    Halvorsen blir spilt gjennom, men avblåses for offside.
    63'
    Kristoffer Barmen
    Kort til Barmen, som saboterer for Halvorsen i forkant av frisparket.
    65'
    Olsen går for kraft. Horwath tipper ballen over tverrliggeren.
    67'
    Klareres.
    67'
    Nære på for Bodø! Olsen slår et innlegg som går via alt og alle, men Horwath er der og redder mesterlig!
    70'
    Blir klarert.
    72'
    Vyga kommer alene, men har ikke nok fart og blir tatt igjen. Slipper til Haugen, som prøver å curle. Skuddet blir for svakt, og Thomas redder.
    73'
    Daniel Braaten
    Helt greit gult.
    74'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Kasper Skaanes
    Ut: Kristoffer Barmen
    74'
    Inn: Vadim Manzon
    Ut: Fitim Azemi
    77'
    Martin Bjørnbak
    Får gult for å meie ned Braaten.
    78'
    Demidov skyter fra midtbanen. Sniker seg nesten inn. Thomas må bokse til corner.