Mål! Maximilian Wittek gir VfL Bochum en 1-0 ledelse.
    David Raum (RB Leipzig) slår en corner fra venstre side på Vonovia Ruhrstadion.
    Anthony Losilla
    Anthony Losilla (VfL Bochum) kommer til en målsjanse på Vonovia Ruhrstadion, men klarer ikke å score.
    12'
    Dani Olmo
    RB Leipzig avanserer forover i Bochum. Dani Olmo avslutter, men treffer ikke mål.
    13'
    Målet til RB Leipzig sjekkes av VAR
    15'
    Målet til RB Leipzig blir annullert
    16'
    RB Leipzig fosser fremover, men Harm Osmers blåser for offside på Vonovia Ruhrstadion.
    17'
    Keven Schlotterbeck
    VfL Bochum angriper i Bochum. Keven Schlotterbeck fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Harm Osmers tildeler RB Leipzig en corner. Xavi Simons sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    Amadou Haidara
    RB Leipzig angriper, men avslutningen til Amadou Haidara går utenfor.
    22'
    VfL Bochum angriper i Bochum, men blir avblåst for offside.
    24'
    Kevin Stoger (VfL Bochum) kommer seg fri på Vonovia Ruhrstadion, men avslutningen går utenfor.
    27'
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    28'
    Skudd på mål, RB Leipzig
    28'
    28'
    Mål for RB Leipzig!
    Bochum 1 - 1 RB Leipzig
    Mål: Dani Olmo
    Målgivende: Benjamin Sesko
    Mål! RB Leipzig utligner på Vonovia Ruhrstadion. Målscorer: Dani Olmo. Benjamin Sesko var nest sist på ballen.
    30'
    Frispark RB Leipzig.
    31'
    35'
    36'
    38'
    Gult kort til Bochum
    Dommer Harm Osmers gir Moritz Broschinski (VfL Bochum) et gult kort.
    38'
    Harm Osmers signaliserer et frispark til RB Leipzig like utenfor VfL Bochum-området.
    40'
    David Raum (RB Leipzig) løfter inn en corner fra venstre på Vonovia Ruhrstadion.
    41'
    Christoph Baumgartner
    Christoph Baumgartner (RB Leipzig) header mot mål, men ballen går utenfor.
    41'
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Frispark for VfL Bochum på egen banehalvdel.
    45'
    Xavi Simons
    RB Leipzig angriper, men avslutningen til Xavi Simons går utenfor.
    45'+1
    Sjanse i Bochum! Kevin Stoger (VfL Bochum) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+2
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Harm Osmers signaliserer et frispark til VfL Bochum på egen banehalvdel.
    45'+3
    Gult kort til RB Leipzig
    Amadou Haidara (RB Leipzig) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+3
    I Bochum slår Noah Loosli en corner fra høyre.
    45'+4
    Frispark til VfL Bochum på halvdelen til RB Leipzig.
    46'
    I Bochum slår David Raum en corner fra høyre.
    52'
    Kevin Stoger (VfL Bochum) slår en corner fra høyre side på Vonovia Ruhrstadion.
    55'
    Bernardo
    Bernardo (VfL Bochum) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    56'
    56'
    58'
    VfL Bochum angriper, men blir avblåst for offside.
    61'
    64'
    RB Leipzig fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    65'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Lois Openda
    Ut: Benjamin Sesko
    Benjamin Sesko (RB Leipzig) erstattes av Lois Openda.
    65'
    Inn: Yussuf Poulsen
    Ut: Christoph Baumgartner
    RB Leipzig gjør sitt andre bytte. Christoph Baumgartner erstattes av Yussuf Poulsen.
    65'
    Inn: Eljif Elmas
    Ut: Dani Olmo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RB Leipzig. Inn kommer Eljif Elmas, mens Dani Olmo tar plass på benken.
    65'
    Harm Osmers signaliserer et frispark til RB Leipzig.
    66'
    Noah Loosli
    Noah Loosli (VfL Bochum) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    66'
    Eljif Elmas
    Eljif Elmas (RB Leipzig) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    Bochum 1 - 2 RB Leipzig
    Mål: Lois Openda
    Målgivende: Amadou Haidara
    Mål! RB Leipzig tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Lois Openda på Vonovia Ruhrstadion. Det er en fin assist fra Amadou Haidara.
    68'
    Matus Bero
    Matus Bero (VfL Bochum) kommer seg fri på Vonovia Ruhrstadion, men avslutningen går utenfor.
    70'
    Bochum scorer selvmål!
    Bochum 1 - 3 RB Leipzig
    Mål: Ivan Ordets
    Målgivende: Yussuf Poulsen
    Mål! Ivan Ordets øker RB Leipzigs ledelse til 1-3 på Vonovia Ruhrstadion. Flott spill fra Yussuf Poulsen før målet.
    71'
    Bochum 1 - 4 RB Leipzig
    Mål: Yussuf Poulsen
    Målgivende: Xavi Simons
    Mål! RB Leipzig øker ledelsen til 1-4 etter en scoring av Yussuf Poulsen på Vonovia Ruhrstadion. Xavi Simons sto for den målgivende pasningen.
    72'
    Spillerbytte - Bochum
    Inn: Philipp Hofmann
    Ut: Moritz Broschinski
    VfL Bochum bytter ut Moritz Broschinski med Philipp Hofmann.
    72'
    Inn: Moritz-Broni Kwarteng
    Ut: Matus Bero
    Matus Bero (VfL Bochum) erstattes av Moritz-Broni Kwarteng.
    72'
    74'
    Målet til RB Leipzig blir stående
    74'
    Philipp Hofmann
    Philipp Hofmann (VfL Bochum) fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Det blir farlig! Frispark for VfL Bochum er nær straffområde.
    75'
    Ivan Ordets
    Ivan Ordets (VfL Bochum) får et gult kort av dommer Harm Osmers.
    77'
    78'
    Inn: Mohamed Simakan
    Ut: Benjamin Henrichs
    Marco Rose (RB Leipzig) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Mohamed Simakan erstatter Benjamin Henrichs.
    78'
    VfL Bochum angriper, men Harm Osmers blåser for offside.
    80'
    Mohamed Simakan
    Dommer Harm Osmers viser Mohamed Simakan (RB Leipzig) det gule kortet.
    81'
    Harm Osmers signaliserer et frispark til VfL Bochum.
    81'
    VfL Bochum avanserer forover på Vonovia Ruhrstadion og Keven Schlotterbeck kommer til avslutning. Headingen blir klarert av RB Leipzig.
    82'
    82'
    Frispark VfL Bochum.
    83'
    Skudd på mål, Bochum
    83'
    83'
    Rødt kort til Bochum
    Moritz-Broni Kwarteng
    Moritz-Broni Kwarteng (VfL Bochum) må forlate banen etter at dommer Harm Osmers trekker fram det røde kortet!