VfL Bochum fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    1'
    Frispark til VfL Bochum på halvdelen til Hoffenheim.
    2'
    Philipp Hofmann
    VfL Bochum fosser forover og Philipp Hofmann fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    3'
    Hoffenheim, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Philipp Hofmann (VfL Bochum) avanserer forover på Vonovia Ruhrstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    4'
    4'
    Kevin Stoger (VfL Bochum) slår en corner fra venstre side på Vonovia Ruhrstadion.
    5'
    Ivan Ordets
    Ivan Ordets (VfL Bochum) kommer til en målsjanse på Vonovia Ruhrstadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    5'
    Philipp Hofmann treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for VfL Bochum i Bochum.
    6'
    6'
    Kevin Stoger (VfL Bochum) løfter inn en corner fra venstre på Vonovia Ruhrstadion.
    7'
    I Bochum har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    8'
    Kevin Stoger
    Sjanse! VfL Bochum avanserer forover, men Kevin Stoger avslutter utenfor.
    11'
    Frispark Hoffenheim.
    11'
    Anthony Losilla
    Anthony Losilla (VfL Bochum) fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til VfL Bochum på egen banehalvdel.
    14'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Bochum fordi Pavel Kaderabek får behandling for en skade på banen.
    17'
    Frispark for Hoffenheim på egen banehalvdel.
    19'
    Pavel Kaderabek er på beina igjen og fortsetter kampen på Vonovia Ruhrstadion.
    19'
    VfL Bochum tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til Hoffenheim på egen banehalvdel.
    23'
    Tobias Stieler tildeler Hoffenheim en corner. Andrej Kramaric sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    24'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    25'
    Hoffenheim angriper, men Tobias Stieler blåser for offside.
    26'
    VAR sjekker om det er straffe til Hoffenheim
    26'
    Ingen straffe til Hoffenheim
    27'
    Hoffenheim tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til Hoffenheim.
    29'
    Gult kort til Bochum
    Anthony Losilla (VfL Bochum) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    30'
    Grischa Promel
    Hoffenheim avanserer forover i Bochum. Grischa Promel avslutter, men treffer ikke mål.
    30'
    30'
    Maximilian Wittek
    Målsjanse! Maximilian Wittek (VfL Bochum) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    Moritz Broschinski
    Målsjanse til VfL Bochum! Moritz Broschinski treffer mål, men keeper redder.
    33'
    33'
    Gult kort til Hoffenheim
    Umut Tohumcu
    Dommer Tobias Stieler viser Umut Tohumcu (Hoffenheim) det gule kortet.
    33'
    Sjanse i Bochum! Maximilian Wittek (VfL Bochum) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    33'
    33'
    Mål for Bochum!
    Bochum 1 - 0 Hoffenheim
    Mål: Kevin Stoger
    Mål! VfL Bochum tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Kevin Stoger på Vonovia Ruhrstadion.
    34'
    Hjørnespark til Hoffenheim
    36'
    Tim Drexler
    Tim Drexler skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Hoffenheim.
    37'
    37'
    Keven Schlotterbeck vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    40'
    41'
    Keven Schlotterbeck er på beina igjen og fortsetter kampen.
    42'
    42'
    Florian Grillitsch ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    43'
    Florian Grillitsch er tilbake på banen igjen.
    45'
    45'
    Bochum 2 - 0 Hoffenheim
    Mål: Felix Passlack
    Felix Passlack øker VfL Bochums ledelse til 2-0!
    45'+2
    Frispark i en god posisjon for VfL Bochum!
    45'+4
    VfL Bochum angriper i Bochum. Maximilian Wittek fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+5
    Maximilian Beier (Hoffenheim) løfter inn en corner fra venstre på Vonovia Ruhrstadion.
    45'+6
    Andrej Kramaric (Hoffenheim) slår en corner fra høyre side på Vonovia Ruhrstadion.
    45'+7
    Spillerbytte - Hoffenheim
    Inn: Finn Ole Becker
    Ut: Grischa Promel
    Grischa Promel (Hoffenheim) erstattes av Finn Ole Becker.
    46'
    Inn: Anton Stach
    Ut: Umut Tohumcu
    Hoffenheim bytter ut Umut Tohumcu med Anton Stach.
    46'
    I Bochum slår Kevin Stoger en corner fra venstre.
    46'
    Tobias Stieler tildeler VfL Bochum en corner. Kevin Stoger sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    Målsjanse på Vonovia Ruhrstadion! Anthony Losilla fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    51'
    51'
    51'
    Keven Schlotterbeck
    VfL Bochum angriper. Keven Schlotterbeck får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    52'
    52'
    52'
    Det blir farlig! Frispark for VfL Bochum er nær straffområde.
    53'
    Kevin Stoger (VfL Bochum) kommer seg fri på Vonovia Ruhrstadion, men avslutningen går utenfor.
    54'
    VfL Bochum angriper i Bochum. Maximilian Wittek avslutter på mål, men greier ikke å score.
    56'
    56'
    I Bochum har et frispark blitt tildelt bortelag.
    56'
    Inn: David Jurasek
    Ut: Robert Skov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hoffenheim. Inn kommer David Jurasek, mens Robert Skov tar plass på benken.
    56'
    Moritz Broschinski (VfL Bochum) kommer til en målsjanse på Vonovia Ruhrstadion, men klarer ikke å score.
    58'
    59'
    VfL Bochum angriper, men avslutningen til Anthony Losilla går utenfor.
    60'
    63'
    Wout Weghorst
    Hoffenheim avanserer forover på Vonovia Ruhrstadion og Wout Weghorst kommer til avslutning. Headingen blir klarert av VfL Bochum.
    63'
    Bochum, prøver et skudd, men det reddes
    63'
    På Vonovia Ruhrstadion fyrer Moritz Broschinski (VfL Bochum) av et skudd - i stolpen!
    64'
    Bochum 3 - 0 Hoffenheim
    I Bochum øker VfL Bochum ledelsen til 3-0 takket være et mål av Kevin Stoger.
    64'
    En av VfL Bochums spillere går i offside.
    67'
    Inn: Marius Bulter
    Ut: Maximilian Beier
    Hoffenheim gjør sitt fjerde bytte. Maximilian Beier erstattes av Marius Bulter.
    69'
    Inn: Ihlas Bebou
    Ut: Wout Weghorst
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hoffenheim. Inn kommer Ihlas Bebou, mens Wout Weghorst tar plass på benken.
    69'
    En av Hoffenheims spillere blir avblåst for offside på Vonovia Ruhrstadion.
    70'
    En av Hoffenheims spillere blir avblåst for offside.
    72'
    Mål for Hoffenheim!
    Bochum 3 - 1 Hoffenheim
    Mål: Andrej Kramaric
    Målgivende: David Jurasek
    Mål! Hoffenheim reduserer til 3-1 etter et mål av Andrej Kramaric på Vonovia Ruhrstadion. Det er en fin assist fra David Jurasek.
    73'
    Spillerbytte - Bochum
    Inn: Takuma Asano
    Ut: Maximilian Wittek
    VfL Bochum gjør sitt første bytte. Maximilian Wittek erstattes av Takuma Asano.
    76'
    79'
    Keven Schlotterbeck (VfL Bochum) kommer seg fri på Vonovia Ruhrstadion, men avslutningen går utenfor.
    79'
    Hjørnespark til Bochum
    79'
    Felix Passlack
    Felix Passlack (VfL Bochum) avanserer forover på Vonovia Ruhrstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    80'
    80'
    80'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Matus Bero (VfL Bochum) vrir seg av smerte i gresset.
    81'
    VfL Bochum slipper å klare seg uten Matus Bero som kommer tilbake på banen igjen.
    82'
    Hoffenheim angriper, men blir avblåst for offside.
    82'
    Bochum 3 - 2 Hoffenheim
    Målgivende: Florian Grillitsch
    Andrej Kramaric scorer og reduserer dermed til 3-2. Florian Grillitsch var nest sist på ballen.