61
44

VfL Bochum må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra 1. FC Heidenheim.
    2'
    VfL Bochum tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Kan VfL Bochum utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    4'
    Hjørnespark til Bochum
    5'
    Patrick Ittrich signaliserer et frispark til VfL Bochum.
    5'
    Takuma Asano
    VfL Bochum angriper, men avslutningen til Takuma Asano går utenfor.
    7'
    Patrick Ittrich tildeler 1. FC Heidenheim en corner. Jan-Niklas Beste sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    Skudd utenfor mål, FC Heidenheim
    10'
    Frispark VfL Bochum.
    13'
    Kevin Stoger
    Kevin Stoger (VfL Bochum) fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Frispark til VfL Bochum på halvdelen til 1. FC Heidenheim.
    15'
    VfL Bochum angriper, men Patrick Ittrich blåser for offside.
    16'
    Jan-Niklas Beste (1. FC Heidenheim) løfter inn en corner fra høyre på Vonovia Ruhrstadion.
    18'
    Philipp Hofmann
    Målsjanse! Philipp Hofmann (VfL Bochum) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    I Bochum har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    20'
    Skudd på mål, FC Heidenheim
    21'
    Bochum, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    21'
    Patrick Ittrich signaliserer et frispark til 1. FC Heidenheim på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark i en god posisjon for 1. FC Heidenheim!
    24'
    Benedikt Gimber
    I Bochum header Benedikt Gimber (1. FC Heidenheim) mot mål, men ballen går utenfor.
    25'
    Frispark for VfL Bochum på egen banehalvdel.
    26'
    27'
    Bernardo
    Målsjanse til VfL Bochum! Bernardo treffer mål, men keeper redder.
    28'
    FC Heidenheim, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Skudd utenfor mål, Bochum
    33'
    Frispark for 1. FC Heidenheim på egen banehalvdel.
    35'
    Gult kort til Bochum
    Felix Passlack
    Felix Passlack (VfL Bochum) mottar sitt første gule kort for dagen på Vonovia Ruhrstadion.
    35'
    36'
    Jan-Niklas Beste
    I Bochum får Jan-Niklas Beste (1. FC Heidenheim) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    40'
    40'
    42'
    Patrick Ittrich signaliserer et frispark til VfL Bochum på egen banehalvdel.
    45'
    45'
    Bernardo
    Bernardo (VfL Bochum) får et gult kort av dommer Patrick Ittrich.
    45'
    I Bochum har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+2
    Keven Schlotterbeck
    Keven Schlotterbeck (VfL Bochum) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+2
    Skudd på mål, Bochum
    50'
    50'
    51'
    52'
    Anthony Losilla
    Dommer Patrick Ittrich viser Anthony Losilla (VfL Bochum) det gule kortet.
    52'
    Kevin Stoger (VfL Bochum) løfter inn en corner fra høyre på Vonovia Ruhrstadion.
    54'
    55'
    Sjanse til VfL Bochum! Takuma Asano er nær ved å score, men keeper redder.
    56'
    56'
    57'
    Matus Bero
    Matus Bero (VfL Bochum) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    58'
    58'
    58'
    58'
    Gult kort til FC Heidenheim
    Tim Kleindienst
    Dommeren gir Tim Kleindienst (1. FC Heidenheim) et gult kort.
    60'
    Takuma Asano (VfL Bochum) kommer seg fri på Vonovia Ruhrstadion, men avslutningen går utenfor.
    60'
    Frisparket tildelt VfL Bochum er farlig nær 1. FC Heidenheims målområde.
    60'
    VfL Bochum angriper på Vonovia Ruhrstadion og Takuma Asano får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    61'
    Målet til Bochum sjekkes av VAR
    64'
    Målet til Bochum blir annullert
    64'
    66'
    67'
    Patrick Ittrich tildeler VfL Bochum en corner. Kevin Stoger sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    68'
    68'
    69'
    69'
    Det blir farlig! Frispark for VfL Bochum er nær straffområde.
    70'
    Spillerbytte - FC Heidenheim
    Inn: Marvin Pieringer
    Ut: Kevin Sessa
    Frank Schmidt (1. FC Heidenheim) gjør sitt første bytte for dagen. Marvin Pieringer erstatter Kevin Sessa.
    71'
    1. FC Heidenheim tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    72'
    Spillerbytte - Bochum
    Inn: Moritz Broschinski
    Ut: Philipp Hofmann
    Philipp Hofmann (VfL Bochum) erstattes av Moritz Broschinski.
    72'
    Inn: Lukas Daschner
    Ut: Matus Bero
    VfL Bochum gjør sitt andre bytte. Matus Bero erstattes av Lukas Daschner.
    73'
    VfL Bochum angriper i Bochum. Anthony Losilla fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Bochum scorer selvmål!
    Bochum 0 - 1 FC Heidenheim
    Mål: Keven Schlotterbeck
    Selvmål! Keven Schlotterbeck kan bli kampens syndebukk etter denne tabben. 0-1!
    81'
    Inn: Maximilian Wittek
    Ut: Takuma Asano
    Bytte for VfL Bochum. Maximilian Wittek kommer inn for Takuma Asano på Vonovia Ruhrstadion.
    83'
    Inn: Tim Oermann
    Ut: Felix Passlack
    Heiko Butscher gjør dagens fjerde bytte i Bochum, når han tar ut Felix Passlack og setter inn Tim Oermann.
    83'
    Inn: Goncalo Paciencia
    Ut: Patrick Osterhage
    VfL Bochum bytter ut Patrick Osterhage med Goncalo Paciencia. Dette er det femte byttet som Heiko Butscher gjør i dagens kamp.
    85'
    87'
    Kevin Stoger (VfL Bochum) slår en corner fra høyre side på Vonovia Ruhrstadion.
    90'
    Mål for Bochum!
    Bochum 1 - 1 FC Heidenheim
    Målgivende: Kevin Stoger
    Keven Schlotterbeck (VfL Bochum) utligner med en heading på Vonovia Ruhrstadion. Stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Kevin Stoger.
    90'
    Inn: Norman Theuerkauf
    Ut: Eren Dinkci
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for 1. FC Heidenheim. Inn kommer Norman Theuerkauf, mens Eren Dinkci tar plass på benken.