Patrick Ittrich signaliserer et frispark til VfL Bochum på egen banehalvdel.
    Moritz Broschinski ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    5'
    Moritz Broschinski er tilbake i kampen igjen.
    6'
    Patrick Ittrich tildeler VfL Bochum en corner. Patrick Osterhage sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    Frispark for FC Augsburg på egen banehalvdel.
    8'
    Patrick Osterhage
    VfL Bochum angriper, men avslutningen til Patrick Osterhage går utenfor.
    9'
    I Bochum har et frispark blitt tildelt bortelag.
    10'
    Fredrik Jensen (FC Augsburg) løfter inn en corner fra høyre på Vonovia Ruhrstadion.
    11'
    VfL Bochum tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark for VfL Bochum på egen banehalvdel.
    15'
    Christopher Antwi-Adjej
    Christopher Antwi-Adjej (VfL Bochum) header ballen mot mål, men FC Augsburg klarerer.
    16'
    FC Augsburg, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    FC Augsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    VfL Bochum angriper, men Patrick Ittrich blåser for offside.
    18'
    Patrick Ittrich signaliserer et frispark til FC Augsburg på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark til FC Augsburg på halvdelen til VfL Bochum.
    21'
    25'
    27'
    28'
    En av FC Augsburgs spillere går i offside.
    31'
    Patrick Ittrich signaliserer et frispark til VfL Bochum.
    31'
    Patrick Osterhage (VfL Bochum) slår en corner fra venstre side på Vonovia Ruhrstadion.
    32'
    Mål for Bochum!
    Bochum 1 - 0 FC Augsburg
    Mål: Moritz Broschinski
    VfL Bochum leder 1-0 etter en scoring av Moritz Broschinski.
    33'
    35'
    36'
    FC Augsburg angriper, men blir avblåst for offside.
    37'
    42'
    44'
    Gult kort til Bochum
    Moritz Broschinski
    Moritz Broschinski (VfL Bochum) får et gult kort av dommer Patrick Ittrich.
    44'
    Frispark FC Augsburg.
    45'
    Frispark VfL Bochum.
    45'+1
    I Bochum har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+2
    VfL Bochum fosser fremover, men Erhan Erhan Masovic går rett i offsidefella.
    45'+4
    Tim Oermann
    Dommer Patrick Ittrich viser Tim Oermann (VfL Bochum) det gule kortet.
    45'+4
    Offside! Christopher Antwi-Adjej (VfL Bochum) er alene igjennom, men dommer Patrick Ittrich ser at linjemannen er oppe med flagget.
    49'
    Phillip Tietz
    Phillip Tietz (FC Augsburg) prøver å heade ballen i mål på Vonovia Ruhrstadion, men mislykkes.
    50'
    Bochum, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Målsjanse til VfL Bochum! Moritz Broschinski treffer mål, men keeper redder.
    52'
    52'
    52'
    I Bochum slår Fredrik Jensen en corner fra venstre.
    55'
    57'
    Spillerbytte - FC Augsburg
    Inn: Pep Biel
    Ut: Phillip Tietz
    Jess Christian Thorup gjør dagens første bytte i Bochum, når han tar ut Phillip Tietz og setter inn Pep Biel.
    60'
    Ruben Vargas
    Sjanse i Bochum! Ruben Vargas (FC Augsburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    61'
    61'
    68'
    68'
    Spillerbytte - Bochum
    Inn: Moritz-Broni Kwarteng
    Ut: Christopher Antwi-Adjej
    VfL Bochum bytter ut Christopher Antwi-Adjej med Moritz-Broni Kwarteng. Dette er det første byttet som Thomas Letsch gjør i dagens kamp.
    68'
    Inn: Keven Schlotterbeck
    Ut: Kevin Stoger
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for VfL Bochum. Inn kommer Keven Schlotterbeck, mens Kevin Stoger tar plass på benken.
    68'
    Inn: Sven Michel
    Ut: Fredrik Jensen
    Jess Christian Thorup (FC Augsburg) gjør sitt andre bytte for dagen. Sven Michel erstatter Fredrik Jensen.
    68'
    Inn: Arne Engels
    Ut: Elvis Rexhbecaj
    Bytte for FC Augsburg. Arne Engels kommer inn for Elvis Rexhbecaj på Vonovia Ruhrstadion.
    68'
    70'
    Gult kort til FC Augsburg
    Kristijan Jakic
    Dommer Patrick Ittrich gir Kristijan Jakic (FC Augsburg) et gult kort.
    70'
    FC Augsburg fosser fremover, men Patrick Ittrich blåser for offside på Vonovia Ruhrstadion.
    72'
    Patrick Ittrich signaliserer et frispark til FC Augsburg.
    73'
    Pep Biel (FC Augsburg) slår en corner fra venstre side på Vonovia Ruhrstadion.
    74'
    Patrick Osterhage (VfL Bochum) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    75'
    Matus Bero
    Sjanse til VfL Bochum! Matus Bero er nær ved å score, men keeper redder.
    77'
    77'
    Patrick Ittrich tildeler VfL Bochum en corner. Moritz-Broni Kwarteng sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    77'
    78'
    Inn: Maximilian Wittek
    Ut: Moritz Broschinski
    VfL Bochum gjør sitt tredje bytte. Moritz Broschinski erstattes av Maximilian Wittek.
    79'
    Matus Bero
    Sjanse! VfL Bochum avanserer forover, men Matus Bero avslutter utenfor.
    80'
    Inn: Mads Pedersen
    Ut: Ruben Vargas
    Jess Christian Thorup gjør dagens fjerde bytte i Bochum, når han tar ut Ruben Vargas og setter inn Mads Pedersen.
    81'
    Inn: Arne Maier
    Ut: Kristijan Jakic
    Kristijan Jakic (FC Augsburg) erstattes av Arne Maier.
    81'
    Pep Biel (FC Augsburg) løfter inn en corner fra venstre på Vonovia Ruhrstadion.
    83'
    Skudd utenfor mål, FC Augsburg
    86'
    86'
    87'
    I Bochum slår Pep Biel en corner fra høyre.
    89'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Augsburg
    90'
    Dommeren dømmer straffe til FC Augsburg
    90'+1
    Straffe til FC Augsburg
    90'+2
    FC Augsburg scorer på straffe!
    Bochum 1 - 1 FC Augsburg
    Mål: Ermedin Demirovic
    Ermedin Demirovic utligner til 1-1 for FC Augsburg etter et velplassert straffespark på Vonovia Ruhrstadion.