173
    I Blackburn slår Gabriel en corner fra høyre.
    2'
    Sondre Tronstad
    Målsjanse på Ewood Park! Sondre Tronstad fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    5'
    Norwich City, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Gabriel (Norwich City FC) slår en corner fra venstre side på Ewood Park.
    10'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Blackburn fordi Kyle McFadzean får behandling for en skade på banen.
    10'
    Oliver Langford tildeler Norwich City FC en corner. Gabriel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Kyle McFadzean kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Ewood Park.
    12'
    Kenny McLean
    Norwich City FC angriper i Blackburn. Kenny McLean avslutter på mål, men greier ikke å score.
    12'
    Blackburn Rovers, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Gult kort til Blackburn Rovers
    Tyrhys Dolan
    Dommeren gir Tyrhys Dolan (Blackburn Rovers) et gult kort.
    14'
    Frispark til Norwich City FC på halvdelen til Blackburn Rovers.
    14'
    Ryan Hedges vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    15'
    Blackburn Rovers slipper å klare seg uten Ryan Hedges som kommer tilbake på banen igjen.
    15'
    Spillerbytte - Blackburn Rovers
    Inn: Harry Pickering
    Ut: Ryan Hedges
    Harry Pickering (Blackburn Rovers) erstatter Ryan Hedges som ser ut til å måtte forlate Ewood Park med en skade.
    16'
    Frispark for Norwich City FC på egen banehalvdel.
    17'
    Harry Pickering (Blackburn Rovers) løfter inn en corner fra høyre på Ewood Park.
    19'
    Sam Gallagher
    Sam Gallagher (Blackburn Rovers) kommer til avslutning på Ewood Park, men headingen blir reddet.
    19'
    19'
    Det blir farlig! Frispark for Norwich City FC er nær straffområde.
    21'
    Mål for Norwich City!
    Blackburn Rovers 0 - 1 Norwich City
    Mål: Marcelino Ignacio Nunez Espinoza
    Marcelino Ignacio Nunez Espinoza dundrer ballen i mål og Norwich City FC tar ledelsen 0-1 på Ewood Park.
    22'
    Oliver Langford signaliserer et frispark til Norwich City FC på egen banehalvdel.
    23'
    Josh Sargent
    Norwich City FC angriper. Josh Sargent får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    24'
    24'
    I Blackburn slår Marcelino Ignacio Nunez Espinoza en corner fra høyre.
    27'
    Blackburn Rovers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Sjanse i Blackburn! Sam Gallagher (Blackburn Rovers) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    29'
    29'
    Blackburn Rovers angriper, men Sam Gallagher vinkes av for offside.
    31'
    Sam Gallagher (Blackburn Rovers) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    34'
    34'
    Oliver Langford signaliserer et frispark til Blackburn Rovers på egen banehalvdel.
    35'
    37'
    Oliver Langford signaliserer et frispark til Norwich City FC.
    40'
    Oliver Langford tildeler Blackburn Rovers en corner. Harry Pickering sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'
    Callum Brittain
    Sjanse! Blackburn Rovers avanserer forover, men Callum Brittain avslutter utenfor.
    45'+1
    Norwich City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+2
    48'
    I Blackburn har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    48'
    Christian Fassnacht
    Sjanse til Norwich City FC! Christian Fassnacht er nær ved å score, men keeper redder.
    50'
    50'
    Frispark Blackburn Rovers.
    51'
    Marcelino Ignacio Nunez Espinoza (Norwich City FC) slår en corner fra venstre side på Ewood Park.
    53'
    Norwich City FC fosser fremover, men Borja Sainz går rett i offsidefella.
    54'
    Offside! Borja Sainz (Norwich City FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    55'
    56'
    Blackburn Rovers avanserer forover og Sam Gallagher kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    56'
    56'
    Harry Pickering (Blackburn Rovers) slår en corner fra høyre side på Ewood Park.
    56'
    Mål for Blackburn Rovers!
    Blackburn Rovers 1 - 1 Norwich City
    Mål: Dominic Hyam
    Målgivende: Harry Pickering
    Dominic Hyam (Blackburn Rovers) utligner med en heading på Ewood Park. Stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Harry Pickering før målet.
    56'
    58'
    62'
    Spillerbytte - Norwich City
    Inn: Onel Hernandez
    Ut: Borja Sainz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Norwich City FC. Inn kommer Onel Hernandez, mens Borja Sainz tar plass på benken.
    63'
    64'
    I Blackburn har et frispark blitt tildelt bortelag.
    65'
    Grant Hanley
    Norwich City FC angriper på Ewood Park, men Grant Hanley header utenfor.
    65'
    67'
    Offside! Sammie Szmodics blir vinket av og Blackburn Rovers må dermed bygge opp et nytt angrep.
    70'
    Gabriel (Norwich City FC) vinkes av for offside i Blackburn.
    71'
    I Blackburn slår Gabriel en corner fra venstre.
    73'
    Inn: Andrew Moran
    Ut: John Buckley
    Blackburn Rovers bytter ut John Buckley med Andrew Moran. Dette er det andre byttet som John Eustace gjør i dagens kamp.
    74'
    Inn: Ashley Barnes
    Ut: Marcelino Ignacio Nunez Espinoza
    Norwich City FC bytter ut Marcelino Ignacio Nunez Espinoza med Ashley Barnes.
    75'
    Norwich City FCs Christian Fassnacht blåses av for offside på Ewood Park.
    76'
    76'
    Ashley Barnes
    Målsjanse! Ashley Barnes (Norwich City FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    77'
    Gult kort til Norwich City
    Dommer Oliver Langford viser Christian Fassnacht (Norwich City FC) det gule kortet.
    79'
    79'
    80'
    Inn: Arnór Sigurdsson
    Ut: Tyrhys Dolan
    John Eustace gjør dagens tredje bytte i Blackburn, når han tar ut Tyrhys Dolan og setter inn Arnor Sigurdsson.
    85'
    Inn: Liam Gibbs
    Ut: Christian Fassnacht
    Christian Fassnacht (Norwich City FC) erstattes av Liam Gibbs.
    85'
    Inn: Sam McCallum
    Ut: Dimitris Giannoulis
    Norwich City FC gjør sitt fjerde bytte. Dimitris Giannoulis erstattes av Sam McCallum.
    85'
    Inn: Jakob Lungi Sorensen
    Ut: Grant Hanley
    Norwich City FC bytter ut Grant Hanley med Jakob Lungi Sorensen.
    86'
    Arnor Sigurdsson (Blackburn Rovers) løfter inn en corner fra høyre på Ewood Park.