230
160
    Anthony Backhouse signaliserer et frispark til Blackburn Rovers på egen banehalvdel.
    2'
    Josh Eccles
    Målsjanse! Josh Eccles (Coventry City) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    6'
    Coventry City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Joe Rankin-Costello
    Målsjanse på Ewood Park! Joe Rankin-Costello fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    7'
    Coventry City, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Callum Brittain (Blackburn Rovers) løfter inn en corner fra venstre på Ewood Park.
    10'
    Anthony Backhouse tildeler Blackburn Rovers en corner. Harry Pickering sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    11'
    Tyrhys Dolan
    Blackburn Rovers angriper i Blackburn. Tyrhys Dolan avslutter på mål, men greier ikke å score.
    12'
    12'
    Sammie Szmodics
    Sjanse! Blackburn Rovers avanserer forover, men Sammie Szmodics avslutter utenfor.
    12'
    Frispark Coventry City.
    13'
    Anthony Backhouse signaliserer et frispark til Coventry City like utenfor Blackburn Rovers-området.
    14'
    Frispark for Blackburn Rovers på egen banehalvdel.
    16'
    Sjanse til Blackburn Rovers! Sammie Szmodics er nær ved å score, men keeper redder.
    18'
    18'
    Haji Wright
    Sjanse i Blackburn! Haji Wright (Coventry City) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    20'
    Blackburn Rovers, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Blackburn Rovers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Callum Brittain
    I Blackburn header Callum Brittain (Blackburn Rovers) mot mål, men ballen går utenfor.
    25'
    Kan Coventry City utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    27'
    28'
    Frispark til Blackburn Rovers på halvdelen til Coventry City.
    31'
    I Blackburn slår Harry Pickering en corner fra høyre.
    34'
    Harry Pickering (Blackburn Rovers) slår en corner fra høyre side på Ewood Park.
    39'
    40'
    Sammie Szmodics (Blackburn Rovers) avanserer forover på Ewood Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    43'
    43'
    I Blackburn slår Callum Brittain en corner fra venstre.
    44'
    Blackburn Rovers angriper i Blackburn. Sammie Szmodics fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Anthony Backhouse signaliserer et frispark til Coventry City på egen banehalvdel.
    45'
    Sammie Szmodics (Blackburn Rovers) kommer seg fri på Ewood Park, men avslutningen går utenfor.
    48'
    Sam Gallagher
    Sam Gallagher (Blackburn Rovers) kommer til en målsjanse på Ewood Park, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    49'
    Gult kort til Coventry City
    Kasey Palmer
    Dommeren gir Kasey Palmer (Coventry City) et gult kort.
    50'
    Anthony Backhouse tildeler Coventry City en corner. Jay DaSilva sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    55'
    Frispark i en god posisjon for Blackburn Rovers!
    56'
    Liam Kelly
    Liam Kelly (Coventry City) kommer til en målsjanse på Ewood Park, men klarer ikke å score.
    59'
    I Blackburn har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    62'
    Rødt kort til Coventry City
    Liam Kitching
    Utvisning! Coventry City må klare seg uten Liam Kitching resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    62'
    Spillerbytte - Blackburn Rovers
    Inn: Yasin Abbas Ayari
    Ut: Joe Rankin-Costello
    Blackburn Rovers gjør sitt første bytte. Joe Rankin-Costello erstattes av Yasin Ayari.
    63'
    64'
    Spillerbytte - Coventry City
    Inn: Joel Latibeaudiere
    Ut: Kasey Palmer
    Mark Robins gjør dagens første bytte i Blackburn, når han tar ut Kasey Palmer og setter inn Joel Latibeaudiere.
    65'
    Sammie Szmodics (Blackburn Rovers) fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Blackburn Rovers avanserer forover i Blackburn. Tyrhys Dolan avslutter, men treffer ikke mål.
    68'
    Callum Brittain (Blackburn Rovers) avanserer forover på Ewood Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    69'
    69'
    69'
    Inn: Matt Godden
    Ut: Ellis Reco Simms
    Ellis Reco Simms (Coventry City) erstattes av Matt Godden.
    72'
    Inn: Jamie Allen
    Ut: Josh Eccles
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Coventry City. Inn kommer Jamie Allen, mens Josh Eccles tar plass på benken.
    72'
    Inn: Benjamin Chrisene
    Ut: Harry Pickering
    Blackburn Rovers bytter ut Harry Pickering med Benjamin Chrisene.
    73'
    Frispark for Coventry City på egen banehalvdel.
    73'
    Callum Brittain (Blackburn Rovers) slår en corner fra høyre side på Ewood Park.
    75'
    Anthony Backhouse tildeler Coventry City en corner. Jay DaSilva sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    76'
    Yasin Abbas Ayari
    Blackburn Rovers angriper i Blackburn. Yasin Ayari fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    81'
    83'
    Inn: Jake Bidwell
    Ut: Callum O`Hare
    Bytte for Coventry City. Jake Bidwell kommer inn for Callum O`Hare på Ewood Park.
    86'
    Inn: Aidan Dausch
    Ut: Haji Wright
    Mark Robins (Coventry City) gjør sitt femte bytte for dagen. Aidan Dausch erstatter Haji Wright.
    86'
    Callum Brittain (Blackburn Rovers) slår en corner fra venstre side på Ewood Park.