Andreas Ekberg signaliserer et frispark til Djurgårdens IF.
    I Gøteborg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Mål for Djurgårdens IF!
    BK Häcken 0 - 1 Djurgårdens IF
    Mål: Magnus Eriksson
    Målgivende: Edward Chilufya
    Mål! Djurgårdens IF tar ledelsen 0-1 ved Magnus Eriksson. Det er en fin assist fra Edward Chilufya.
    12'
    Hjørnespark til Djurgårdens IF
    19'
    Frispark for BK Häcken på egen banehalvdel.
    19'
    Djurgårdens IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    23'
    Skudd på mål, BK Häcken
    25'
    Djurgårdens IF, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Skudd på mål, Djurgårdens IF
    29'
    BK Häcken, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Andreas Ekberg tildeler Djurgårdens IF en corner. Magnus Eriksson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    Andreas Ekberg signaliserer et frispark til BK Häcken på egen banehalvdel.
    33'
    BK Häcken tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Gult kort til Djurgårdens IF
    Kalle Holmberg
    Kalle Holmberg (Djurgårdens IF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    34'
    Frispark til BK Häcken på halvdelen til Djurgårdens IF.
    38'
    Andreas Ekberg signaliserer et frispark til Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    38'
    Frispark Djurgårdens IF.
    40'
    41'
    44'
    Gult kort til BK Häcken
    Johan Hammar
    Johan Hammar (BK Häcken) pådrar seg et gult kort.
    44'
    45'+1
    47'
    En av BK Häckens spillere går i offside.
    50'
    Frispark til Djurgårdens IF på halvdelen til BK Häcken.
    51'
    Djurgårdens IF angriper. Kalle Holmberg får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    52'
    52'
    Spillet på Bravida Arena er stoppet midlertidig fordi Kalle Holmberg ligger nede.
    52'
    Kalle Holmberg er på beina igjen og fortsetter kampen på Bravida Arena.
    56'
    Andreas Ekberg signaliserer et frispark til BK Häcken.
    56'
    57'
    58'
    60'
    61'
    Tobias Carlsson
    Dommeren gir Tobias Carlsson (BK Häcken) et gult kort.
    61'
    Skudd utenfor mål, Djurgårdens IF
    62'
    Spillerbytte - Djurgårdens IF
    Inn: Joel Asoro
    Ut: Kalle Holmberg
    Djurgårdens IF bytter ut Kalle Holmberg som ikke ser ut til å kunne fortsette. Thomas Lagerlof blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Joel Asoro.
    63'
    En av Djurgårdens IFs spillere blir avblåst for offside på Bravida Arena.
    64'
    BK Häcken angriper, men blir avblåst for offside.
    65'
    66'
    66'
    68'
    69'
    Frisparket tildelt Djurgårdens IF er farlig nær BK Häckens målområde.
    69'
    70'
    Jacob Une Larsson
    Jacob Une Larsson (Djurgårdens IF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    70'
    Spillerbytte - BK Häcken
    Inn: Rasmus Lindgren
    Ut: Tobias Carlsson
    BK Häcken bytter ut Tobias Carlsson med Rasmus Lindgren.
    71'
    Andreas Ekberg signaliserer et frispark til BK Häcken like utenfor Djurgårdens IF-området.
    73'
    En av BK Häckens spillere blir avblåst for offside.
    74'
    I Gøteborg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    75'
    Inn: Samir Maarouf
    Ut: Bénie Traoré
    Per Mathias Hogmo gjør dagens andre bytte i Gøteborg, når han tar ut Benie Adama Traore og setter inn Samir Maarouf.
    77'
    Hampus Finndell ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    78'
    Inn: Emmanuel Banda
    Ut: Hampus Finndell
    Thomas Lagerlof (Djurgårdens IF) tar ut Hampus Finndell som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Emmanuel Banda.
    79'
    Hampus Finndell kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Bravida Arena.
    79'
    Frispark BK Häcken.
    80'
    81'
    82'
    Det blir farlig! Frispark for BK Häcken er nær straffområde.
    85'
    Frispark for Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    85'
    Leo Bengtsson
    Dommer Andreas Ekberg gir Leo Bengtsson (BK Häcken) et gult kort.
    85'
    Djurgårdens IF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    86'
    87'
    Magnus Eriksson (Djurgårdens IF) løfter inn en corner fra høyre på Bravida Arena.
    90'
    90'+1
    90'+2
    Andre gule kort til BK Häcken
    Utvisning! BK Häcken må klare seg resten av kampen uten Johan Hammar etter at han får sitt andre gule.