Frispark til Trabzonspor på halvdelen til Besiktas JK.
    Arda Kardesler signaliserer et frispark til Besiktas JK på egen banehalvdel.
    Besiktas JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    18'
    Rachid Ghezzal ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    19'
    Arda Kardesler tildeler Trabzonspor en corner. Edin Visca sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    I Istanbul slår Edin Visca en corner fra høyre.
    21'
    Rachid Ghezzal er på beina igjen og fortsetter kampen.
    21'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    22'
    Enis Bardhi
    Enis Bardhi (Trabzonspor) kommer til en målsjanse på Vodafone Park, men klarer ikke å score.
    23'
    Frispark for Besiktas JK på egen banehalvdel.
    24'
    Arda Kardesler signaliserer et frispark til Besiktas JK.
    28'
    Arda Kardesler signaliserer et frispark til Trabzonspor på egen banehalvdel.
    30'
    31'
    Frisparket tildelt Trabzonspor er farlig nær Besiktas JKs målområde.
    33'
    34'
    Trabzonspor angriper i Istanbul, men blir avblåst for offside.
    35'
    Trabzonspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Gult kort til Besiktas
    Umut Meras
    Umut Meras (Besiktas JK) pådrar seg et gult kort.
    38'
    40'
    Frispark Trabzonspor.
    40'
    Baktiyor Zaynutdinov ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    41'
    Stefano Denswil
    Stefano Denswil (Trabzonspor) header utenfor.
    42'
    Besiktas JK slipper å klare seg uten Baktiyor Zaynutdinov som kommer tilbake på banen i Istanbul.
    42'
    43'
    VAR sjekker om det er straffe til Trabzonspor
    43'
    Ingen straffe til Trabzonspor
    44'
    Mål for Besiktas!
    Besiktas 1 - 0 Trabzonspor
    Mål: Semih Kilicsoy
    Besiktas JK leder 1-0 etter en scoring av Semih Kilicsoy.
    44'
    45'+3
    Kan Trabzonspor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'+4
    Skudd utenfor mål, Trabzonspor
    45'+4
    Arda Kardesler tildeler Besiktas JK en corner. Milot Rashica sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    I Istanbul slår Milot Rashica en corner fra venstre.
    47'
    Milot Rashica (Besiktas JK) slår en corner fra venstre side på Vodafone Park.
    48'
    Evren Eren Elmali
    Evren Eren Elmali (Trabzonspor) kommer seg fri på Vodafone Park, men avslutningen går utenfor.
    50'
    Mehmet-Can Aydin
    Sjanse! Trabzonspor avanserer forover, men Mehmet-Can Aydin avslutter utenfor.
    51'
    Jonas Svensson
    Jonas Svensson (Besiktas JK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    54'
    Arda Kardesler signaliserer et frispark til Trabzonspor.
    54'
    58'
    Rachid Ghezzal
    Rachid Ghezzal (Besiktas JK) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    58'
    60'
    Besiktas 2 - 0 Trabzonspor
    Målgivende: Cenk Tosun
    I Istanbul øker Besiktas JK ledelsen til 2-0 takket være et mål av Semih Kilicsoy. Det er en fin assist fra Cenk Tosun.
    62'
    Spillerbytte - Besiktas
    Inn: Onur Bulut
    Ut: Jonas Svensson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Besiktas JK. Inn kommer Onur Bulut, mens Jonas Svensson tar plass på benken.
    67'
    70'
    Spillerbytte - Trabzonspor
    Inn: Taxiarchis Fountas
    Ut: Berat Ayberk Ozdemir
    Trabzonspor bytter ut Berat Ayberk Ozdemir med Taxiarchis Fountas. Dette er det første byttet som Abdullah Mucib Avci gjør i dagens kamp.
    72'
    73'
    Trezeguet
    Trabzonspor angriper, men avslutningen til Trezeguet går utenfor.
    75'
    Cenk Tosun
    Besiktas JK angriper i Istanbul. Cenk Tosun fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    Inn: Serkan Emrecan Terzi
    Ut: Umut Meras
    Fernando Santos (Besiktas JK) gjør sitt andre bytte for dagen. Serkan Emrecan Terzi erstatter Umut Meras.
    79'
    Inn: Tayfur Bingol
    Ut: Milot Rashica
    Fernando Santos gjør dagens tredje bytte i Istanbul, når han tar ut Milot Rashica og setter inn Tayfur Bingol.
    79'
    Inn: Umut Gunes
    Ut: Enis Destan
    Trabzonspor gjør sitt andre bytte. Enis Destan erstattes av Umut Gunes.
    81'
    81'
    Edin Visca (Trabzonspor) slår en corner fra høyre side på Vodafone Park.
    83'
    Målsjanse på Vodafone Park! Rachid Ghezzal fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    84'
    Trabzonspor, prøver et skudd, men det reddes
    84'
    Arda Kardesler tildeler Besiktas JK en corner. Rachid Ghezzal sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    84'
    Necip Uysal
    Necip Uysal (Besiktas JK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    Rachid Ghezzal (Besiktas JK) løfter inn en corner fra venstre på Vodafone Park.
    87'
    Baktiyor Zaynutdinov
    Besiktas JK angriper i Istanbul. Baktiyor Zaynutdinov fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    88'
    Inn: Ante Rebic
    Ut: Cenk Tosun
    Cenk Tosun (Besiktas JK) erstattes av Ante Rebic.
    88'
    Rayyan Baniya
    I Istanbul får Rayyan Baniya (Trabzonspor) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.