Målsjanse til Sivasspor! Max Gradel treffer mål, men keeper redder.
    Arda Kardesler signaliserer et frispark til Sivasspor på egen banehalvdel.
    I Istanbul slår Faycal Fajr en corner fra høyre.
    11'
    Frispark for Sivasspor på egen banehalvdel.
    13'
    Atiba Hutchinson
    Målsjanse på Vodafone Park! Atiba Hutchinson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    17'
    Sivasspor, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Mål for Besiktas!
    Besiktas 1 - 0 Sivasspor
    Mål: Guven Yalcin
    Målgivende: Rachid Ghezzal
    Besiktas JK tar ledelsen 1-0 i Istanbul etter en heading av Guven Yalcin! Rachid Ghezzal sto for den målgivende pasningen.
    18'
    Målet til Besiktas sjekkes av VAR
    20'
    Målet til Besiktas blir stående
    22'
    22'
    Besiktas JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Max Gradel
    Sivasspor angriper i Istanbul. Max Gradel fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Rachid Ghezzal (Besiktas JK) slår en corner fra venstre side på Vodafone Park.
    28'
    28'
    Arda Kardesler tildeler Sivasspor en corner. Faycal Fajr sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Robin Yalcin
    Sivasspor angriper på Vodafone Park. Robin Yalcin header utenfor.
    29'
    Domagoj Vida ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    30'
    Domagoj Vida er tilbake i kampen igjen.
    31'
    32'
    Mustapha Yatabare
    Sivasspor angriper på Vodafone Park. Mustapha Yatabare header ballen i stolpen!
    33'
    Bernard Mensah
    Bernard Mensah (Besiktas JK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    34'
    35'
    Frispark til Sivasspor på halvdelen til Besiktas JK.
    37'
    Arda Kardesler signaliserer et frispark til Sivasspor.
    38'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    38'
    Aaron Appindangoye
    Sivasspor avanserer forover på Vodafone Park og Aaron Appindangoye kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Besiktas JK.
    39'
    39'
    40'
    Arda Kardesler signaliserer et frispark til Besiktas JK på egen banehalvdel.
    40'
    Bernard Mensah (Besiktas JK) header mot mål, men ballen går utenfor.
    41'
    Frispark Sivasspor.
    42'
    Gult kort til Besiktas
    Georges-Kevin Nkoudou
    Dommer Arda Kardesler gir Georges-Kevin Nkoudou (Besiktas JK) et gult kort.
    42'
    43'
    Frispark for Besiktas JK på egen banehalvdel.
    44'
    Faycal Fajr (Sivasspor) løfter inn en corner fra høyre på Vodafone Park.
    45'
    Rachid Ghezzal
    Besiktas JK angriper i Istanbul. Rachid Ghezzal avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'
    45'
    Besiktas JK fosser fremover, men Guven Yalcin går rett i offsidefella.
    45'+2
    45'+3
    45'+4
    Gult kort til Sivasspor
    Hakan Arslan
    Hakan Arslan fra Sivasspor har fått et gult kort i pausen.
    Andre gule kort til Sivasspor
    Hakan Arslan fra Sivasspor har fått et rødt kort i pausen!
    46'
    47'
    47'
    Robin Yalcin (Sivasspor) kommer til en målsjanse på Vodafone Park, men klarer ikke å score.
    48'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    51'
    Guven Yalcin
    Guven Yalcin (Besiktas JK) kommer seg fri på Vodafone Park, men avslutningen går utenfor.
    51'
    Spillet på Vodafone Park er stoppet midlertidig fordi Marcelo Goiano ligger nede.
    54'
    Sivasspor slipper å klare seg uten Marcelo Goiano som kommer tilbake på banen igjen.
    55'
    56'
    Frisparket tildelt Besiktas JK er farlig nær Sivasspors målområde.
    62'
    63'
    Spillerbytte - Sivasspor
    Inn: Olarenwaju Kayode
    Ut: Mustapha Yatabare
    Riza Calimbay gjør dagens første bytte i Istanbul, når han tar ut Mustapha Yatabare og setter inn Olarenwaju Kayode.
    63'
    Inn: Yasin Oztekin
    Ut: Erdogan Yesilyurt
    Sivasspor gjør sitt andre bytte. Erdogan Yesilyurt erstattes av Yasin Oztekin.
    63'
    Frispark til Besiktas JK på halvdelen til Sivasspor.
    66'
    Valentin Rosier
    Valentin Rosier (Besiktas JK) kommer seg fri på Vodafone Park, men avslutningen går utenfor.
    66'
    Spillerbytte - Besiktas
    Inn: Francisco Montero
    Ut: Domagoj Vida
    Sergen Yalcin (Besiktas JK) gjør sitt første bytte for dagen. Francisco Montero erstatter Domagoj Vida.
    67'
    Inn: Cyle Larin
    Ut: Guven Yalcin
    Besiktas JK bytter ut Guven Yalcin med Cyle Larin. Dette er det andre byttet som Sergen Yalcin gjør i dagens kamp.
    67'
    Arda Kardesler signaliserer et frispark til Besiktas JK.
    70'
    71'
    Inn: Claudemir
    Ut: Robin Yalcin
    Sivasspor bytter ut Robin Yalcin med Claudemir.
    73'
    73'
    76'
    Inn: Isaac Cofie
    Ut: Faycal Fajr
    Bytte for Sivasspor. Isaac Cofie kommer inn for Faycal Fajr på Vodafone Park.
    76'
    Inn: Arouna Kone
    Ut: Max Gradel
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sivasspor. Inn kommer Arouna Kone, mens Max Gradel tar plass på benken.
    76'
    Yasin Oztekin (Sivasspor) løfter inn en corner fra venstre på Vodafone Park.
    78'
    Inn: Oguzhan Ozyakup
    Ut: Bernard Mensah
    Besiktas JK bytter ut Bernard Mensah med Oguzhan Ozyakup. Dette er det tredje byttet som Sergen Yalcin gjør i dagens kamp.
    79'
    79'
    82'
    En av Besiktas JKs spillere blir avblåst for offside på Vodafone Park.
    82'
    Inn: Dorukhan Tokoz
    Ut: Necip Uysal
    Necip Uysal (Besiktas JK) erstattes av Dorukhan Tokoz.
    83'
    Besiktas 2 - 0 Sivasspor
    Mål: Cyle Larin
    Målgivende: Dorukhan Tokoz
    Mål! Besiktas JK øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Cyle Larin på Vodafone Park. Flott spill fra Dorukhan Tokoz før målet.
    84'
    87'
    88'
    Frispark Besiktas JK.
    89'
    Isaac Cofie
    Isaac Cofie (Sivasspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'
    90'
    Besiktas 3 - 0 Sivasspor
    Mål: Oguzhan Ozyakup
    Målgivende: Georges-Kevin Nkoudou
    Mål! Oguzhan Ozyakup gir Besiktas JK en komfortabel 3-0 ledelse. Det er en fin assist fra Georges-Kevin Nkoudou.