11'
    Salih Ucan (Besiktas JK) slår en corner fra venstre side på Vodafone Park.
    13'
    Salih Ucan
    Salih Ucan (Besiktas JK) avanserer forover på Vodafone Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    13'
    13'
    Frispark Besiktas JK.
    15'
    Georges-Kevin Nkoudou (Besiktas JK) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Vodafone Park.
    16'
    Georges-Kevin Nkoudou ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Istanbul.
    16'
    Halil Umut Meler tildeler Besiktas JK en corner. Arthur Masuaku sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    18'
    Gedson
    Gedson (Besiktas JK) kommer seg fri på Vodafone Park, men avslutningen går utenfor.
    18'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til Besiktas JK på egen banehalvdel.
    21'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til Besiktas JK.
    21'
    23'
    Mounir Chouiar
    Istanbul Basaksehir angriper, men avslutningen til Mounir Chouiar går utenfor.
    24'
    26'
    27'
    Leo Duarte
    Istanbul Basaksehir angriper på Vodafone Park. Leo Duarte header utenfor.
    27'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    Jackson Muleka
    Jackson Muleka (Besiktas JK) header utenfor.
    28'
    Frispark til Besiktas JK på halvdelen til Istanbul Basaksehir.
    34'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til Besiktas JK like utenfor Istanbul Basaksehir-området.
    34'
    Halil Umut Meler tildeler Istanbul Basaksehir en corner. Leo Duarte sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    36'
    Leo Duarte
    Istanbul Basaksehir angriper på Vodafone Park, men Leo Duarte header utenfor.
    36'
    Lucas Lima
    Målsjanse! Lucas Lima (Istanbul Basaksehir) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    Målsjanse på Vodafone Park! Georges-Kevin Nkoudou fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    40'
    40'
    Istanbul Basaksehir tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Besiktas JK angriper og Georges-Kevin Nkoudou får avsluttet. Headingen treffer ikke Istanbul Basaksehir-målet.
    41'
    Mounir Chouiar (Istanbul Basaksehir) kommer til en målsjanse på Vodafone Park, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    44'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til Istanbul Basaksehir på egen banehalvdel.
    45'
    Dommer Halil Umut Meler venter med å sette i gang spillet fordi Gedson ligger nede.
    47'
    Gedson er tilbake på banen igjen.
    48'
    Gedson
    Sjanse! Besiktas JK avanserer forover, men Gedson avslutter utenfor.
    50'
    Istanbul Basaksehir fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    51'
    55'
    Necip Uysal
    Besiktas JK angriper i Istanbul. Necip Uysal fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Spillerbytte - Istanbul Basaksehir
    Inn: Junior Caicara
    Ut: Omer Ali Sahiner
    Omer Ali Sahiner (Istanbul Basaksehir) erstattes av Junior Caicara.
    56'
    Spillerbytte - Besiktas
    Inn: Nathan Redmond
    Ut: Jackson Muleka
    Besiktas JK bytter ut Jackson Muleka med Nathan Redmond.
    57'
    58'
    Gult kort til Besiktas
    Salih Ucan
    Dommer Halil Umut Meler viser Salih Ucan (Besiktas JK) det gule kortet.
    58'
    60'
    63'
    Gult kort til Istanbul Basaksehir
    Junior Caicara
    Junior Caicara (Istanbul Basaksehir) pådrar seg et gult kort.
    63'
    Arthur Masuaku (Besiktas JK) løfter inn en corner fra høyre på Vodafone Park.
    64'
    Valentin Rosier
    Målsjanse! Valentin Rosier (Besiktas JK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    64'
    66'
    Nathan Redmond
    Besiktas JK avanserer forover i Istanbul. Nathan Redmond avslutter, men treffer ikke mål.
    67'
    Spillet på Vodafone Park er stoppet midlertidig fordi Berkay Vardar ligger nede.
    68'
    Inn: Serdar Gürler
    Ut: Mounir Chouiar
    Istanbul Basaksehir gjør sitt andre bytte. Mounir Chouiar erstattes av Serdar Gürler.
    68'
    Inn: Deniz Turuc
    Ut: Berkay Ozcan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Istanbul Basaksehir. Inn kommer Deniz Turuc, mens Berkay Ozcan tar plass på benken.
    68'
    Besiktas JK slipper å klare seg uten Berkay Vardar som kommer tilbake på banen igjen.
    69'
    Mål for Istanbul Basaksehir!
    Besiktas 0 - 1 Istanbul Basaksehir
    Mål: Bertrand Traore
    Målgivende: Philippe Keny
    Mål! Bertrand Traore gir Istanbul Basaksehir en 0-1 ledelse. Det er en fin assist fra Philippe Keny.
    71'
    Gedson
    Besiktas JK angriper i Istanbul. Gedson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    73'
    73'
    Frispark Istanbul Basaksehir.
    75'
    Inn: Tayyib Sanuc
    Ut: Necip Uysal
    Valerien Ismael (Besiktas JK) gjør sitt andre bytte for dagen. Tayyib Sanuc erstatter Necip Uysal.
    75'
    Inn: Cenk Tosun
    Ut: Gedson
    Besiktas JK bytter ut Gedson med Cenk Tosun.
    75'
    76'
    Leo Duarte
    Leo Duarte (Istanbul Basaksehir) mottar sitt første gule kort for dagen på Vodafone Park.
    76'
    Berkay Vardar
    Besiktas JK angriper, men avslutningen til Berkay Vardar går utenfor.
    77'
    78'
    Philippe Keny ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    78'
    Inn: Tayfur Bingol
    Ut: Berkay Vardar
    Bytte for Besiktas JK. Tayfur Bingol kommer inn for Berkay Vardar på Vodafone Park.
    79'
    Philippe Keny kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Vodafone Park.
    79'
    Inn: Stefano Okaka
    Ut: Philippe Keny
    Emre Belozoglu (Istanbul Basaksehir) tar ut Philippe Keny som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Stefano Okaka.
    80'
    Inn: Danijel Aleksić
    Ut: Bertrand Traore
    Istanbul Basaksehir gjør sitt femte bytte. Bertrand Traore erstattes av Danijel Aleksić.
    81'
    Sjanse! Besiktas JK avanserer forover, men Georges-Kevin Nkoudou avslutter utenfor.
    82'
    Youssouf Ndayishimiye
    Dommer Halil Umut Meler gir Youssouf Ndayishimiye (Istanbul Basaksehir) et gult kort.
    83'
    Frispark til Istanbul Basaksehir på halvdelen til Besiktas JK.
    86'
    Romain Saiss
    Romain Saiss (Besiktas JK) får et gult kort av dommer Halil Umut Meler.
    86'
    87'
    Cenk Tosun
    Cenk Tosun (Besiktas JK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    89'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til Istanbul Basaksehir.
    90'
    90'
    Deniz Turuc
    Dommer Halil Umut Meler gir Deniz Turuc (Istanbul Basaksehir) et gult kort.
    90'
    Kan Besiktas JK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+2
    Stefano Okaka
    Stefano Okaka (Istanbul Basaksehir) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+4
    Tayyib Sanuc
    Tayyib Sanuc (Besiktas JK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.