Huseyin Gocek signaliserer et frispark til Besiktas JK på egen banehalvdel.
    Miralem Pjanic (Besiktas JK) slår en corner fra venstre side på Vodafone Park.
    2'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    3'
    Offside! Cyle Larin (Besiktas JK) er alene igjennom, men dommer Huseyin Gocek ser at linjemannen er oppe med flagget.
    6'
    Rachid Ghezzal
    Sjanse til Besiktas JK! Rachid Ghezzal er nær ved å score, men keeper redder.
    9'
    Giresunspor, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    I Istanbul slår Miralem Pjanic en corner fra høyre.
    9'
    Giresunspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Dommer Huseyin Gocek ser at linjemannen løfter flagget, og Besiktas JKs Cyle Larin blåses av for offside.
    11'
    Frispark for Besiktas JK på egen banehalvdel.
    13'
    Valentin Rosier
    Valentin Rosier (Besiktas JK) avanserer forover på Vodafone Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    14'
    14'
    14'
    15'
    Frispark for Giresunspor på egen banehalvdel.
    18'
    VAR sjekker om det er straffe til Giresunspor
    19'
    Dommeren dømmer straffe til Giresunspor
    20'
    Giresunspor har fått straffespark på Vodafone Park!
    20'
    Giresunspor scorer på straffe!
    Besiktas 0 - 1 Giresunspor
    Mål: Fousseni Diabate
    Giresunspor tar ledelsen 0-1 etter et velplassert straffespark av Fousseni Diabate.
    22'
    Huseyin Gocek tildeler Besiktas JK en corner. Rachid Ghezzal sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    26'
    Rachid Ghezzal (Besiktas JK) løfter inn en corner fra venstre på Vodafone Park.
    29'
    I Istanbul slår Miralem Pjanic en corner fra venstre.
    31'
    Rachid Ghezzal (Besiktas JK) løfter inn en corner fra høyre på Vodafone Park.
    31'
    Huseyin Gocek signaliserer et frispark til Giresunspor på egen banehalvdel.
    32'
    Frispark Giresunspor.
    32'
    36'
    Spillet på Vodafone Park er stoppet midlertidig fordi Fousseni Diabate ligger nede.
    37'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    38'
    Rødt kort!
    Spilleren på Besiktas får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    39'
    Rødt kort til Besiktas
    Necip Uysal
    Utvisning! Besiktas JKs Necip Uysal får rødt kort og sendes av banen.
    39'
    41'
    Shapi Suleymanov
    Giresunspor angriper. Shapi Suleymanov får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    42'
    Besiktas, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Huseyin Gocek tildeler Giresunspor en corner. Zeki Yavru sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    Fousseni Diabate er på beina igjen og fortsetter kampen på Vodafone Park.
    44'
    Zeki Yavru (Giresunspor) slår en corner fra venstre side på Vodafone Park.
    45'+1
    Spillerbytte - Besiktas
    Inn: Welinton
    Ut: Rachid Ghezzal
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Besiktas JK. Inn kommer Welinton, mens Rachid Ghezzal tar plass på benken.
    46'
    Shapi Suleymanov (Giresunspor) løfter inn en corner fra venstre på Vodafone Park.
    49'
    Frispark til Besiktas JK på halvdelen til Giresunspor.
    53'
    Cyle Larin
    Cyle Larin (Besiktas JK) header utenfor.
    54'
    Mål for Giresunspor!
    Besiktas 0 - 2 Giresunspor
    Mål: Ibrahima Balde
    Målgivende: Alexis Perez
    Mål! Ibrahima Balde gir Giresunspor en komfortabel 0-2 ledelse. Det er en fin assist fra Alexis Perez.
    55'
    Michy Batshuayi
    Besiktas JK fosser forover og Michy Batshuayi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    57'
    57'
    Flavio
    Flavio (Giresunspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Besiktas JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    Aziz Behich
    Giresunspor avanserer forover i Istanbul. Aziz Behich avslutter, men treffer ikke mål.
    59'
    Fousseni Diabate
    Fousseni Diabate (Giresunspor) kommer til en målsjanse på Vodafone Park, men klarer ikke å score.
    61'
    Gult kort til Besiktas
    Souza
    Souza (Besiktas JK) mottar sitt første gule kort for dagen på Vodafone Park.
    62'
    Besiktas JK angriper i Istanbul. Michy Batshuayi avslutter på mål, men greier ikke å score.