0-1
    Kerem Demirbay (Galatasaray SK) løfter inn en corner fra venstre på Vodafone Park.
    2'
    Besiktas scorer selvmål!
    Besiktas 0 - 1 Galatasaray
    Mål: Al Musrati
    Målgivende: Lucas Torreira
    Mål! Galatasaray SK tar ledelsen 0-1 ved Al Musrati. Flott spill fra Lucas Torreira før målet.
    2'
    Målet til Galatasaray sjekkes av VAR
    3'
    Målet til Galatasaray blir stående
    3'
    Besiktas JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Dries Mertens (Galatasaray SK) slår en corner fra høyre side på Vodafone Park.
    6'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til Galatasaray SK på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark for Besiktas JK på egen banehalvdel.
    8'
    Galatasaray SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark Besiktas JK.
    16'
    Ernest Muci
    Sjanse i Istanbul! Ernest Muci (Besiktas JK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    17'
    Galatasaray, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Dries Mertens
    Målsjanse til Galatasaray SK! Dries Mertens treffer mål, men keeper redder.
    18'
    Besiktas, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    I Istanbul slår Milot Rashica en corner fra venstre.
    19'
    Milot Rashica
    Besiktas JK angriper, men avslutningen til Milot Rashica går utenfor.
    19'
    Kan Galatasaray SK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    23'
    Besiktas JK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Galatasaray SK.
    24'
    Muhammed Kerem Akturkoglu
    Galatasaray SK avanserer forover i Istanbul. Muhammed Kerem Akturkoglu avslutter, men treffer ikke mål.
    25'
    26'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til Besiktas JK på egen banehalvdel.
    27'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    29'
    Halil Umut Meler tildeler Besiktas JK en corner. Milot Rashica sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    33'
    Galatasaray SK angriper i Istanbul. Dries Mertens fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    36'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til Besiktas JK.
    37'
    I Istanbul slår Dries Mertens en corner fra høyre.
    38'
    Halil Umut Meler tildeler Galatasaray SK en corner. Dries Mertens sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    39'
    39'
    Skudd på mål, Galatasaray
    40'
    40'
    Dommer Halil Umut Meler venter med å sette i gang spillet fordi Kerem Demirbay ligger nede.
    40'
    Kerem Demirbay (Galatasaray SK) slår en corner fra venstre side på Vodafone Park.
    41'
    Kerem Demirbay ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Istanbul.
    42'
    Galatasaray SK fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    42'
    Ernest Muci
    Ernest Muci (Besiktas JK) kommer til en målsjanse på Vodafone Park, men klarer ikke å score.
    47'
    Dries Mertens (Galatasaray SK) avanserer forover på Vodafone Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    51'
    51'
    Halil Umut Meler tildeler Besiktas JK en corner. Milot Rashica sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    VAR sjekker om det er straffe til Besiktas
    54'
    Ingen straffe til Besiktas
    54'
    Gult kort til Besiktas
    Cenk Tosun
    Dommer Halil Umut Meler viser Cenk Tosun (Besiktas JK) det gule kortet.
    55'
    Frispark til Galatasaray SK på halvdelen til Besiktas JK.
    56'
    En av Galatasaray SKs spillere blir avblåst for offside på Vodafone Park.
    58'
    Frisparket tildelt Besiktas JK er farlig nær Galatasaray SKs målområde.
    59'
    Daniel Amartey
    Besiktas JK angriper. Daniel Amartey får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    60'
    60'
    Omar Colley
    Omar Colley (Besiktas JK) kommer seg fri på Vodafone Park, men avslutningen går utenfor.
    60'
    Spillerbytte - Besiktas
    Inn: Rachid Ghezzal
    Ut: Daniel Amartey
    Besiktas JK gjør sitt første bytte. Daniel Amartey erstattes av Rachid Ghezzal.
    60'
    Rachid Ghezzal
    Besiktas JK fosser forover og Rachid Ghezzal fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    61'
    61'
    Ernest Muci (Besiktas JK) slår en corner fra høyre side på Vodafone Park.
    62'
    Frispark til Besiktas JK på halvdelen til Galatasaray SK.
    63'
    64'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Istanbul fordi Dries Mertens får behandling for en skade på banen.
    65'
    Dries Mertens er på beina igjen og fortsetter kampen på Vodafone Park.
    67'
    71'
    Baris Yilmaz
    Baris Yilmaz (Galatasaray SK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    73'
    Al Musrati
    Målsjanse! Al Musrati (Besiktas JK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    74'
    76'
    78'
    78'
    Offside! Mauro Icardi (Galatasaray SK) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    78'
    Inn: Vincent Aboubakar
    Ut: Milot Rashica
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Besiktas JK. Inn kommer Vincent Aboubakar, mens Milot Rashica tar plass på benken.
    80'
    Inn: Jackson Muleka
    Ut: Cenk Tosun
    Bytte for Besiktas JK. Jackson Muleka kommer inn for Cenk Tosun på Vodafone Park.
    80'
    85'
    Spillerbytte - Galatasaray
    Inn: Berkan Kutlu
    Ut: Dries Mertens
    Okan Buruk (Galatasaray SK) gjør sitt første bytte for dagen. Berkan Kutlu erstatter Dries Mertens.
    85'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    89'
    Rødt kort!
    Spilleren på Besiktas får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    90'
    Rødt kort til Besiktas
    Omar Colley
    Rødt kort! Omar Colley (Besiktas JK) sendes i dusjen av dommer Halil Umut Meler.
    90'
    90'+2
    Inn: Carlos Vinicius
    Ut: Lucas Torreira
    Lucas Torreira (Galatasaray SK) erstattes av Carlos Vinicius.
    90'+4
    Inn: Tanguy Ndombele
    Ut: Kerem Demirbay
    Galatasaray SK bytter ut Kerem Demirbay med Tanguy Ndombele. Dette er det tredje byttet som Okan Buruk gjør i dagens kamp.
    90'+4
    Hjørnespark til Galatasaray
    90'+4
    Galatasaray SK angriper i Istanbul. Muhammed Kerem Akturkoglu avslutter på mål, men greier ikke å score.