Donatas Rumsas signaliserer et frispark til Benfica Lisbon på egen banehalvdel.
    3'
    Benfica Lisbon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Aron Dønnum (Toulouse FC) løfter inn en corner fra venstre på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    10'
    Frispark til Benfica Lisbon på halvdelen til Toulouse FC.
    13'
    Orkun Kökcü
    Orkun Kökcü (Benfica Lisbon) kommer seg fri på Estadio do Sport Lisboa e Benfica, men avslutningen går utenfor.
    15'
    Angel Di Maria
    Målsjanse! Angel Di Maria (Benfica Lisbon) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Frispark Toulouse FC.
    20'
    Frispark for Toulouse FC på egen banehalvdel.
    24'
    25'
    Donatas Rumsas signaliserer et frispark til Benfica Lisbon.
    27'
    Donatas Rumsas tildeler Benfica Lisbon en corner. Angel Di Maria sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Nicolas Otamendi
    Nicolas Otamendi (Benfica Lisbon) header utenfor.
    29'
    I Lisboa slår Angel Di Maria en corner fra høyre.
    31'
    I Lisboa har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    33'
    35'
    Rafa Silva
    Rafa Silva (Benfica Lisbon) kommer til en målsjanse på Estadio do Sport Lisboa e Benfica, men klarer ikke å score.
    35'
    37'
    Gult kort til Toulouse
    Stijn Spierings
    Dommer Donatas Rumsas gir Stijn Spierings (Toulouse FC) et gult kort.
    37'
    Rafa Silva
    Kjempesjanse! Rafa Silva (Benfica Lisbon) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    38'
    41'
    43'
    Mikkel Desler
    Mikkel Desler (Toulouse FC) pådrar seg et gult kort.
    43'
    Arthur Cabral
    Benfica Lisbon angriper, men avslutningen til Arthur Cabral går utenfor.
    45'
    45'
    Joao Mario
    Joao Mario (Benfica Lisbon) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    46'
    Angel Di Maria (Benfica Lisbon) slår en corner fra høyre side på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    47'
    48'
    Alvaro Fernandez Carreras
    Benfica Lisbon angriper. Alvaro Fernandez Carreras får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    51'
    Toulouse, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Vincent Sierro
    Målsjanse til Toulouse FC! Vincent Sierro treffer mål, men keeper redder.
    55'
    Benfica, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    Rafa Silva
    Sjanse! Benfica Lisbon avanserer forover, men Rafa Silva avslutter utenfor.
    57'
    Guillaume Restes
    Guillaume Restes (Toulouse FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    58'
    Joao Mario
    Målsjanse! Joao Mario (Benfica Lisbon) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Spillerbytte - Benfica
    Inn: Alexander Bah
    Ut: Alvaro Fernandez Carreras
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Benfica Lisbon. Inn kommer Alexander Bah, mens Alvaro Fernandez Carreras tar plass på benken.
    59'
    Inn: David Neres
    Ut: Joao Mario
    Joao Mario (Benfica Lisbon) erstattes av David Neres.
    59'
    63'
    VAR sjekker om det er straffe til Benfica
    64'
    Dommeren dømmer straffe til Benfica
    67'
    Straffe til Benfica
    67'
    Benfica scorer på straffe!
    Benfica 1 - 0 Toulouse
    Mål: Angel Di Maria
    Mål! Benfica Lisbon tar ledelsen 1-0 takket være et straffespark av Angel Di Maria.
    68'
    Spillerbytte - Toulouse
    Inn: Shavy Warren Babicka
    Ut: Aron Dønnum
    Toulouse FC bytter ut Aron Dønnum med Shavy Warren Babicka.
    70'
    Inn: Christian Mawissa Elebi
    Ut: Moussa Diarra
    Toulouse FC gjør sitt andre bytte. Moussa Diarra erstattes av Christian Mawissa Elebi.
    70'
    Alexander Bah
    Benfica Lisbon angriper i Lisboa. Alexander Bah fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Målsjanse på Estadio do Sport Lisboa e Benfica! Arthur Cabral fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    72'
    72'
    Mål for Toulouse!
    Benfica 1 - 1 Toulouse
    Mål: Mikkel Desler
    Målgivende: Thijs Dallinga
    Mål! Mikkel Desler utligner til 1-1. Det er en fin assist fra Thijs Dallinga.
    75'
    Inn: Cristhian Casseres Jr.
    Ut: Stijn Spierings
    Toulouse FC bytter ut Stijn Spierings med Cristhian Casseres Jr..
    77'
    Inn: Frank Magri
    Ut: Thijs Dallinga
    Carles Martinez (Toulouse FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Frank Magri erstatter Thijs Dallinga.
    77'
    79'
    Angel Di Maria (Benfica Lisbon) løfter inn en corner fra høyre på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    80'
    Sjanse! Benfica Lisbon avanserer forover, men Nicolas Otamendi avslutter utenfor.
    80'
    Angel Di Maria (Benfica Lisbon) fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Vincent Sierro (Toulouse FC) slår en corner fra høyre side på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    85'
    Inn: Naatan Skytta
    Ut: Yann Gboho
    Yann Gboho (Toulouse FC) erstattes av Naatan Skytta.
    86'
    87'
    87'
    Inn: Marcos Leonardo
    Ut: Arthur Cabral
    Benfica Lisbon gjør sitt tredje bytte. Arthur Cabral erstattes av Marcos Leonardo.
    87'
    En av Toulouse FCs spillere blir avblåst for offside.
    88'
    Toulouse FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    89'
    90'+1
    Naatan Skytta
    Dommer Donatas Rumsas viser Naatan Skytta (Toulouse FC) det gule kortet.
    90'+2
    Gult kort til Benfica
    Orkun Kökcü
    Orkun Kökcü (Benfica Lisbon) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    90'+2
    Frispark i en god posisjon for Benfica Lisbon!
    90'+2
    Christian Mawissa Elebi
    Christian Mawissa Elebi (Toulouse FC) får et gult kort av dommer Donatas Rumsas.
    90'+2
    Antonio Silva
    Antonio Silva (Benfica) kommer till avslut men nickar utanför.
    90'+3
    Andre gule kort til Toulouse
    Utvisning! Christian Mawissa Elebi (Toulouse FC) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    90'+6
    Frank Magri
    Frank Magri (Toulouse FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+6
    90'+8
    Benfica 2 - 1 Toulouse
    Benfica Lisbon går opp i en 2-1 ledelse etter at Angel Di Maria setter straffesparket sikkert i mål på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.