Goldson (sm)67'
2-2
547
361

Angel Di Maria (Benfica Lisbon) slår en corner fra høyre side på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    3'
    David Neres
    Benfica Lisbon angriper i Lisboa. David Neres avslutter på mål, men greier ikke å score.
    4'
    Rangers, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Tobias Stieler tildeler Benfica Lisbon en corner. Angel Di Maria sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    6'
    I Lisboa slår Angel Di Maria en corner fra høyre.
    6'
    Arthur Cabral
    Benfica Lisbon angriper på Estadio do Sport Lisboa e Benfica. Arthur Cabral header utenfor.
    6'
    Mål for Rangers!
    Benfica 0 - 1 Rangers
    Mål: Tom Lawrence
    Målgivende: Mohammed Diomande
    Mål! Tom Lawrence gir Glasgow Rangers ledelsen 0-1 etter en velplassert heading. Det er en fin assist fra Mohammed Diomande.
    7'
    Frispark for Glasgow Rangers på egen banehalvdel.
    9'
    Tom Lawrence
    Målsjanse til Glasgow Rangers! Tom Lawrence treffer mål, men keeper redder.
    10'
    Benfica, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Ridvan Yilmaz
    Målsjanse! Ridvan Yilmaz (Glasgow Rangers) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    11'
    Glasgow Rangers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    David Neres
    Sjanse til Benfica Lisbon! David Neres er nær ved å score, men keeper redder.
    14'
    14'
    Ridvan Yilmaz (Glasgow Rangers) løfter inn en corner fra venstre på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    15'
    20'
    David Neres
    I Lisboa header David Neres (Benfica Lisbon) mot mål, men ballen går utenfor.
    20'
    22'
    Frispark Glasgow Rangers.
    23'
    Angel Di Maria (Benfica Lisbon) løfter inn en corner fra høyre på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    26'
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til Benfica Lisbon på egen banehalvdel.
    27'
    Gult kort til Rangers
    Dujon Sterling
    Dujon Sterling (Glasgow Rangers) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    27'
    Alexander Bah
    Benfica Lisbon angriper, men avslutningen til Alexander Bah går utenfor.
    28'
    Frispark i en god posisjon for Benfica Lisbon!
    29'
    Angel Di Maria
    Angel Di Maria (Benfica Lisbon) kommer seg fri på Estadio do Sport Lisboa e Benfica, men avslutningen går utenfor.
    30'
    Benfica Lisbon må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Glasgow Rangers.
    32'
    Benfica Lisbon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Gult kort til Benfica
    Dommer Tobias Stieler viser Angel Di Maria (Benfica Lisbon) det gule kortet.
    35'
    Tobias Stieler tildeler Glasgow Rangers en corner. Ridvan Yilmaz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    Frispark for Benfica Lisbon på egen banehalvdel.
    37'
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til Benfica Lisbon.
    37'
    Benfica Lisbon fosser forover og Angel Di Maria fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    38'
    38'
    Tobias Stieler tildeler Benfica Lisbon en corner. Angel Di Maria sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    42'
    42'
    Nicolas Otamendi
    Målsjanse på Estadio do Sport Lisboa e Benfica! Nicolas Otamendi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    42'
    42'
    David Neres
    Sjanse i Lisboa! David Neres (Benfica Lisbon) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    43'
    43'
    VAR sjekker om det er straffe til Benfica
    44'
    Dommeren dømmer straffe til Benfica
    45'+1
    Straffe til Benfica
    45'+1
    Jack Butland
    Jack Butland (Glasgow Rangers) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+2
    Benfica scorer på straffe!
    Benfica 1 - 1 Rangers
    Mål: Angel Di Maria
    Angel Di Maria setter et straffespark i mål og hjemmelaget utligner dermed til 1-1.
    45'+2
    45'+3
    Benfica Lisbon angriper i Lisboa, men blir avblåst for offside.
    45'+3
    Frispark til Glasgow Rangers på halvdelen til Benfica Lisbon.
    45'+4
    Benfica 1 - 2 Rangers
    Mål: Dujon Sterling
    Målgivende: Fabio Silva
    Dujon Sterling dundrer ballen i mål og Glasgow Rangers tar ledelsen 1-2 på Estadio do Sport Lisboa e Benfica. Flott spill fra Fabio Silva før målet.
    45'+5
    Målet til Rangers sjekkes av VAR
    45'+6
    Målet til Rangers blir stående
    45'+7
    45'+8
    Skudd på mål, Rangers
    50'
    50'
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til Glasgow Rangers på egen banehalvdel.
    54'
    James Tavernier (Glasgow Rangers) slår en corner fra høyre side på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    55'
    Glasgow Rangers fosser fremover, men Tobias Stieler blåser for offside på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    55'
    I Lisboa slår Angel Di Maria en corner fra venstre.
    56'
    Rafa Silva
    Benfica Lisbon avanserer forover i Lisboa. Rafa Silva avslutter, men treffer ikke mål.
    56'
    58'
    59'
    Benfica Lisbon angriper i Lisboa. Arthur Cabral fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Fabio Silva
    Sjanse i Lisboa! Fabio Silva (Glasgow Rangers) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    61'
    61'
    Ridvan Yilmaz (Glasgow Rangers) slår en corner fra venstre side på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    61'
    62'
    62'
    Spillerbytte - Benfica
    Inn: Marcos Leonardo
    Ut: Arthur Cabral
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Benfica Lisbon. Inn kommer Marcos Leonardo, mens Arthur Cabral tar plass på benken.
    65'
    I Lisboa har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    67'
    Ridvan Yilmaz (Glasgow Rangers) pådrar seg et gult kort.
    67'
    Rangers scorer selvmål!
    Benfica 2 - 2 Rangers
    Mål: Connor Goldson
    Connor Goldson setter ballen i eget mål! 2-2.
    67'
    68'
    Angel Di Maria (Benfica Lisbon) kommer til en målsjanse på Estadio do Sport Lisboa e Benfica, men klarer ikke å score.
    70'
    Alexander Bah (Benfica Lisbon) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    72'
    Spillerbytte - Rangers
    Inn: Kemar Roofe
    Ut: Cyriel Dessers
    Glasgow Rangers bytter ut Cyriel Dessers med Kemar Roofe. Dette er det første byttet som Philippe Clement gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: Cole McKinnon
    Ut: Dujon Sterling
    Philippe Clement gjør dagens andre bytte i Lisboa, når han tar ut Dujon Sterling og setter inn Cole McKinnon.
    77'
    Inn: Ryan Jack
    Ut: Tom Lawrence
    Tom Lawrence (Glasgow Rangers) erstattes av Ryan Jack.
    77'
    81'
    83'
    Målsjanse på Estadio do Sport Lisboa e Benfica! Angel Di Maria fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    83'
    83'
    Angel Di Maria (Benfica Lisbon) slår en corner fra venstre side på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.