Sjanse! Benfica Lisbon avanserer forover, men Tiago Gouveia avslutter utenfor.
    I Lisboa har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Frispark til Benfica Lisbon på halvdelen til Moreirense.
    Mål for Benfica!
    Benfica 1 - 0 Moreirense FC
    Mål: Orkun Kökcü
    Målgivende: Tiago Gouveia
    I Lisboa tar Benfica Lisbon ledelsen 1-0 etter et mål av Orkun Kökcü. Tiago Gouveia sto for den målgivende pasningen.
    18'
    Orkun Kökcü
    Benfica Lisbon fosser forover og Orkun Kökcü fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    24'
    Moreirense FC, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Frispark for Moreirense på egen banehalvdel.
    24'
    26'
    29'
    Spillet på Estadio do Sport Lisboa e Benfica er stoppet midlertidig fordi Vinicius Mingotti ligger nede.
    29'
    Vinicius Mingotti er tilbake i kampen igjen.
    31'
    Dommer Helder Carvalho venter med å sette i gang spillet fordi Tomas Araujo ligger nede.
    33'
    Alan
    Moreirense avanserer forover og Alan får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    34'
    Helder Carvalho signaliserer et frispark til Benfica Lisbon på egen banehalvdel.
    35'
    Tomas Araujo kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    35'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lisboa fordi Samuel Soares får behandling for en skade på banen.
    35'
    Samuel Soares er tilbake på banen igjen.
    36'
    I Lisboa slår Goncalo Franco en corner fra venstre.
    37'
    Ponck
    Ponck (Moreirense) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    37'
    Arthur Cabral
    Arthur Cabral (Benfica Lisbon) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    38'
    Orkun Kökcü
    Orkun Kökcü (Benfica Lisbon) fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    Alvaro Fernandez Carreras
    Sjanse i Lisboa! Alvaro Fernandez Carreras (Benfica Lisbon) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    44'
    44'
    Helder Carvalho tildeler Benfica Lisbon en corner. David Neres sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    David Neres (Benfica Lisbon) løfter inn en corner fra høyre på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    45'+1
    Benfica 2 - 0 Moreirense FC
    Mål: Tomas Araujo
    Tomas Araujo setter ballen i mål og øker Benfica Lisbons ledelse til 2-0 i Lisboa.
    45'+1
    45'+5
    Spillerbytte - Benfica
    Inn: Antonio Silva
    Ut: Tomas Araujo
    Tomas Araujo (Benfica Lisbon) erstattes av Antonio Silva.
    46'
    Inn: Florentino Luis
    Ut: Joao Pedro Goncalves Neves
    Roger Schmidt (Benfica Lisbon) gjør sitt andre bytte for dagen. Florentino Luis erstatter Joao Pedro Goncalves Neves.
    46'
    Inn: Benjamin Rollheiser
    Ut: David Neres
    Benfica Lisbon gjør sitt tredje bytte. David Neres erstattes av Benjamin Rollheiser.
    46'
    Moreirense må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Benfica Lisbon.
    49'
    Benjamin Rollheiser (Benfica Lisbon) slår en corner fra høyre side på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    51'
    Florentino Luis
    Florentino Luis (Benfica Lisbon) kommer til en målsjanse på Estadio do Sport Lisboa e Benfica, men klarer ikke å score.
    51'
    53'
    Benfica Lisbon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Spillerbytte - Moreirense FC
    Inn: Luis Nlavo
    Ut: Vinicius Mingotti
    Moreirense bytter ut Vinicius Mingotti med Luis Nlavo. Dette er det første byttet som Rui Manuel Gomes Borges gjør i dagens kamp.
    56'
    56'
    I Lisboa slår Orkun Kökcü en corner fra venstre.
    57'
    Alexander Bah
    I Lisboa header Alexander Bah (Benfica Lisbon) mot mål, men ballen går utenfor.
    58'
    Frispark Benfica Lisbon.
    58'
    Orkun Kökcü
    Benfica Lisbon angriper i Lisboa. Orkun Kökcü avslutter på mål, men greier ikke å score.
    59'
    59'
    Gult kort til Benfica
    Alvaro Fernandez Carreras (Benfica Lisbon) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    61'
    62'
    Alan (Moreirense) slår en corner fra høyre side på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    63'
    Tiago Gouveia (Benfica Lisbon) kommer seg fri på Estadio do Sport Lisboa e Benfica, men avslutningen går utenfor.
    65'
    65'
    Helder Carvalho tildeler Benfica Lisbon en corner. Benjamin Rollheiser sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    74'
    Inn: Matheus Aias
    Ut: Joao Pedro Gomes Camacho
    Rui Manuel Gomes Borges gjør dagens andre bytte i Lisboa, når han tar ut Joao Pedro Gomes Camacho og setter inn Matheus Aias.
    74'
    Inn: Jeremy Antonisse
    Ut: Kobamelo Kodisang
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Moreirense. Inn kommer Jeremy Antonisse, mens Kobamelo Kodisang tar plass på benken.
    74'
    Inn: Andre Castro
    Ut: Goncalo Franco
    Moreirense bytter ut Goncalo Franco med Andre Castro.
    74'
    Ponck (Moreirense) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    75'
    Moreirense slipper å klare seg uten Ponck som kommer tilbake på banen i Lisboa.
    76'
    Andre Castro
    Moreirense angriper i Lisboa. Andre Castro fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Benfica 3 - 0 Moreirense FC
    Mål: Benjamin Rollheiser
    Mål! Benjamin Rollheiser øker Benfica Lisbons ledelse til 3-0 på Estadio do Sport Lisboa e Benfica. Det er en fin assist fra Tiago Gouveia.
    78'
    Helder Carvalho signaliserer et frispark til Benfica Lisbon.
    81'
    Inn: Ismael
    Ut: Lawrence Ofori
    Bytte for Moreirense. Ismael kommer inn for Lawrence Ofori på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    85'
    Inn: Casper Tengstedt
    Ut: Orkun Kökcü
    Roger Schmidt gjør dagens fjerde bytte i Lisboa, når han tar ut Orkun Kökcü og setter inn Casper Tengstedt.
    86'
    Benjamin Rollheiser
    Dommeren gir Benjamin Rollheiser (Benfica Lisbon) et gult kort.
    87'
    I Lisboa har et frispark blitt tildelt bortelag.
    87'
    89'
    Inn: Diogo Spencer
    Ut: Tiago Gouveia
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Benfica Lisbon. Inn kommer Diogo Spencer, mens Tiago Gouveia tar plass på benken.
    89'
    Gult kort til Moreirense FC
    Ismael
    Ismael (Moreirense) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+4
    90'+4
    Benjamin Rollheiser (Benfica Lisbon) løfter inn en corner fra venstre på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.