Helder Miguel Azevedo Malheiro signaliserer et frispark til Benfica Lisbon.
    2'
    Frispark i en god posisjon for Benfica Lisbon!
    4'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro tildeler Benfica Lisbon en corner. Angel Di Maria sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    5'
    Angel Di Maria
    Målsjanse på Estadio do Sport Lisboa e Benfica! Angel Di Maria fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    5'
    GD Chaves, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Benfica Lisbons Arthur Cabral blåses av for offside på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    10'
    Chaves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    I Lisboa har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    12'
    Florentino Luis
    I Lissabon får Florentino Luis (Benfica) en chans till avslut. Nicken dock utanför.
    13'
    Ruben Ribeiro (Chaves) slår en corner fra høyre side på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    17'
    Junior Pius
    Chaves angriper på Estadio do Sport Lisboa e Benfica. Junior Pius header utenfor.
    17'
    Frispark Benfica Lisbon.
    20'
    VAR sjekker om det er straffe til Benfica
    22'
    Straffe til Benfica
    24'
    Dommeren dømmer straffe til Benfica
    24'
    Gult kort til GD Chaves
    Junior Pius
    Dommeren gir Junior Pius (Chaves) et gult kort.
    25'
    Angel Di Maria (Benfica Lisbon) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    26'
    Frispark til Benfica Lisbon på halvdelen til Chaves.
    27'
    Benfica Lisbon angriper i Lisboa. Florentino Luis fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    I Lisboa slår Angel Di Maria en corner fra høyre.
    29'
    Arthur Cabral
    Arthur Cabral (Benfica Lisbon) header mot mål, men ballen går utenfor.
    29'
    Angel Di Maria (Benfica Lisbon) løfter inn en corner fra høyre på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    30'
    Arthur Cabral (Benfica Lisbon) kommer til en målsjanse på Estadio do Sport Lisboa e Benfica, men klarer ikke å score.
    31'
    Hugo Souza
    Hugo Souza (Chaves) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    31'
    Offside! Hector Hernandez Marrero blir vinket av og Chaves må dermed bygge opp et nytt angrep.
    34'
    David Neres (Benfica Lisbon) løfter inn en corner fra venstre på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    36'
    Angel Di Maria (Benfica Lisbon) slår en corner fra høyre side på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    39'
    39'
    I Lisboa header Florentino Luis (Benfica Lisbon) mot mål, men ballen går utenfor.
    39'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro signaliserer et frispark til Chaves.
    40'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro tildeler Chaves en corner. Bernardo Sousa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    45'
    Hector Hernandez Marrero
    Hector Hernandez Marrero (Chaves) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+1
    Benfica Lisbon angriper, men avslutningen til Arthur Cabral går utenfor.
    45'+1
    Frispark for Chaves på egen banehalvdel.
    45'+3
    Gult kort til Benfica
    Nicolas Otamendi
    Dommer Helder Miguel Azevedo Malheiro gir Nicolas Otamendi (Benfica Lisbon) et gult kort.
    45'+3
    Spillet på Estadio do Sport Lisboa e Benfica er stoppet midlertidig fordi Dario Essugo ligger nede.
    45'+3
    Dario Essugo er tilbake i kampen igjen.
    45'+5
    Helder Miguel Azevedo Malheiro signaliserer et frispark til Chaves på egen banehalvdel.
    46'
    50'
    Ingen straffe til Benfica
    50'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro tildeler Benfica Lisbon en corner. Angel Di Maria sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    51'
    51'
    Chaves avanserer forover i Lisboa. Hector Hernandez Marrero avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    Alexander Bah
    Alexander Bah (Benfica Lisbon) kommer seg fri på Estadio do Sport Lisboa e Benfica, men avslutningen går utenfor.
    54'
    56'
    Ruben Ribeiro
    Ruben Ribeiro (Chaves) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    56'
    I Lisboa slår David Neres en corner fra venstre.
    56'
    57'
    58'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro signaliserer et frispark til Benfica Lisbon like utenfor Chaves-området.
    59'
    60'
    61'
    61'
    Ricardo Martins Guimaraes
    Dommer Helder Miguel Azevedo Malheiro viser Ricardo Martins Guimaraes (Chaves) det gule kortet.
    62'
    64'
    64'
    Bernardo Sousa
    Bernardo Sousa (Chaves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    64'
    Raphael Guzzo
    Raphael Guzzo (Chaves) får et gult kort av dommer Helder Miguel Azevedo Malheiro.
    65'
    Arthur Cabral (Benfica Lisbon) bommer på straffe!
    66'
    68'
    Mål for Benfica!
    Benfica 1 - 0 GD Chaves
    Mål: Joao Pedro Goncalves Neves
    Målgivende: Angel Di Maria
    Benfica Lisbon tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Joao Pedro Goncalves Neves. Flott spill fra Angel Di Maria før målet.
    68'
    72'
    Frispark Chaves.
    72'
    Spillerbytte - GD Chaves
    Inn: Pedro Nuno Almeida Pinho
    Ut: Ruben Ribeiro
    Chaves gjør sitt første bytte. Ruben Ribeiro erstattes av Pedro Nuno Almeida Pinho.
    72'
    Inn: Helder Morim
    Ut: Dario Essugo
    Chaves bytter ut Dario Essugo med Helder Morim. Dette er det andre byttet som Moreno gjør i dagens kamp.
    73'
    Inn: Leandro Sanca
    Ut: Raphael Guzzo
    Bytte for Chaves. Leandro Sanca kommer inn for Raphael Guzzo på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    73'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro signaliserer et frispark til Benfica Lisbon på egen banehalvdel.
    73'
    Spillerbytte - Benfica
    Inn: Marcos Leonardo
    Ut: Arthur Cabral
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Benfica Lisbon. Inn kommer Marcos Leonardo, mens Arthur Cabral tar plass på benken.
    74'
    75'
    78'
    81'
    Inn: Paulo Victor
    Ut: Bernardo Sousa
    Bernardo Sousa (Chaves) erstattes av Paulo Victor Ferreira de Jesus.
    81'
    Inn: Joarlem Batista Santos
    Ut: Ricardo Martins Guimaraes
    Moreno (Chaves) gjør sitt femte bytte for dagen. Joarlem Batista Santos erstatter Ricardo Martins Guimaraes.
    82'
    Inn: Joao Mario
    Ut: Angel Di Maria
    Benfica Lisbon bytter ut Angel Di Maria med Joao Mario.
    82'
    Inn: Orkun Kökcü
    Ut: David Neres
    Roger Schmidt gjør dagens tredje bytte i Lisboa, når han tar ut David Neres og setter inn Orkun Kökcü.
    82'
    Joarlem Batista Santos
    Joarlem Batista Santos (Chaves) header utenfor.
    83'
    Marcos Leonardo
    Benfica Lisbon angriper i Lisboa. Marcos Leonardo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    84'
    84'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro tildeler Benfica Lisbon en corner. Orkun Kökcü sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    85'
    86'
    Rafa Silva
    Benfica Lisbon angriper i Lisboa. Rafa Silva fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    Orkun Kökcü
    Orkun Kökcü (Benfica Lisbon) avanserer forover på Estadio do Sport Lisboa e Benfica. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.