Det virker som Gianluca Di Chiara ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Daniele Liotti.
    Alberto Paleari er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadio Ciro Vigorito.
    Davide Ghersini signaliserer et frispark til Reggina 1914 på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark for Benevento Calcio på egen banehalvdel.
    15'
    Davide Ghersini tildeler Reggina 1914 en corner. Hernani sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    Michele Camporese
    Michele Camporese (Reggina 1914) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Kan Benevento Calcio utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    20'
    Davide Ghersini signaliserer et frispark til Benevento Calcio på egen banehalvdel.
    21'
    23'
    Mål for Reggina 1914!
    Benevento Calcio 0 - 1 Reggina 1914
    Mål: Niccolo Pierozzi
    Målgivende: Daniele Liotti
    I Benevento tar Reggina 1914 ledelsen 0-1 etter et mål av Niccolo Pierozzi. Daniele Liotti sto for den målgivende pasningen.
    25'
    Davide Ghersini signaliserer et frispark til Benevento Calcio.
    26'
    Simeon Nwankwo
    Simeon Nwankwo (Benevento Calcio) header mot mål, men ballen går utenfor.
    27'
    Lorenzo Carfora (Benevento Calcio) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Ciro Vigorito.
    28'
    Frispark Benevento Calcio.
    29'
    Frispark til Benevento Calcio på halvdelen til Reggina 1914.
    32'
    Frispark for Reggina 1914 på egen banehalvdel.
    34'
    Reggina 1914 angriper, men blir avblåst for offside.
    35'
    I Benevento har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    Daam Foulon
    Benevento Calcio avanserer forover i Benevento. Daam Foulon avslutter, men treffer ikke mål.
    36'
    Daniele Liotti
    Daniele Liotti (Reggina 1914) fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    37'
    40'
    40'
    Andres Tello
    Sjanse! Benevento Calcio avanserer forover, men Andres Tello avslutter utenfor.
    42'
    44'
    Gult kort til Reggina 1914
    Niccolo Pierozzi
    Niccolo Pierozzi (Reggina 1914) pådrar seg et gult kort.
    44'
    Reggina 1914 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    45'+1
    Gult kort til Benevento Calcio
    Pasquale Schiattarella
    Dommeren gir Pasquale Schiattarella (Benevento Calcio) et gult kort.
    45'+1
    Dommer Davide Ghersini ser at linjemannen løfter flagget, og Benevento Calcios Riccardo Improta blåses av for offside.
    45'+2
    Spillerbytte - Benevento Calcio
    Inn: Camillo Ciano
    Ut: Andres Tello
    Andrea Agostinelli gjør dagens første bytte i Benevento, når han tar ut Andres Tello og setter inn Camillo Ciano.
    46'
    Inn: Stefano Pettinari
    Ut: Simeon Nwankwo
    Benevento Calcio gjør sitt andre bytte. Simeon Nwankwo erstattes av Stefano Pettinari.
    46'
    Inn: Nicolo Manfredini
    Ut: Alberto Paleari
    Bytte for Benevento Calcio. Nicolo Manfredini kommer inn for Alberto Paleari på Stadio Ciro Vigorito.
    46'
    47'
    47'
    Camillo Ciano
    Benevento Calcio angriper, men avslutningen til Camillo Ciano går utenfor.
    48'
    Daniele Liotti (Reggina 1914) slår en corner fra venstre side på Stadio Ciro Vigorito.
    49'
    50'
    Spillet på Stadio Ciro Vigorito er stoppet midlertidig fordi Giuseppe Loiacono ligger nede.
    51'
    Giuseppe Loiacono er tilbake på banen igjen.
    52'
    Frispark til Reggina 1914 på halvdelen til Benevento Calcio.
    52'
    Dommer Davide Ghersini venter med å sette i gang spillet fordi Thiago Cionek ligger nede.
    54'
    Thiago Cionek er på beina igjen og fortsetter kampen.
    55'
    I Benevento slår Camillo Ciano en corner fra venstre.
    56'
    58'
    Stefano Pettinari
    Stefano Pettinari (Benevento Calcio) header utenfor.
    58'
    I Benevento har et frispark blitt tildelt bortelag.
    60'
    Hernani
    Reggina 1914 angriper i Benevento. Hernani avslutter på mål, men greier ikke å score.
    61'
    Benevento Calcio, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    63'
    64'
    64'
    67'
    67'
    Giuseppe Loiacono (Reggina 1914) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadio Ciro Vigorito.
    67'
    Inn: Gabriele Gori
    Ut: David Strelec
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Reggina 1914. Inn kommer Gabriele Gori, mens David Strelec tar plass på benken.
    68'
    Inn: Rigoberto Rivas
    Ut: Jeremy Menez
    Reggina 1914 bytter ut Jeremy Menez med Rigoberto Rivas. Dette er det tredje byttet som Filippo Inzaghi gjør i dagens kamp.
    68'
    Inn: Emanuele Terranova
    Ut: Giuseppe Loiacono
    Reggina 1914 bytter ut Giuseppe Loiacono som ikke ser ut til å kunne fortsette. Filippo Inzaghi blir dermed tvunget til å gjøre sitt fjerde bytte og setter inn Emanuele Terranova.
    69'
    Gabriele Gori
    Målsjanse! Gabriele Gori (Reggina 1914) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    71'
    72'
    Lorenzo Crisetig vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    75'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Gennaro Acampora (Benevento Calcio) vrir seg av smerte i gresset.
    76'
    Inn: Diego Farias
    Ut: Riccardo Improta
    Benevento Calcio bytter ut Riccardo Improta med Diego Farias.
    78'
    Daniele Liotti (Reggina 1914) kommer seg fri på Stadio Ciro Vigorito, men avslutningen går utenfor.
    78'
    79'
    Lorenzo Crisetig kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stadio Ciro Vigorito.
    79'
    Benevento Calcio slipper å klare seg uten Gennaro Acampora som kommer tilbake på banen igjen.
    79'
    Gennaro Acampora
    Benevento Calcio angriper. Gennaro Acampora får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    80'
    Reggina 1914, prøver et skudd, men det reddes
    80'
    Diego Farias (Benevento Calcio) slår en corner fra venstre side på Stadio Ciro Vigorito.
    81'
    Alin Dorinel Tosca
    Alin Dorinel Tosca (Benevento Calcio) kommer til en målsjanse på Stadio Ciro Vigorito, men klarer ikke å score.
    81'
    82'
    83'
    Inn: Mattia Viviani
    Ut: Pasquale Schiattarella
    Pasquale Schiattarella (Benevento Calcio) erstattes av Mattia Viviani.
    84'
    Mål for Benevento Calcio!
    Benevento Calcio 1 - 1 Reggina 1914
    Mål: Camillo Ciano
    Målgivende: Daam Foulon
    Camillo Ciano utligner til 1-1 på Stadio Ciro Vigorito. Daam Foulon var nest sist på ballen.
    84'
    Målet til Benevento Calcio sjekkes av VAR
    85'
    Målet til Benevento Calcio blir stående
    86'
    Kamil Glik ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    86'
    Kamil Glik ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Benevento.