Murilo
    Målsjanse! Murilo (AS Livorno) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    5'
    Marco Sau
    Benevento Calcio avanserer forover i Benevento. Marco Sau avslutter, men treffer ikke mål.
    6'
    Murilo
    AS Livorno fosser forover og Murilo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    8'
    Benevento Calcio, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    I Benevento slår Mattia Trovato en corner fra høyre.
    9'
    Frispark AS Livorno.
    10'
    Antonio Di Martino signaliserer et frispark til Benevento Calcio på egen banehalvdel.
    11'
    Hjørnespark til Benevento Calcio
    12'
    AS Livorno angriper, men Antonio Di Martino blåser for offside.
    12'
    Frispark til AS Livorno på halvdelen til Benevento Calcio.
    13'
    Mattia Trovato
    Mattia Trovato (AS Livorno) avanserer forover på Stadio Ciro Vigorito. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    16'
    16'
    Mattia Trovato (AS Livorno) slår en corner fra høyre side på Stadio Ciro Vigorito.
    16'
    Gabriele Morelli
    I Benevento header Gabriele Morelli (AS Livorno) mot mål, men ballen går utenfor.
    16'
    Benevento Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark for AS Livorno på egen banehalvdel.
    19'
    Gult kort til Benevento Calcio
    Riccardo Improta
    Dommer Antonio Di Martino viser Riccardo Improta (Benevento Calcio) det gule kortet.
    19'
    Dommer Antonio Di Martino venter med å sette i gang spillet fordi Gabriele Morelli ligger nede.
    20'
    Gabriele Morelli er tilbake på banen igjen.
    22'
    I Benevento har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    22'
    Gult kort til Livorno
    Gabriele Morelli (AS Livorno) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    22'
    Antonio Di Martino signaliserer et frispark til AS Livorno.
    24'
    Antonio Di Martino signaliserer et frispark til Benevento Calcio.
    27'
    En av AS Livornos spillere går i offside.
    30'
    Frispark til Benevento Calcio på halvdelen til AS Livorno.
    31'
    Mål for Benevento Calcio!
    Benevento Calcio 1 - 0 Livorno
    Mål: Marco Sau
    Målgivende: Gabriele Moncini
    Benevento Calcio leder 1-0 etter en scoring av Marco Sau. Gabriele Moncini sto for den målgivende pasningen.
    31'
    33'
    34'
    Abdallah Basit
    Abdallah Basit (Benevento Calcio) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    36'
    Murilo
    AS Livorno angriper i Benevento. Murilo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    37'
    37'
    Roberto Insigne
    Benevento Calcio angriper i Benevento. Roberto Insigne fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Roberto Insigne (Benevento Calcio) kommer seg fri på Stadio Ciro Vigorito, men avslutningen går utenfor.
    39'
    Målsjanse til AS Livorno! Mattia Trovato treffer mål, men keeper redder.
    43'
    43'
    Hjørnespark til Livorno
    44'
    Frispark i en god posisjon for Benevento Calcio!
    45'+1
    Gabriele Moncini
    Gabriele Moncini (Benevento Calcio) kommer til en målsjanse på Stadio Ciro Vigorito, men klarer ikke å score.
    45'+1
    Matteo Pallecchi
    Målsjanse på Stadio Ciro Vigorito! Matteo Pallecchi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+2
    45'+2
    45'+2
    45'+2
    Antonio Di Martino signaliserer et frispark til Benevento Calcio like utenfor AS Livorno-området.
    48'
    50'
    Sjanse i Benevento! Mattia Trovato (AS Livorno) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    51'
    51'
    Frisparket tildelt Benevento Calcio er farlig nær AS Livornos målområde.
    52'
    Luca Caldirola
    Benevento Calcio angriper, men avslutningen til Luca Caldirola går utenfor.
    54'
    Mattia Trovato (AS Livorno) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Ciro Vigorito.
    55'
    55'
    Straffe til AS Livorno!
    56'
    Mattia Trovato (AS Livorno) slår en corner fra venstre side på Stadio Ciro Vigorito.
    56'
    Pasquale Schiattarella
    Dommeren gir Pasquale Schiattarella (Benevento Calcio) et gult kort.
    57'
    Livorno scorer på straffe!
    Benevento Calcio 1 - 1 Livorno
    Mål: Murilo
    Murilo utligner til 1-1 for AS Livorno etter et velplassert straffespark på Stadio Ciro Vigorito.
    57'
    Antonio Di Martino tildeler Benevento Calcio en corner. Marco Sau sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    59'
    I Benevento slår Marco Sau en corner fra høyre.
    59'
    AS Livorno tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    Spillerbytte - Benevento Calcio
    Inn: Andres Tello
    Ut: Riccardo Improta
    Benevento Calcio gjør sitt første bytte. Riccardo Improta erstattes av Andres Tello.
    62'
    Inn: Giuseppe Di Serio
    Ut: Gabriele Moncini
    Benevento Calcio bytter ut Gabriele Moncini med Giuseppe Di Serio.
    62'
    63'
    Sjanse! Benevento Calcio avanserer forover, men Roberto Insigne avslutter utenfor.
    66'
    66'
    Benevento Calcio 2 - 1 Livorno
    Målgivende: Christian Maggio
    Mål! Marco Sau gir Benevento Calcio ledelsen 2-1 etter en velplassert heading. Christian Maggio var nest sist på ballen.
    69'
    Spillerbytte - Livorno
    Inn: Lorenzo Pecchia
    Ut: Leonardo Bellandi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Livorno. Inn kommer Lorenzo Pecchia, mens Leonardo Bellandi tar plass på benken.
    69'
    Inn: Hamza Haoudi
    Ut: Mattia Trovato
    AS Livorno bytter ut Mattia Trovato med Hamza Haoudi. Dette er det første byttet som Roberto Breda gjør i dagens kamp.
    70'
    70'
    Inn: Christian Pastina
    Ut: Roberto Insigne
    Filippo Inzaghi (Benevento Calcio) gjør sitt tredje bytte for dagen. Christian Pastina erstatter Roberto Insigne.
    71'
    Inn: Oliver Kragl
    Ut: Francesco Rillo
    Francesco Rillo (Benevento Calcio) erstattes av Oliver Kragl.
    71'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Benevento fordi Andrew Marie-Sainte får behandling for en skade på banen.
    72'
    75'
    AS Livorno slipper å klare seg uten Andrew Marie-Sainte som kommer tilbake på banen i Benevento.
    76'
    Andres Tello
    Sjanse til Benevento Calcio! Andres Tello er nær ved å score, men keeper redder.
    76'
    Livorno, prøver et skudd, men det reddes
    76'
    Lorenzo Pecchia
    AS Livorno angriper i Benevento. Lorenzo Pecchia avslutter på mål, men greier ikke å score.
    78'
    78'
    78'
    Frispark for Benevento Calcio på egen banehalvdel.
    79'
    Inn: Lorenzo Del Pinto
    Ut: Marco Sau
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Benevento Calcio. Inn kommer Lorenzo Del Pinto, mens Marco Sau tar plass på benken.