Mbappe69' (Str.)
2-3

Ble dekket av Simon Zetlitz Nessler

Hei og velkommen til livedekningen av semifinalen i Nations League mellom Belgia og Frankrike.
    I går vant Spania mot Italia i den første semifinalen og er klare for søndagens finale.
    Lagoppstillingene har kommet inn ...
    Belgia (3-4-3): Courtois - Alderweireld, Denayer, Vertonghen - Catagne, Witsel, Tielemans, Carrasco - De Bruyne, Lukaku, Hazard.
    Frankrike (3-4-3): Lloris - Koundé, Varane, L. Hernández - Pavard, Pogba, Rabiot, T. Hernández - Benzema, Griezmann, Mbappé.
    To lag med noen av verdens beste spillere dette og for noen angrepsrekker vi har! De Bruyne, Lukaku og Hazard for Belgia, Benzema, Griezmann og Mbappé for Frankrike ... Dette lukter mål!
    Rolig start. Frankrike triller med ballen i laget.
    2'
    Kjempesjanse for Belgia! Lukaku kommer seg rundt på kanten og slår inn. Der roter Koundé det litt til og De Bruyne får muligheten til å skyte fra ti meter. Skuddet er bra, men Lloris er lynraskt nede og får slått unna til corner.
    4'
    Frankrike får klarert.
    4'
    Nesten for Mbappé! Han klarer å runde Courtois, men vinkelen blir for spiss og han får ikke skutt. Ender med at han prøver å hælsparke ballen inn foran mål, men han finner ingen lagkamerater.
    6'
    Pavard løper fint inn i feltet og Mbappé finner ham med innlegget. Backen prøver seg på en akrobatisk variant, men han får ikke nok kraft i avslutningen.
    8'
    Lukaku gjør en glimrende jobb med mann i rygg og legger igjen til De Bruyne. Skuddet fra 20 meter går via en forsvarer og ut til corner.
    11'
    Blir ikke noe farlig ut av hjørnesparket denne gangen heller.
    12'
    Benzema spilles alene gjennom, men bruker litt for lang tid med ballen og Denayer får blokkert. I etterkant kommer flagget opp og reprisen viser at Benzema nok var noen få centimetere for langt fremme i banen.
    14'
    Mbappé får ballen inne i feltet, kjører en rekke overstegsfinter, men finner ikke åpningen. Frankrike presser på nå.
    16'
    Spennende kamp så langt! To angrep som ser ganske sprudlende ut.
    18'
    Mbappé prøver å flikke gjennom til Rabiot, men han blir litt for hard på labben.
    18'
    Hazard mister ballen til Rabiot, men dommeren mener franskmannen bruker ulovlige midler og Hazard får et frispark på egen halvdel.
    21'
    Belgierne prøver igjen å spille opp mot en feilvendt Lukaku. Tydelig gjennomgangsmelodi så langt. Denne gangen uten hell.
    22'
    Pent spill fra Frankrike! Benzam slår på tvers mot Pavard, som header mot Griezmann. Han stusser ballen videre til Mbappé, som prøver seg med en volley fra 15 meter. Får ikke skikkelig klem på den og Courtois redder enkelt.
    23'
    Frankrike vinner ballen høyt i banen, men kombinasjonene sitter ikke helt og må til slutt ta til takke med et kast.
    26'
    Benzema vinner ballen fra Witsel og får spilt den videre til Mbappé. Han setter full fart og spinner vekk fra Alderweireld. Innlegger går i Denayer og ut til corner.
    27'
    Tas kort. Ender med et innlegg fra Benzema, som blir blokkert og går ut til kast.
    28'
    Belgia blir veldig trege i det offensive spillet. Få bevegelser og i det hele tatt litt passivt.
    30'
    Men innimellom finner de åpningen og setter fart. Hazard spilles fri av Lukaku inne i feltet, men Koundé stanser belgieren med en nydelig takling!
    31'
    Mbappé roper på hands (og da et mulig straffespark) når han ikke kommer seg forbi Denayer. Vanskelig å si om den var oppe i hånden eller ei.
    32'
    Belgia triller med ball inne på Frankrikes halvdel. En liten pust i bakken for begge lag.
    35'
    Så får vi se reprisen av situasjonen med Mbappé og Denayer for noen minutter siden. Denayer spiller ballen opp i egen hånd. Interessant situasjon.
    35'
    Mål for Belgia!
    Belgia 1 - 0 Frankrike
    Mål: Yannick Carrasco
    Målgivende: Kevin De Bruyne
    Belgia tar ledelsen! Carrasco drar seg innover fra venstrekanten, før han raskt skyter ned mot nærmeste hjørne. Ballen går mellom beina til Pavard og bak en utspilt Lloris.
    37'
    Belgia 2 - 0 Frankrike
    Mål: Romelu Lukaku
    For et mål! Igjen er det opp på en feilvendt Lukaku, men denne gangen hopper han over ballen, spinner seg fri fra Lucas Hernández og med høyrebeinet setter han ballen høyt over Lloris og i mål!
    41'
    Ja, Frankrike, da har dere en voksen oppgave foran dere.
    42'
    De Bruyne vinner et hjørnespark for Belgia.
    43'
    Heades unna.
    43'
    Igjen spilles ballen opp på en feilvendt Lukaku, som denne gangen legger igjen til Hazard. Skuddet fra 20 meter er bra, men Lloris redder fint.
    45'
    Mbappé kommer seg inn i feltet og prøver seg med et skudd fra spiss vinkel. I nettveggen på utsiden av målet.
    45'
    Det er lagt til ett minutt.
    45'+1
    Vi er i gang igjen. Frankrike triller på egen halvdel.
    46'
    Pogba skyter fra 35 meter. Optimistisk. Skuddet går flere meter til side for mål.
    48'
    Griezmann slår et frispark inn i boksen. Pogba ruver høyt inne i boksen, men headingen fra fem meter sender han over mål!
    50'
    Belgia svarer med et godt angrep. Castagne slår inn foran mål, hvor Lukaku får avsluttet med en volley. Ganske rett på Lloris, som redder greit.
    51'
    Stor sjanse for Benzema, men Griezmann vinkes av for offside rett i forkant. Den så tvilsom ut ...
    52'
    Carrasco utfordrer Koundé på vei inn i 16-meteren, men han stoppes kontant.
    56'
    For en sjanse for Griezmann! Mbappé kjører lekestue med Carrasco og slår inn til Griezmann. Fra fem meter skal han bare bredside ballen i mål, men han ender opp med å snuble ballen like utenfor stolpen!
    58'
    Mål for Frankrike!
    Belgia 2 - 1 Frankrike
    Mål: Karim Benzema
    Målgivende: Kylian Mbappe
    Opphentingen har startet? Mbappé spiller ballen inn til Benzema, som vender seg fri og sender ned i lengste hjørne.
    63'
    Griezmann trikser med ballen inne i 16-meteren, men han ender opp med ryggen til mål og mister balansen.
    64'
    Så kontrer Belgia, men De Bruyne finner ikke Lukaku med pasningen.
    64'
    Courtois kommer fint ut og snapper en ball like foran Benzema.
    66'
    Griezmann går i bakken etter en duell med Tielemans. Er det straffe?
    66'
    Gult kort til Belgia
    Jan Vertonghen
    For munnbruk.
    67'
    Tror det bare ble corner.
    67'
    VAR ser på situasjonen. Dommer skal ut for å se på skjermen.
    67'
    Det blir straffe. Den ser ganske grei ut.
    68'
    Mbappé skal ta straffen.
    69'
    Frankrike scorer på straffe!
    Belgia 2 - 2 Frankrike
    Mål: Kylian Mbappe
    2-2! Mbappé sender ballen opp til høyre. Courtois er etter den, men han når ikke opp.
    69'
    Spillerbytte - Belgia
    Inn: Hans Vanaken
    Ut: Youri Tielemans
    70'
    Benzema spiller gjennom mot Mbappé, men han får akkurat ikke kontroll på ballen.
    71'
    Nesten for De Bruyne! Belgieren fyrer til med strak vrist fra 18 meter. Lloris får så vidt det er noen fingre på ballen og får slått den over.
    73'
    Inn: Leandro Trossard
    Ut: Eden Hazard
    74'
    Vertonghen vinner duellen inne i feltet, men header over.
    74'
    Spillerbytte - Frankrike
    Inn: Aurelien Tchouameni
    Ut: Adrien Rabiot
    75'
    Nå nærmer Frankrike seg! Først er det Griezmann skyter. Vertonghen blokkerer. Tchouameni følger opp, men skuddet fra 16 meter reddes fint av Courtois.
    77'
    Griezmann skyter fra 18 meter. Like over.
    80'
    Frankrike jobber bra i det offensive presset og vinner et hjørnespark.
    80'
    Denayer header unna.
    81'
    Mbappé bommer med pasningen i støtte når Frankrike har en slags kontringsmulighet. Belgia overtar.
    83'
    Det skal altså spilles ekstraomganger hvis lagene er like langt etter 90 minutter.
    86'
    Stor sjanse for Mbappé, men skuddet fra 13 meter går like utenfor! Fin vegg mellom Mbappé og Benzema der.
    86'
    Frankrike har styrt hele omgangen, men så dukker Lukaku opp! Han løper seg fri inne i boksen og styrer innlegget fra Carrasco i mål. Så sjekker VAR situasjonen og det dømmes offside! Ikke mye om å gjøre der.
    88'
    Frispark til Frankrike i god posisjon, 27-28 meter fra mål.
    89'
    I krysstanga fra Pogba! Nydelig skudd fra Pogba, men akkurat litt for høyt.
    90'
    Belgia 2 - 3 Frankrike
    Mål: Theo Hernandez
    Snuoperasjonen er komplett! Theo Hernández måker inn 3-2 for Frankrike.
    90'
    Det er lagt til fire minutter.
    90'+2
    Inn: Leo Dubois
    Ut: Benjamin Pavard
    90'+2
    Inn: Michy Batshuayi
    Ut: Timothy Castagne
    90'+3
    Inn: Jordan Veretout
    Ut: Karim Benzema
    90'+7
    For en kamp! Frankrike vinner til slutt 3-2 og er klar for finalen i Nations League-sluttspillet.