Gult kort til Belenenses Lisbon
    Diogo Calila
    Diogo Calila (Belenenses SAD) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Nacional Do Jamor.
    4'
    Fabio Verissimo signaliserer et frispark til Belenenses SAD på egen banehalvdel.
    6'
    Tomas Ribeiro vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    6'
    Dommer Fabio Verissimo venter med å sette i gang spillet fordi Sergio Oliveira ligger nede.
    7'
    Sergio Oliveira er på beina igjen og fortsetter kampen.
    7'
    Tomas Ribeiro er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Nacional Do Jamor.
    8'
    I Oeiras har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    Fabio Verissimo signaliserer et frispark til Belenenses SAD.
    11'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Porto
    12'
    Ingen straffe til FC Porto
    12'
    Frispark for FC Porto på egen banehalvdel.
    14'
    Sphephelo Sithole
    Sphephelo Sithole (Belenenses SAD) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    14'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Oeiras fordi Fabio Vieira får behandling for en skade på banen.
    14'
    Fabio Vieira er tilbake på banen igjen.
    15'
    Frispark til Belenenses SAD på halvdelen til FC Porto.
    16'
    Mateus Uribe
    Mateus Uribe (FC Porto) avanserer forover på Estadio Nacional Do Jamor. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    21'
    Belenenses Lisbon, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Belenenses SAD tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Afonso Sousa
    Afonso Sousa (Belenenses SAD) fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Afonso Sousa (Belenenses SAD) slår en corner fra høyre side på Estadio Nacional Do Jamor.
    24'
    Belenenses SAD angriper i Oeiras. Sphephelo Sithole fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    VAR sjekker om det er straffe til Belenenses Lisbon
    27'
    Ingen straffe til Belenenses Lisbon
    27'
    Fabio Verissimo tildeler Belenenses SAD en corner. Afonso Sousa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    27'
    Sergio Oliveira
    Sjanse i Oeiras! Sergio Oliveira (FC Porto) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    29'
    29'
    Mehdi Taremi
    FC Porto angriper og Mehdi Taremi får avsluttet. Headingen treffer ikke Belenenses SAD-målet.
    29'
    I Oeiras slår Sergio Oliveira en corner fra venstre.
    34'
    Sergio Oliveira (FC Porto) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Nacional Do Jamor.
    36'
    Fabio Vieira (FC Porto) slår en corner fra venstre side på Estadio Nacional Do Jamor.
    37'
    Pepe
    I Oeiras header Pepe (FC Porto) mot mål, men ballen går utenfor.
    37'
    40'
    41'
    FC Porto angriper, men avslutningen til Mateus Uribe går utenfor.
    41'
    FC Portos Evanilson blåses av for offside på Estadio Nacional Do Jamor.
    43'
    Målet til FC Porto sjekkes av VAR
    43'
    Målet til FC Porto blir annullert
    45'
    45'
    Felipe Anderson
    Målsjanse på Estadio Nacional Do Jamor! Felipe Anderson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+3
    45'+3
    FC Porto angriper i Oeiras. Mehdi Taremi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+3
    45'+3
    50'
    Diogo Calila (Belenenses SAD) kommer til en målsjanse på Estadio Nacional Do Jamor, men klarer ikke å score.
    51'
    Frispark for Belenenses SAD på egen banehalvdel.
    56'
    I Oeiras har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    56'
    Spillerbytte - FC Porto
    Inn: Luis Diaz
    Ut: Felipe Anderson
    Bytte for FC Porto. Luis Diaz kommer inn for Felipe Anderson på Estadio Nacional Do Jamor.
    57'
    58'
    Spillet på Estadio Nacional Do Jamor er stoppet midlertidig fordi Diogo Calila ligger nede.
    60'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mehdi Taremi (FC Porto) vrir seg av smerte i gresset.
    60'
    FC Porto slipper å klare seg uten Mehdi Taremi som kommer tilbake på banen i Oeiras.
    61'
    Diogo Calila ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Oeiras.
    61'
    62'
    Fabio Verissimo tildeler FC Porto en corner. Sergio Oliveira sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    62'
    63'
    Sergio Oliveira (FC Porto) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Nacional Do Jamor.
    66'
    66'
    Frispark til FC Porto på halvdelen til Belenenses SAD.
    67'
    Spillerbytte - Belenenses Lisbon
    Inn: Afonso Taira
    Ut: Sphephelo Sithole
    Belenenses SAD gjør sitt første bytte. Sphephelo Sithole erstattes av Afonso Taira.
    68'
    Inn: Mateo Cassierra
    Ut: Silvestre Varela
    Silvestre Varela (Belenenses SAD) erstattes av Mateo Cassierra.
    68'
    Inn: Moussa Marega
    Ut: Fabio Vieira
    FC Porto bytter ut Fabio Vieira med Moussa Marega. Dette er det andre byttet som Sergio Conceicao gjør i dagens kamp.
    70'
    Inn: Jesus Corona
    Ut: Evanilson
    Sergio Conceicao gjør dagens tredje bytte i Oeiras, når han tar ut Evanilson og setter inn Jesus Corona.
    70'
    Dommer Fabio Verissimo ser at linjemannen løfter flagget, og FC Portos Moussa Marega blåses av for offside.
    71'
    I Oeiras slår Sergio Oliveira en corner fra høyre.
    73'
    73'
    Goncalo Silva
    Goncalo Silva (Belenenses SAD) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    73'
    Inn: Ruben Lima
    Ut: Diogo Calila
    Petit (Belenenses SAD) blir nødt til å gjøre sitt tredje bytte. Ruben Lima erstatter Diogo Calila som sannsynligvis er skadet.
    74'
    Inn: Bruno Ramires
    Ut: Afonso Sousa
    Petit (Belenenses SAD) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Bruno Ramires erstatter Afonso Sousa.
    74'
    Belenenses SAD fosser fremover, men Mateo Cassierra går rett i offsidefella.
    77'
    78'
    80'
    Miguel Cardoso (Belenenses SAD) vinkes av for offside i Oeiras.
    81'
    Mehdi Taremi (FC Porto) kommer til avslutning på Estadio Nacional Do Jamor, men headingen blir reddet.
    82'
    82'
    Fabio Verissimo tildeler FC Porto en corner. Sergio Oliveira sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    Jesus Corona
    Jesus Corona (FC Porto) kommer seg fri på Estadio Nacional Do Jamor, men avslutningen går utenfor.
    82'
    83'
    Inn: Zaidu Sanusi
    Ut: Wilson Manafa
    FC Porto bytter ut Wilson Manafa med Zaidu Sanusi. Dette er det fjerde byttet som Sergio Conceicao gjør i dagens kamp.
    85'
    Nanu (FC Porto) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Nacional Do Jamor.
    86'
    Dommer Fabio Verissimo venter med å sette i gang spillet fordi Stanislav Kritsyuk ligger nede.
    86'
    Gult kort til FC Porto
    Moussa Marega
    Moussa Marega (FC Porto) pådrar seg et gult kort.
    87'
    Stanislav Kritsyuk er tilbake i kampen igjen.
    90'+6
    Sergio Oliveira (FC Porto) slår en corner fra høyre side på Estadio Nacional Do Jamor.