2-3
Pepe90'+5
    Frispark for Belenenses Lisbon på egen banehalvdel.
    1'
    Pedro Nuno (Belenenses Lisbon) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Nacional Do Jamor.
    2'
    Diogo Calila
    Belenenses Lisbon angriper, men avslutningen til Diogo Calila går utenfor.
    3'
    FC Famalicao tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Helder Malheiro signaliserer et frispark til Belenenses Lisbon på egen banehalvdel.
    4'
    I Oeiras har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    5'
    Carraca
    Sjanse! Belenenses Lisbon avanserer forover, men Carraca avslutter utenfor.
    6'
    Helder Malheiro signaliserer et frispark til FC Famalicao på egen banehalvdel.
    7'
    Abel Camara
    Abel Camara (Belenenses Lisbon) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    8'
    FC Famalicao, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Frispark Belenenses Lisbon.
    11'
    Diogo Calila (Belenenses Lisbon) slår en corner fra høyre side på Estadio Nacional Do Jamor.
    12'
    13'
    14'
    Offside! Adrian Marin (FC Famalicao) er alene igjennom, men dommer Helder Malheiro ser at linjemannen er oppe med flagget.
    15'
    Helder Malheiro signaliserer et frispark til FC Famalicao.
    18'
    19'
    Frispark til Belenenses Lisbon på halvdelen til FC Famalicao.
    20'
    En av FC Famalicaos spillere blir avblåst for offside.
    22'
    FC Famalicao fosser fremover, men Helder Malheiro blåser for offside på Estadio Nacional Do Jamor.
    23'
    Helder Malheiro signaliserer et frispark til Belenenses Lisbon.
    23'
    I Oeiras slår Diogo Calila en corner fra høyre.
    26'
    26'
    Gult kort til Belenenses Lisbon
    Yohan Tavares
    Yohan Tavares (Belenenses Lisbon) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    26'
    Helder Malheiro tildeler FC Famalicao en corner. Pepe sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    Heriberto Tavares
    FC Famalicao angriper i Oeiras. Heriberto Tavares fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Dommer Helder Malheiro venter med å sette i gang spillet fordi Phete ligger nede.
    31'
    Phete er tilbake på banen igjen.
    32'
    Belenenses Lisbon angriper i Oeiras, men blir avblåst for offside.
    32'
    I Oeiras slår Pepe en corner fra venstre.
    33'
    Abel Camara
    Abel Camara (Belenenses Lisbon) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Belenenses Lisbon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    I Oeiras har et frispark blitt tildelt bortelag.
    41'
    43'
    FC Famalicao scorer selvmål!
    Belenenses Lisbon 1 - 0 FC Famalicao
    Mål: Alex
    Et uheldig selvmål av Alex gjør at det står 1-0 på Estadio Nacional Do Jamor.
    44'
    45'+1
    Carraca
    Målsjanse! Carraca (Belenenses Lisbon) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+2
    45'+2
    VAR sjekker om det er straffe til Belenenses Lisbon
    45'+3
    Ingen straffe til Belenenses Lisbon
    45'+4
    45'+4
    50'
    52'
    55'
    Frispark for FC Famalicao på egen banehalvdel.
    55'
    56'
    Jhonder Cadiz
    Jhonder Cadiz (FC Famalicao) kommer til avslutning på Estadio Nacional Do Jamor - i stolpen! Oi, oi, oi.
    57'
    Luiz Felipe vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    58'
    Belenenses Lisbon slipper å klare seg uten Luiz Felipe som kommer tilbake på banen i Oeiras.
    59'
    FC Famalicao angriper, men Jhonder Cadiz vinkes av for offside.
    59'
    60'
    Målsjanse! Heriberto Tavares (FC Famalicao) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    Kan Belenenses Lisbon utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    62'
    63'
    Ivo Rodrigues
    FC Famalicao angriper. Ivo Rodrigues får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    64'
    Belenenses Lisbon, prøver et skudd, men det reddes
    64'
    Helder Malheiro tildeler FC Famalicao en corner. Pepe sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    65'
    Mål for FC Famalicao!
    Belenenses Lisbon 1 - 1 FC Famalicao
    Mål: Adrian Marin
    Målgivende: Pepe
    Utligning! Adrian Marin setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Pepe før målet.
    67'
    Målet til FC Famalicao sjekkes av VAR
    69'
    Målet til FC Famalicao blir stående
    70'
    71'
    72'
    FC Famalicao fosser fremover, men Ivo Rodrigues går rett i offsidefella.
    72'
    Carraca (Belenenses Lisbon) slår en corner fra høyre side på Estadio Nacional Do Jamor.
    73'
    Abel Camara
    Abel Camara (Belenenses Lisbon) prøver å heade ballen i mål på Estadio Nacional Do Jamor, men mislykkes.
    73'
    73'
    Dommer Helder Malheiro ser at linjemannen løfter flagget, og Belenenses Lisbons Abel Camara blåses av for offside.
    73'
    Spillerbytte - FC Famalicao
    Inn: Simon Banza
    Ut: Jhonder Cadiz
    FC Famalicao bytter ut Jhonder Cadiz med Simon Banza.
    74'
    Inn: Bruno Rafael Rodrigues do Nascimento
    Ut: Ivo Rodrigues
    Rui Pedro Silva (FC Famalicao) gjør sitt andre bytte for dagen. Bruno Rodrigues erstatter Ivo Rodrigues.
    74'
    75'
    75'
    Belenenses Lisbon 1 - 2 FC Famalicao
    Mål: Bruno Rafael Rodrigues do Nascimento
    Målgivende: Simon Banza
    Bruno Rodrigues setter ballen i nettet og FC Famalicao leder nå 1-2. Simon Banza var nest sist på ballen.
    76'
    Spillerbytte - Belenenses Lisbon
    Inn: Alisson Safira
    Ut: Rafael Camacho
    Bytte for Belenenses Lisbon. Alisson Safira kommer inn for Rafael Camacho på Estadio Nacional Do Jamor.
    78'
    Inn: Francisco Teixeira
    Ut: Braima Sambu
    Franclim Carvalho gjør dagens andre bytte i Oeiras, når han tar ut Braima Sambu og setter inn Francisco Teixeira.
    78'
    Inn: Lica
    Ut: Diogo Calila
    Belenenses Lisbon bytter ut Diogo Calila med Lica. Dette er det tredje byttet som Franclim Carvalho gjør i dagens kamp.
    78'
    80'
    81'
    81'
    82'
    Inn: Gustavo Assuncao
    Ut: Joao Carlos Teixeira
    Bytte for FC Famalicao. Gustavo Assuncao kommer inn for Joao Carlos Teixeira på Estadio Nacional Do Jamor.
    82'
    Luiz Junior ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    83'
    Luiz Junior kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Nacional Do Jamor.
    84'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Yves Baraye (Belenenses Lisbon) vrir seg av smerte i gresset.
    84'
    Riccieli ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    84'
    87'
    Det blir farlig! Frispark for FC Famalicao er nær straffområde.
    87'
    88'
    Yves Baraye ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Oeiras.
    88'
    Riccieli er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Nacional Do Jamor.
    88'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Riccieli (FC Famalicao) vrir seg av smerte i gresset.
    89'
    Inn: Diogo Queiros
    Ut: Riccieli
    Det virker som Riccieli ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Diogo Queiros.
    90'
    Carraca (Belenenses Lisbon) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Nacional Do Jamor.
    90'+1
    Phete
    Phete (Belenenses Lisbon) header mot mål, men ballen går utenfor.
    90'+1
    Frispark FC Famalicao.
    90'+2
    Afonso Sousa
    Dommeren gir Afonso Sousa (Belenenses Lisbon) et gult kort.
    90'+2
    Gult kort til FC Famalicao
    Simon Banza
    Simon Banza (FC Famalicao) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+2
    Mål for Belenenses Lisbon!
    Belenenses Lisbon 2 - 2 FC Famalicao
    Mål: Yves Baraye
    Mål! hjemmelag utligner ved Yves Baraye. Stillingen er nå 2-2.
    90'+4
    Målet til Belenenses Lisbon sjekkes av VAR
    90'+4
    Målet til Belenenses Lisbon blir stående
    90'+5
    Belenenses Lisbon 2 - 3 FC Famalicao
    Mål: Pepe
    Målgivende: Charles Pickel
    FC Famalicao leder 2-3 etter en scoring av Pepe. Charles Pickel sto for den målgivende pasningen.