Dommer Francois Letexier gir Artem Bykov (Hviterussland) et gult kort.
    Mål for Tsjekkia!
    Belarus 0 - 1 Tsjekkia
    Mål: Patrik Schick
    Målgivende: Michal Sadilek
    Mål! Patrik Schick gir Tsjekkia ledelsen 0-1 i Kazan. Michal Sadilek sto for den målgivende pasningen.
    22'
    Frispark til Hviterussland på halvdelen til Tsjekkia.
    23'
    Tsjekkia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Kirill Pechenin
    Dommeren gir Kirill Pechenin (Hviterussland) et gult kort.
    24'
    24'
    25'
    Matej Vydra
    Sjanse! Tsjekkia avanserer forover, men Matej Vydra avslutter utenfor.
    26'
    28'
    Patrik Schick
    Sjanse til Tsjekkia! Patrik Schick er nær ved å score, men keeper redder.
    29'
    Belarus, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    32'
    Tomas Soucek
    Sjanse i Kazan! Tomas Soucek (Tsjekkia) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    36'
    36'
    Ruslan Yudenkov
    Hviterussland avanserer forover i Kazan. Ruslan Yudenkov avslutter, men treffer ikke mål.
    44'
    Spillerbytte - Belarus
    Inn: Ivan Sadovnichiy
    Ut: Aleksandr Selyava
    Hviterussland gjør sitt første bytte. Aleksandr Selyava erstattes av Ivan Sadovnichiy.
    46'
    Spillerbytte - Tsjekkia
    Inn: David Pavelka
    Ut: Matej Vydra
    Bytte for Tsjekkia. David Pavelka kommer inn for Matej Vydra på Tsentralnyi Stadium.
    46'
    Skudd utenfor mål, Tsjekkia
    47'
    49'
    51'
    Patrik Schick (Tsjekkia) fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    58'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Hviterussland på egen banehalvdel.
    60'
    61'
    Tsjekkia fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    61'
    62'
    Belarus 0 - 2 Tsjekkia
    Mål: Adam Hlozek
    Målgivende: Patrik Schick
    I Kazan øker Tsjekkia ledelsen til 0-2 takket være et mål av Adam Hlozek. Det er en fin assist fra Patrik Schick.
    65'
    68'
    Inn: Ruslan Lisakovich
    Ut: Dmitri Antilevski
    Hviterussland bytter ut Dmitri Antilevski med Ruslan Lisakovich.
    68'
    72'
    Gult kort til Tsjekkia
    Adam Hlozek
    Adam Hlozek (Tsjekkia) pådrar seg et gult kort.
    72'
    David Zima
    David Zima (Tsjekkia) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.