Yang66'
3-3
    I Beijing har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    1'
    Di Wang tildeler Beijing Guoan FC en corner. Tianyi Gao sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    3'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Sun Jie (FC Changchun Yatai) vrir seg av smerte i gresset.
    4'
    Michael Ngadeu vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    4'
    Sun Jie ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Beijing.
    5'
    Michael Ngadeu er tilbake i kampen igjen.
    5'
    Sabit Abdusalam
    Sabit Abdusalam (FC Changchun Yatai) avanserer forover på Workers Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    5'
    Beijing Guoan FC, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Arijan Ademi
    Sjanse i Beijing! Arijan Ademi (Beijing Guoan FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    7'
    FC Changchun Yatai, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    FC Changchun Yatai tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark for FC Changchun Yatai på egen banehalvdel.
    9'
    Di Wang signaliserer et frispark til Beijing Guoan FC på egen banehalvdel.
    15'
    Beijing Guoan FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Wang Ziming
    Sjanse til Beijing Guoan FC! Wang Ziming er nær ved å score, men keeper redder.
    17'
    17'
    En av Beijing Guoan FCs spillere går i offside.
    20'
    Mål for FC Changchun Yatai!
    Beijing Guoan FC 0 - 1 FC Changchun Yatai
    Mål: Leonardo
    Målgivende: Yufeng Zhang
    I Beijing tar FC Changchun Yatai ledelsen 0-1 etter et mål av Leonardo. Yufeng Zhang var nest sist på ballen.
    22'
    I Beijing slår Tianyi Gao en corner fra venstre.
    26'
    Liyu Yang
    Liyu Yang (Beijing Guoan FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Kang Sang-woo
    I Beijing header Kang Sang-woo (Beijing Guoan FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    28'
    Arijan Ademi ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    28'
    Mål for Beijing Guoan FC!
    Beijing Guoan FC 1 - 1 FC Changchun Yatai
    Mål: Souza
    Målgivende: Feng Boxuan
    Mål! Souza utligner til 1-1. Feng Boxuan sto for den målgivende pasningen.
    29'
    Beijing Guoan FC slipper å klare seg uten Arijan Ademi som kommer tilbake på banen igjen.
    30'
    Spillet på Workers Stadium er stoppet midlertidig fordi Bi Jinhao ligger nede.
    32'
    Tianyi Gao (Beijing Guoan FC) løfter inn en corner fra høyre på Workers Stadium.
    32'
    Liyu Yang
    Liyu Yang header i tverrliggeren i Beijing! Stor målsjanse for Beijing Guoan FC.
    32'
    Spillerbytte - FC Changchun Yatai
    Inn: Abduhamit Abdugheni
    Ut: Bi Jinhao
    Bi Jinhao (FC Changchun Yatai) erstattes av Abduhamit Abdugheni.
    33'
    Tianyi Gao (Beijing Guoan FC) slår en corner fra venstre side på Workers Stadium.
    33'
    Frispark for Beijing Guoan FC på egen banehalvdel.
    34'
    Målet til FC Changchun Yatai sjekkes av VAR
    36'
    Målet til FC Changchun Yatai blir annullert
    40'
    En av FC Changchun Yatais spillere blir avblåst for offside.
    40'
    I Beijing slår Tianyi Gao en corner fra høyre.
    41'
    Beijing Guoan FC 2 - 1 FC Changchun Yatai
    Mål: Souza
    Målgivende: Tianyi Gao
    Beijing Guoan FC tar ledelsen 2-1 i Beijing etter en heading av Souza! Flott spill fra Tianyi Gao før målet.
    41'
    Di Wang signaliserer et frispark til FC Changchun Yatai på egen banehalvdel.
    42'
    43'
    Liyu Yang
    Beijing Guoan FC angriper, men avslutningen til Liyu Yang går utenfor.
    44'
    Di Wang tildeler FC Changchun Yatai en corner. Liu Yun sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+1
    Liyu Yang
    Beijing Guoan FC fosser forover og Liyu Yang fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+3
    45'+3
    45'+4
    Frispark FC Changchun Yatai.
    45'+5
    Li Hong
    FC Changchun Yatai avanserer forover på Workers Stadium og Li Hong kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Beijing Guoan FC.
    45'+5
    45'+5
    FC Changchun Yatais Jores Okore blåses av for offside på Workers Stadium.
    45'+5
    Inn: Peter Zulj
    Ut: Liu Yun
    FC Changchun Yatai bytter ut Liu Yun med Peter Zulj.
    46'
    Frispark til Beijing Guoan FC på halvdelen til FC Changchun Yatai.
    46'
    Beijing Guoan FC 2 - 2 FC Changchun Yatai
    Målgivende: Jinxian Wang
    Mål! FC Changchun Yatai utligner til 2-2 etter en heading av Leonardo i Beijing. Det er en fin assist fra Jinxian Wang.
    50'
    Bai Yang ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    51'
    Di Wang signaliserer et frispark til Beijing Guoan FC.
    52'
    Bai Yang kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Workers Stadium.
    52'
    53'
    53'
    FC Changchun Yatai angriper i Beijing, men blir avblåst for offside.
    57'
    58'
    58'
    60'
    Wang Ziming
    Beijing Guoan FC angriper. Wang Ziming får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    63'
    63'
    Målsjanse på Workers Stadium! Kang Sang-woo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    64'
    64'
    Beijing Guoan FC 2 - 3 FC Changchun Yatai
    Mål: Tan Long
    Målgivende: Leonardo
    Tan Long dundrer ballen i mål og FC Changchun Yatai tar ledelsen 2-3 på Workers Stadium. Flott spill fra Leonardo før målet.
    65'
    Beijing Guoan FC 3 - 3 FC Changchun Yatai
    Mål: Liyu Yang
    Mål! hjemmelag utligner ved Liyu Yang. Stillingen er nå 3-3. Tianyi Gao sto for den målgivende pasningen.
    66'
    I Beijing slår Peter Zulj en corner fra venstre.
    69'
    69'
    Wang Ziming
    Beijing Guoan FC angriper på Workers Stadium, men Wang Ziming header utenfor.
    70'
    Inn: Serginho
    Ut: Sabit Abdusalam
    Chen Yang (FC Changchun Yatai) gjør sitt tredje bytte for dagen. Serginho erstatter Sabit Abdusalam.
    70'
    72'
    Lei Li (Beijing Guoan FC) løfter inn en corner fra venstre på Workers Stadium.
    72'
    73'
    Gult kort til FC Changchun Yatai
    Peter Zulj
    Dommer Di Wang viser Peter Zulj (FC Changchun Yatai) det gule kortet.
    75'
    76'
    76'
    Di Wang tildeler FC Changchun Yatai en corner. Peter Zulj sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    Offside! Leonardo (FC Changchun Yatai) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    78'
    78'
    Spillerbytte - Beijing Guoan FC
    Inn: Li Ke
    Ut: Arijan Ademi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Beijing Guoan FC. Inn kommer Li Ke, mens Arijan Ademi tar plass på benken.
    79'
    Inn: Samuel Adegbenro
    Ut: Tianyi Gao
    Stanley Menzo gjør dagens andre bytte i Beijing, når han tar ut Tianyi Gao og setter inn Samuel Adegbenro.
    80'
    Inn: Zhang Chengdong
    Ut: Feng Boxuan
    Beijing Guoan FC gjør sitt tredje bytte. Feng Boxuan erstattes av Zhang Chengdong.
    80'
    Peter Zulj
    Målsjanse! Peter Zulj (FC Changchun Yatai) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    82'
    Samuel Adegbenro
    Samuel Adegbenro (Beijing Guoan FC) kommer seg fri på Workers Stadium, men avslutningen går utenfor.
    84'
    Inn: Chi Zhongguo
    Ut: Souza
    Souza (Beijing Guoan FC) erstattes av Chi Zhongguo.
    85'
    Inn: Yu Dabao
    Ut: Wang Ziming
    Beijing Guoan FC gjør sitt femte bytte. Wang Ziming erstattes av Yu Dabao.
    86'
    Sjanse! Beijing Guoan FC avanserer forover, men Kang Sang-woo avslutter utenfor.
    86'
    Beijing Guoan FC 4 - 3 FC Changchun Yatai
    Mål: Kang Sang-woo
    Målgivende: Li Ke
    Mål! Kang Sang-woo gir Beijing Guoan FC ledelsen 4-3 i Beijing. Det er en fin assist fra Li Ke.