Olmo44'
0-3
Olmo68' (Str.)

Lois Openda
    Lois Openda (RB Leipzig) avanserer forover på Allianz Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    2'
    Bayern München, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Det blir farlig! Frispark for RB Leipzig er nær straffområde.
    3'
    Mål for RB Leipzig!
    Bayern München 0 - 1 RB Leipzig
    Mål: Dani Olmo
    Mål! Dani Olmo gir RB Leipzig ledelsen 0-1 i München.
    3'
    Xavi Simons (RB Leipzig) slår en corner fra venstre side på Allianz Arena.
    5'
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Bastian Dankert signaliserer et frispark til Bayern München på egen banehalvdel.
    8'
    Serge Gnabry
    Sjanse i München! Serge Gnabry (Bayern München) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    10'
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    I München har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    10'
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    12'
    Gult kort til Bayern München
    Benjamin Pavard
    Dommer Bastian Dankert gir Benjamin Pavard (Bayern München) et gult kort.
    13'
    13'
    Mathys Tel
    Sjanse til Bayern München! Mathys Tel er nær ved å score, men keeper redder.
    16'
    16'
    Lois Openda ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    16'
    Lois Openda er på beina igjen og fortsetter kampen på Allianz Arena.
    16'
    I München slår Joshua Kimmich en corner fra venstre.
    18'
    Bastian Dankert signaliserer et frispark til RB Leipzig.
    21'
    David Raum (RB Leipzig) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Arena.
    22'
    Mathys Tel
    Mathys Tel (Bayern München) kommer til en målsjanse på Allianz Arena, men klarer ikke å score.
    24'
    Bastian Dankert signaliserer et frispark til Bayern München like utenfor RB Leipzig-området.
    27'
    Bastian Dankert tildeler Bayern München en corner. Joshua Kimmich sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    33'
    Frispark i en god posisjon for RB Leipzig!
    34'
    Dayot Upamecano
    Dommer Bastian Dankert viser Dayot Upamecano (Bayern München) det gule kortet.
    34'
    Frispark Bayern München.
    36'
    38'
    Bastian Dankert signaliserer et frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    39'
    Frisparket tildelt Bayern München er farlig nær RB Leipzigs målområde.
    41'
    Leroy Sane (Bayern München) slår en corner fra høyre side på Allianz Arena.
    42'
    Frispark til RB Leipzig på halvdelen til Bayern München.
    44'
    Bayern München 0 - 2 RB Leipzig
    Målgivende: Timo Werner
    Mål! Dani Olmo øker ledelsen til 0-2. Timo Werner var nest sist på ballen.
    44'
    Bayern München tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Leroy Sane (Bayern München) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Arena.
    45'+2
    Matthijs De Ligt
    I München header Matthijs De Ligt (Bayern München) mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+2
    I München slår David Raum en corner fra høyre.
    45'+4
    Timo Werner
    RB Leipzig angriper i München. Timo Werner fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+4
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Noussair Mazraoui
    Ut: Benjamin Pavard
    Thomas Tuchel (Bayern München) gjør sitt første bytte for dagen. Noussair Mazraoui erstatter Benjamin Pavard.
    46'
    Inn: Kingsley Coman
    Ut: Konrad Laimer
    Bytte for Bayern München. Kingsley Coman kommer inn for Konrad Laimer på Allianz Arena.
    46'
    Inn: Kim Min-jae
    Ut: Matthijs De Ligt
    Bayern München bytter ut Matthijs De Ligt med Kim Min-jae. Dette er det tredje byttet som Thomas Tuchel gjør i dagens kamp.
    46'
    47'
    Leroy Sane
    Sjanse! Bayern München avanserer forover, men Leroy Sane avslutter utenfor.
    48'
    I München slår David Raum en corner fra venstre.
    49'
    RB Leipzig må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Bayern München.
    50'
    Leroy Sane
    Leroy Sane (Bayern München) kommer seg fri på Allianz Arena, men avslutningen går utenfor.
    50'
    54'
    56'
    Jamal Musiala
    Bayern München avanserer forover i München. Jamal Musiala avslutter, men treffer ikke mål.
    58'
    Mathys Tel
    Målsjanse på Allianz Arena! Mathys Tel fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    60'
    60'
    62'
    Inn: Harry Kane
    Ut: Mathys Tel
    Thomas Tuchel gjør dagens fjerde bytte i München, når han tar ut Mathys Tel og setter inn Harry Kane.
    63'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Benjamin Sesko
    Ut: Lois Openda
    Marco Rose (RB Leipzig) gjør sitt første bytte for dagen. Benjamin Sesko erstatter Lois Openda.
    64'
    Inn: Yussuf Poulsen
    Ut: Timo Werner
    RB Leipzig bytter ut Timo Werner med Yussuf Poulsen.
    64'
    Straffe til RB Leipzig
    66'
    David Raum (RB Leipzig) slår en corner fra høyre side på Allianz Arena.
    66'
    RB Leipzig scorer på straffe!
    Bayern München 0 - 3 RB Leipzig
    Dani Olmo scorer på straffe og RB Leipzig øker ledelsen til 0-3.
    68'
    I München har et frispark blitt tildelt bortelag.
    69'
    RB Leipzig angriper, men Benjamin Sesko vinkes av for offside.
    70'
    Gult kort til RB Leipzig
    Dani Olmo
    Dani Olmo (RB Leipzig) får et gult kort av dommer Bastian Dankert.
    71'
    74'
    Kingsley Coman
    Bayern München angriper. Kingsley Coman får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    75'
    75'
    Joshua Kimmich
    Bayern München angriper i München. Joshua Kimmich avslutter på mål, men greier ikke å score.
    75'
    75'
    Inn: Emil Forsberg
    Ut: Xavi Simons
    Xavi Simons (RB Leipzig) erstattes av Emil Forsberg.
    78'
    Inn: Fabio Carvalho
    Ut: Dani Olmo
    RB Leipzig bytter ut Dani Olmo med Fabio Carvalho. Dette er det fjerde byttet som Marco Rose gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Leon Goretzka
    Ut: Joshua Kimmich
    Bayern München gjør sitt femte bytte. Joshua Kimmich erstattes av Leon Goretzka.
    78'
    Kan Bayern München utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    82'
    Noussair Mazraoui
    Bayern München angriper på Allianz Arena, men Noussair Mazraoui header utenfor.
    82'
    84'
    Inn: Lukas Klostermann
    Ut: Benjamin Henrichs
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RB Leipzig. Inn kommer Lukas Klostermann, mens Benjamin Henrichs tar plass på benken.