2-3
6 991
4 699

Ble dekket av Ida Ramstad Høidalen

I nettveggen! Hernandez med opp i angrep, kommer seg inn i 16-meteren og skyter via Navas og i nettveggen.
    3'
    Mål for Paris Saint-Germain!
    Bayern München 0 - 1 Paris Saint-Germain
    Mål: Kylian Mbappe
    Målgivende: Neymar
    3'
    Bayern nære utligning! Etter mye klabb og ball i feltet lander ballen hos Müller som får avsluttet fra rundt to meter - men den går rett på Navas.
    11'
    Ny kjempesjanse for Bayern! Frisparket slås inn i feltet og Goretzka er først på den. Får headet fra fem meter, men Navas gjør en god redning.
    19'
    Og nok en Bayern-sjanse! Choupo-Moting meget nære å skli ballen inn på bakre, men når akkurat ikke frem.
    27'
    Bayern München 0 - 2 Paris Saint-Germain
    Mål: Marquinhos
    28'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Ander Herrera
    Ut: Marquinhos
    31'
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Alphonso Davies
    Ut: Leon Goretzka
    33'
    Gult kort til Bayern München
    Lucas Hernandez
    36'
    Mål for Bayern München!
    Bayern München 1 - 2 Paris Saint-Germain
    Mål: Eric Maxim Choupo-Moting
    Målgivende: Benjamin Pavard
    37'
    Inn: Jerome Boateng
    Ut: Niklas Süle
    42'
    Inn: Mitchel Bakker
    Ut: Abdou Diallo
    45'
    46'
    Kjempesjanse Neymar! Mbappé krangler seg først inn i feltet, men blir stoppet - ballen havner likevel hos brasilianeren som kommer alene med Neuer. Den tyske målvakten får slengt ut et bein og redder.
    52'
    Sjanse til Bayern! Corneren går over alt og alle, men Boateng snapper den til slutt og slår inn til Pavard som får stå alene i feltet og avslutte - men Navas har kontroll på den.