Målsjanse! Leroy Sane (Bayern München) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Frispark for SC Freiburg på egen banehalvdel.
    Harm Osmers signaliserer et frispark til Bayern München på egen banehalvdel.
    I München slår Joshua Kimmich en corner fra venstre.
    Mål for Bayern München!
    Bayern München 1 - 0 Freiburg
    Mål: Dayot Upamecano
    Målgivende: Joshua Kimmich
    Bayern München tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Dayot Upamecano. Det er en fin assist fra Joshua Kimmich.
    19'
    Bayern München angriper, men blir avblåst for offside.
    21'
    Thomas Müller
    Thomas Müller (Bayern München) avanserer forover på Allianz Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    22'
    Freiburg, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Frispark til Bayern München på halvdelen til SC Freiburg.
    23'
    Michael Gregoritsch
    SC Freiburg avanserer forover på Allianz Arena og Michael Gregoritsch kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Bayern München.
    25'
    Bayern München, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    SC Freiburg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    26'
    27'
    Mål for Freiburg!
    Bayern München 1 - 1 Freiburg
    Mål: Nicolas Höfler
    Nicolas Höfler scorer og utligningen er et faktum på Allianz Arena. 1-1.
    27'
    Joshua Kimmich (Bayern München) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Arena.
    30'
    Joshua Kimmich (Bayern München) slår en corner fra venstre side på Allianz Arena.
    30'
    Harm Osmers tildeler Bayern München en corner. Joshua Kimmich sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    31'
    Matthijs De Ligt
    Bayern München angriper i München. Matthijs De Ligt fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Bayern München avanserer forover i München. Thomas Müller avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    Harm Osmers signaliserer et frispark til SC Freiburg på egen banehalvdel.
    35'
    Frispark for Bayern München på egen banehalvdel.
    36'
    Gult kort til Freiburg
    Michael Gregoritsch (SC Freiburg) pådrar seg et gult kort.
    36'
    Maximilian Eggestein
    Sjanse! SC Freiburg avanserer forover, men Maximilian Eggestein avslutter utenfor.
    41'
    I München har et frispark blitt tildelt bortelag.
    42'
    En av SC Freiburgs spillere går i offside.
    44'
    Bayern München angriper i München. Thomas Müller avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+2
    45'+2
    Bayern München angriper i München, men blir avblåst for offside.
    46'
    Harm Osmers tildeler SC Freiburg en corner. Christian Günter sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    48'
    Lucas Holer
    Lucas Holer (SC Freiburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    I München slår Joshua Kimmich en corner fra høyre.
    51'
    Eric Maxim Choupo-Moting
    Målsjanse på Allianz Arena! Eric Maxim Choupo-Moting fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    52'
    52'
    Harm Osmers signaliserer et frispark til SC Freiburg.
    53'
    Matthias Ginter
    Matthias Ginter (SC Freiburg) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    53'
    53'
    Det blir farlig! Frispark for SC Freiburg er nær straffområde.
    57'
    Kiliann Sildillia
    Kiliann Sildillia (SC Freiburg) får et gult kort av dommer Harm Osmers.
    61'
    Frisparket tildelt Bayern München er farlig nær SC Freiburgs målområde.
    62'
    Benjamin Pavard
    Benjamin Pavard treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Bayern München i München.
    62'
    63'
    En av Bayern Münchens spillere blir avblåst for offside.
    63'
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Serge Gnabry
    Ut: Kingsley Coman
    Bayern München bytter ut Kingsley Coman med Serge Gnabry. Dette er det første byttet som Thomas Tuchel gjør i dagens kamp.
    64'
    Inn: Jamal Musiala
    Ut: Eric Maxim Choupo-Moting
    Bayern München bytter ut Eric Maxim Choupo-Moting med Jamal Musiala.
    64'
    66'
    67'
    Jamal Musiala
    Jamal Musiala (Bayern München) kommer seg fri på Allianz Arena, men avslutningen går utenfor.
    67'
    Spillerbytte - Freiburg
    Inn: Roland Sallai
    Ut: Vincenzo Grifo
    Christian Streich (SC Freiburg) gjør sitt første bytte for dagen. Roland Sallai erstatter Vincenzo Grifo.
    68'
    69'
    70'
    74'
    78'
    Inn: Sadio Mané
    Ut: Leon Goretzka
    Thomas Tuchel gjør dagens tredje bytte i München, når han tar ut Leon Goretzka og setter inn Sadio Mane.
    79'
    Frispark SC Freiburg.
    79'
    Manuel Gulde ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    80'
    81'
    Manuel Gulde ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i München.
    81'
    Bayern München fosser fremover, men Harm Osmers blåser for offside på Allianz Arena.
    81'
    Frispark til SC Freiburg på halvdelen til Bayern München.
    83'
    Gult kort til Bayern München
    Dayot Upamecano
    Dayot Upamecano (Bayern München) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.