Kan Bayer Leverkusen utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    2'
    West Ham United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Patrik Schick
    Bayer Leverkusen angriper i Leverkusen. Patrik Schick avslutter på mål, men greier ikke å score.
    7'
    West Ham United, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Mohammed Kudus
    Målsjanse på BayArena! Mohammed Kudus fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    10'
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Amine Adli
    Målsjanse til Bayer Leverkusen! Amine Adli treffer mål, men keeper redder.
    10'
    10'
    Amine Adli
    Bayer Leverkusen angriper i Leverkusen. Amine Adli fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    Alex Grimaldo (Bayer Leverkusen) slår en corner fra høyre side på BayArena.
    15'
    Bayer Leverkusen angriper på BayArena, men Patrik Schick header utenfor.
    18'
    Artur Manuel Ribeiro Soares Dias signaliserer et frispark til West Ham United FC på egen banehalvdel.
    19'
    Alex Grimaldo
    Alex Grimaldo (Bayer Leverkusen) avanserer forover på BayArena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    20'
    20'
    Alex Grimaldo (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra høyre på BayArena.
    21'
    Gult kort til West Ham United
    Lucas Paqueta
    Dommer Artur Manuel Ribeiro Soares Dias viser Lucas Paqueta (West Ham United FC) det gule kortet.
    21'
    Artur Manuel Ribeiro Soares Dias signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen like utenfor West Ham United FC-området.
    22'
    I Leverkusen header Patrik Schick (Bayer Leverkusen) mot mål, men ballen går utenfor.
    23'
    Frispark for Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    24'
    25'
    Sjanse i Leverkusen! Patrik Schick (Bayer Leverkusen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    30'
    30'
    Artur Manuel Ribeiro Soares Dias tildeler Bayer Leverkusen en corner. Alex Grimaldo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    Frisparket tildelt Bayer Leverkusen er farlig nær West Ham United FCs målområde.
    32'
    Edmond Tapsoba
    Sjanse til Bayer Leverkusen! Edmond Tapsoba er nær ved å score, men keeper redder.
    34'
    34'
    I Leverkusen slår James Ward Prowse en corner fra venstre.
    39'
    39'
    I Leverkusen slår Alex Grimaldo en corner fra venstre.
    40'
    Amine Adli
    Bayer Leverkusen avanserer forover i Leverkusen. Amine Adli avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    42'
    Artur Manuel Ribeiro Soares Dias tildeler Bayer Leverkusen en corner. Alex Grimaldo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    Bayer Leverkusen angriper i Leverkusen, men blir avblåst for offside.
    44'
    Artur Manuel Ribeiro Soares Dias signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    50'
    Alex Grimaldo (Bayer Leverkusen) slår en corner fra venstre side på BayArena.
    54'
    Frispark West Ham United FC.
    56'
    Emerson
    Emerson (West Ham United FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    56'
    56'
    Bayer Leverkusen fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    58'
    Frispark til West Ham United FC på halvdelen til Bayer Leverkusen.
    63'
    Jeremie Frimpong
    Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen) avanserer forover på BayArena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    65'
    65'
    Spillet på BayArena er stoppet midlertidig fordi Vladimir Coufal ligger nede.
    66'
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Nathan Tella
    Ut: Jeremie Frimpong
    Bayer Leverkusen bytter ut Jeremie Frimpong med Nathan Tella. Dette er det første byttet som Xabi Alonso gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Piero Hincapie
    Ut: Josip Stanisic
    Xabi Alonso gjør dagens andre bytte i Leverkusen, når han tar ut Josip Stanisic og setter inn Piero Hincapie.
    67'
    Vladimir Coufal er tilbake i kampen igjen.
    67'
    68'
    Frispark for West Ham United FC på egen banehalvdel.
    69'
    70'
    Patrik Schick (Bayer Leverkusen) header ballen mot mål, men West Ham United FC klarerer.
    71'
    71'
    Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra venstre på BayArena.
    71'
    72'
    Granit Xhaka
    Sjanse! Bayer Leverkusen avanserer forover, men Granit Xhaka avslutter utenfor.
    73'
    Artur Manuel Ribeiro Soares Dias signaliserer et frispark til West Ham United FC.
    74'
    Frispark i en god posisjon for West Ham United FC!
    75'
    Inn: Jonas Hofmann
    Ut: Amine Adli
    Bytte for Bayer Leverkusen. Jonas Hofmann kommer inn for Amine Adli på BayArena.
    76'
    Inn: Victor Boniface
    Ut: Patrik Schick
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bayer Leverkusen. Inn kommer Victor Boniface, mens Patrik Schick tar plass på benken.
    76'
    I Leverkusen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    77'
    80'
    Florian Wirtz
    Bayer Leverkusen fosser forover og Florian Wirtz fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    81'
    81'
    83'
    Mål for Bayer Leverkusen!
    Bayer Leverkusen 1 - 0 West Ham United
    Mål: Jonas Hofmann
    Mål! Jonas Hofmann gir Bayer Leverkusen ledelsen 1-0 i Leverkusen.
    83'
    Spillerbytte - West Ham United
    Inn: Nayef Aguerd
    Ut: Konstantinos Mavropanos
    West Ham United FC bytter ut Konstantinos Mavropanos med Nayef Aguerd.
    87'
    Inn: Ben Johnson
    Ut: Mohammed Kudus
    David William Moyes (West Ham United FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Ben Johnson erstatter Mohammed Kudus.
    87'
    West Ham United FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Bayer Leverkusen.
    88'
    Jonathan Tah
    Jonathan Tah (Bayer Leverkusen) kommer til en målsjanse på BayArena, men klarer ikke å score.
    89'
    I Leverkusen slår Florian Wirtz en corner fra venstre.
    90'+1
    Bayer Leverkusen 2 - 0 West Ham United
    Mål: Victor Boniface
    Målgivende: Jonas Hofmann
    Bayer Leverkusen øker ledelsen til 2-0 etter en heading av Victor Boniface. Det er en fin assist fra Jonas Hofmann.
    90'+1
    Bayer Leverkusen angriper. Granit Xhaka får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.