Bayer Leverkusen fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    4'
    I Leverkusen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    6'
    Piero Hincapie
    Sjanse til Bayer Leverkusen! Piero Hincapie er nær ved å score, men keeper redder.
    8'
    Werder Bremen, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Werder Bremen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Harm Osmers signaliserer et frispark til Werder Bremen på egen banehalvdel.
    11'
    En av Werder Bremens spillere blir avblåst for offside på BayArena.
    12'
    Jonas Hofmann (Bayer Leverkusen) slår en corner fra venstre side på BayArena.
    14'
    Odilon Kossounou
    Målsjanse på BayArena! Odilon Kossounou fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    14'
    14'
    Frispark for Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    15'
    Bayer Leverkusen fosser fremover, men Harm Osmers blåser for offside på BayArena.
    16'
    I Leverkusen slår Jonas Hofmann en corner fra høyre.
    17'
    Bayer Leverkusen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Jonas Hofmann
    Jonas Hofmann (Bayer Leverkusen) kommer seg fri på BayArena, men avslutningen går utenfor.
    22'
    VAR sjekker om det er straffe til Bayer Leverkusen
    23'
    Straffe til Bayer Leverkusen
    24'
    Dommeren dømmer straffe til Bayer Leverkusen
    24'
    Bayer Leverkusen scorer på straffe!
    Bayer Leverkusen 1 - 0 Werder Bremen
    Mål: Victor Boniface
    Mål! Victor Boniface gir Bayer Leverkusen ledelsen 1-0 på BayArena. Målet kom på et straffespark.
    25'
    Jonas Hofmann (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra høyre på BayArena.
    28'
    Harm Osmers tildeler Bayer Leverkusen en corner. Jonas Hofmann sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Victor Boniface
    Victor Boniface (Bayer Leverkusen) prøver å heade ballen i mål på BayArena, men mislykkes.
    29'
    29'
    Bayer Leverkusen angriper, men blir avblåst for offside.
    29'
    31'
    Gult kort til Bayer Leverkusen
    Amine Adli
    Amine Adli (Bayer Leverkusen) pådrar seg et gult kort.
    31'
    34'
    Nathan Tella ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    34'
    Nathan Tella ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Leverkusen.
    37'
    Amine Adli
    Amine Adli (Bayer Leverkusen) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    38'
    38'
    Frispark for Werder Bremen på egen banehalvdel.
    43'
    Jonas Hofmann (Bayer Leverkusen) slår en corner fra høyre side på BayArena.
    44'
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Florian Wirtz
    Ut: Amine Adli
    Bayer Leverkusen bytter ut Amine Adli med Florian Wirtz.
    46'
    Piero Hincapie (Bayer Leverkusen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    47'
    Gult kort til Werder Bremen
    Leonardo Bittencourt
    Leonardo Bittencourt (Werder Bremen) får et gult kort av dommer Harm Osmers.
    47'
    Frispark Werder Bremen.
    49'
    Werder Bremen angriper. Leonardo Bittencourt får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    51'
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    En av Bayer Leverkusens spillere går i offside.
    52'
    Jonas Hofmann (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra venstre på BayArena.
    58'
    Florian Wirtz
    Bayer Leverkusen angriper, men avslutningen til Florian Wirtz går utenfor.
    59'
    Mål for Bayer Leverkusen!
    Bayer Leverkusen 2 - 0 Werder Bremen
    Mål: Granit Xhaka
    Målgivende: Victor Boniface
    Mål! Granit Xhaka gir Bayer Leverkusen en komfortabel 2-0 ledelse. Det er en fin assist fra Victor Boniface.
    60'
    Inn: Jeremie Frimpong
    Ut: Nathan Tella
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bayer Leverkusen. Inn kommer Jeremie Frimpong, mens Nathan Tella tar plass på benken.
    62'
    Inn: Patrik Schick
    Ut: Victor Boniface
    Victor Boniface (Bayer Leverkusen) erstattes av Patrik Schick.
    62'
    Jonas Hofmann (Bayer Leverkusen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    En av Bayer Leverkusens spillere blir avblåst for offside.
    64'
    65'
    Harm Osmers tildeler Bayer Leverkusen en corner. Jonas Hofmann sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    66'
    Bayer Leverkusen 3 - 0 Werder Bremen
    Mål: Florian Wirtz
    Målgivende: Robert Andrich
    Florian Wirtz øker Bayer Leverkusens ledelse til 3-0! Flott spill fra Robert Andrich før målet.
    68'
    Spillerbytte - Werder Bremen
    Inn: Dawid Kownacki
    Ut: Nick Woltemade
    Werder Bremen gjør sitt første bytte. Nick Woltemade erstattes av Dawid Kownacki.
    69'
    Inn: Olivier Deman
    Ut: Felix Agu
    Felix Agu (Werder Bremen) erstattes av Olivier Deman.
    69'
    Jeremie Frimpong
    Bayer Leverkusen angriper i Leverkusen. Jeremie Frimpong avslutter på mål, men greier ikke å score.
    72'
    72'
    Romano Schmid
    Målsjanse! Romano Schmid (Werder Bremen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    75'
    Inn: Isak Hansen-Aarøen
    Ut: Leonardo Bittencourt
    Ole Werner (Werder Bremen) gjør sitt tredje bytte for dagen. Isak Hansen-Aaroen erstatter Leonardo Bittencourt.
    76'
    Inn: Alex Grimaldo
    Ut: Piero Hincapie
    Bytte for Bayer Leverkusen. Alex Grimaldo kommer inn for Piero Hincapie på BayArena.
    76'
    Inn: Exequiel Palacios
    Ut: Granit Xhaka
    Bayer Leverkusen bytter ut Granit Xhaka med Exequiel Palacios.
    77'
    Exequiel Palacios
    Exequiel Palacios (Bayer Leverkusen) kommer til en målsjanse på BayArena, men klarer ikke å score.
    81'
    Bayer Leverkusen 4 - 0 Werder Bremen
    Målgivende: Exequiel Palacios
    Mål! Florian Wirtz øker Bayer Leverkusens ledelse til 4-0 på BayArena. Exequiel Palacios sto for den målgivende pasningen.
    83'
    88'
    Bayer Leverkusen 5 - 0 Werder Bremen
    Målgivende: Alex Grimaldo
    I Leverkusen øker Bayer Leverkusen ledelsen til 5-0 takket være et mål av Florian Wirtz. Alex Grimaldo var nest sist på ballen.