I Leverkusen slår Raphael Obermair en corner fra venstre.
    Frisparket tildelt Bayer Leverkusen er farlig nær SC Paderborns målområde.
    Mål for Bayer Leverkusen!
    Bayer Leverkusen 1 - 0 SC Paderborn
    Mål: Victor Boniface
    Målgivende: Josip Stanisic
    Victor Boniface setter ballen i nettet og Bayer Leverkusen leder nå 1-0. Josip Stanisic sto for den målgivende pasningen.
    12'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Leverkusen fordi Jeremie Frimpong får behandling for en skade på banen.
    14'
    Bayer Leverkusen slipper å klare seg uten Jeremie Frimpong som kommer tilbake på banen i Leverkusen.
    15'
    Frispark SC Paderborn.
    16'
    Gult kort til Bayer Leverkusen
    Piero Hincapie
    Piero Hincapie (Bayer Leverkusen) mottar sitt første gule kort for dagen på BayArena.
    16'
    Dommer Tobias Stieler venter med å sette i gang spillet fordi Maximilian Rohr ligger nede.
    18'
    Maximilian Rohr er på beina igjen og fortsetter kampen.
    20'
    Spillerbytte - SC Paderborn
    Inn: Jannis Heuer
    Ut: Maximilian Rohr
    SC Paderborn bytter ut Maximilian Rohr som ikke ser ut til å kunne fortsette. Lukas Kwasniok blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Jannis Heuer.
    21'
    Bayer Leverkusen angriper, men Tobias Stieler blåser for offside.
    23'
    Bayer Leverkusen 2 - 0 SC Paderborn
    Mål: Exequiel Palacios
    Målgivende: Jeremie Frimpong
    Bayer Leverkusen går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Exequiel Palacios. Flott spill fra Jeremie Frimpong før målet.
    28'
    Skudd utenfor mål, Bayer Leverkusen
    31'
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    35'
    Frispark for Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    36'
    Målet til Bayer Leverkusen sjekkes av VAR
    40'
    Målet til Bayer Leverkusen blir annullert
    41'
    Frispark i en god posisjon for Bayer Leverkusen!
    42'
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen like utenfor SC Paderborn-området.
    42'
    Bayer Leverkusen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Gult kort til SC Paderborn
    Filip Bilbija
    Filip Bilbija (SC Paderborn) får et gult kort av dommer Tobias Stieler.
    44'
    Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på BayArena.
    45'
    Det blir farlig! Frispark for SC Paderborn er nær straffområde.
    45'+2
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Jonas Hofmann
    Ut: Florian Wirtz
    Jonas Hofmann (Bayer Leverkusen) erstatter Florian Wirtz som muligens er skadet.
    45'+3
    Florent Muslija
    Florent Muslija (SC Paderborn) avanserer forover på BayArena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+3
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    45'+3
    Hjørnespark til SC Paderborn
    45'+4
    Inn: Edmond Tapsoba
    Ut: Piero Hincapie
    Xabi Alonso (Bayer Leverkusen) gjør sitt andre bytte for dagen. Edmond Tapsoba erstatter Piero Hincapie.
    46'
    Exequiel Palacios
    Bayer Leverkusen angriper i Leverkusen. Exequiel Palacios avslutter på mål, men greier ikke å score.
    46'
    SC Paderborn, prøver et skudd, men det reddes
    46'
    Alex Grimaldo
    Sjanse i Leverkusen! Alex Grimaldo (Bayer Leverkusen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    50'
    50'
    Hjørnespark til Bayer Leverkusen
    50'
    Jeremie Frimpong
    Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Skudd på mål, Bayer Leverkusen
    51'
    51'
    52'
    52'
    55'
    56'
    Bayer Leverkusen fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    56'
    Inn: Adriano Grimaldi
    Ut: Kai Klefisch
    Lukas Kwasniok gjør dagens andre bytte i Leverkusen, når han tar ut Kai Klefisch og setter inn Adriano Grimaldi.
    58'
    Inn: Felix Platte
    Ut: Filip Bilbija
    SC Paderborn bytter ut Filip Bilbija med Felix Platte.
    58'
    Jonas Hofmann
    Bayer Leverkusen fosser forover og Jonas Hofmann fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    60'
    60'
    I Leverkusen slår Raphael Obermair en corner fra høyre.
    63'
    Jonas Hofmann (Bayer Leverkusen) slår en corner fra venstre side på BayArena.
    66'
    Inn: Sirlord Conteh
    Ut: Ilyas Ansah
    SC Paderborn bytter ut Ilyas Ansah med Sirlord Conteh. Dette er det fjerde byttet som Lukas Kwasniok gjør i dagens kamp.
    68'
    Inn: Sebastian Klaas
    Ut: Florent Muslija
    Bytte for SC Paderborn. Sebastian Klaas kommer inn for Florent Muslija på BayArena.
    68'
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen.
    68'
    Målsjanse! Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    72'
    72'
    72'
    Inn: Jonathan Tah
    Ut: Amine Adli
    Bayer Leverkusen bytter ut Amine Adli med Jonathan Tah. Dette er det tredje byttet som Xabi Alonso gjør i dagens kamp.
    76'
    Inn: Patrik Schick
    Ut: Victor Boniface
    Bayer Leverkusen gjør sitt fjerde bytte. Victor Boniface erstattes av Patrik Schick.
    76'
    77'
    Skudd utenfor mål, SC Paderborn
    79'
    Frispark for SC Paderborn på egen banehalvdel.
    81'
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til SC Paderborn på egen banehalvdel.
    82'
    Mål for SC Paderborn!
    Bayer Leverkusen 2 - 1 SC Paderborn
    Mål: Sebastian Klaas
    Målgivende: David Kinsombi
    Mål! SC Paderborn reduserer til 2-1 etter et mål av Sebastian Klaas på BayArena. Det er en fin assist fra David Kinsombi.
    83'
    David Kinsombi
    Dommer Tobias Stieler viser David Kinsombi (SC Paderborn) det gule kortet.
    85'
    85'
    I Leverkusen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    86'
    Kan Bayer Leverkusen utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    87'
    Bayer Leverkusen 3 - 1 SC Paderborn
    Mål: Patrik Schick
    I Leverkusen øker Bayer Leverkusen ledelsen til 3-1 takket være et mål av Patrik Schick. Det er en fin assist fra Jeremie Frimpong.