Frispark til Bayer Leverkusen på halvdelen til FSV Mainz.
    2'
    Mål for Bayer Leverkusen!
    Bayer Leverkusen 1 - 0 Mainz 05
    Mål: Granit Xhaka
    Mål! Bayer Leverkusen tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Granit Xhaka på BayArena.
    3'
    FSV Mainz angriper, men Karim Onisiwo vinkes av for offside.
    5'
    Frispark for FSV Mainz på egen banehalvdel.
    6'
    Timo Gerach signaliserer et frispark til FSV Mainz.
    7'
    Mål for Mainz 05!
    Bayer Leverkusen 1 - 1 Mainz 05
    Mål: Dominik Kohr
    Målgivende: Silvan Widmer
    Mål! FSV Mainz utligner til 1-1 etter en heading av Dominik Kohr i Leverkusen. Det er en fin assist fra Silvan Widmer.
    7'
    Karim Onisiwo
    FSV Mainz angriper i Leverkusen. Karim Onisiwo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    10'
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    I Leverkusen slår Jonas Hofmann en corner fra høyre.
    11'
    Frispark Bayer Leverkusen.
    12'
    I Leverkusen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    15'
    Skudd på mål, Mainz 05
    16'
    16'
    Jonas Hofmann
    Bayer Leverkusen angriper. Jonas Hofmann får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    16'
    Mainz 05, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) slår en corner fra høyre side på BayArena.
    17'
    Granit Xhaka
    Bayer Leverkusen fosser forover og Granit Xhaka fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    20'
    20'
    Timo Gerach signaliserer et frispark til FSV Mainz på egen banehalvdel.
    20'
    Nadiem Amiri
    FSV Mainz angriper, men avslutningen til Nadiem Amiri går utenfor.
    23'
    Bayer Leverkusen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Timo Gerach signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen.
    24'
    25'
    Timo Gerach tildeler Bayer Leverkusen en corner. Florian Wirtz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    26'
    Bayer Leverkusen fosser fremover, men Amine Adli går rett i offsidefella.
    27'
    Nadiem Amiri (FSV Mainz) løfter inn en corner fra høyre på BayArena.
    28'
    28'
    28'
    Det blir farlig! Frispark for Bayer Leverkusen er nær straffområde.
    29'
    34'
    FSV Mainz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    I Leverkusen slår Jonas Hofmann en corner fra venstre.
    37'
    Skudd på mål, Bayer Leverkusen
    40'
    40'
    Jonas Hofmann (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra høyre på BayArena.
    40'
    Alex Grimaldo
    Målsjanse på BayArena! Alex Grimaldo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    40'
    40'
    Jonas Hofmann (Bayer Leverkusen) slår en corner fra venstre side på BayArena.
    41'
    Florian Wirtz
    I Leverkusen header Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) mot mål, men ballen går utenfor.
    41'
    Frispark i en god posisjon for Bayer Leverkusen!
    42'
    Gult kort til Mainz 05
    Karim Onisiwo (FSV Mainz) pådrar seg et gult kort.
    42'
    43'
    43'
    Timo Gerach tildeler Bayer Leverkusen en corner. Alex Grimaldo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    Edmond Tapsoba
    Bayer Leverkusen angriper i Leverkusen. Edmond Tapsoba fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Gult kort til Bayer Leverkusen
    Jeremie Frimpong
    Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen) mottar sitt første gule kort for dagen på BayArena.
    45'+1
    45'+2
    46'
    Timo Gerach signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    46'
    Skudd utenfor mål, Mainz 05
    48'
    Kan FSV Mainz utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    49'
    Jonathan Tah
    Jonathan Tah (Bayer Leverkusen) får et gult kort av dommer Timo Gerach.
    49'
    Frispark for Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    52'
    Dominik Kohr
    Dommer Timo Gerach gir Dominik Kohr (FSV Mainz) et gult kort.
    52'
    I Leverkusen slår Florian Wirtz en corner fra venstre.
    53'
    Robin Zentner
    Dommer Timo Gerach viser Robin Zentner (FSV Mainz) det gule kortet.
    54'
    Jae-sung Lee
    Sjanse! FSV Mainz avanserer forover, men Jae-sung Lee avslutter utenfor.
    55'
    Offside! Nadiem Amiri blir vinket av og FSV Mainz må dermed bygge opp et nytt angrep.
    56'
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Patrik Schick
    Ut: Jonas Hofmann
    Bayer Leverkusen gjør sitt første bytte. Jonas Hofmann erstattes av Patrik Schick.
    56'
    Offside! Amine Adli (Bayer Leverkusen) er alene igjennom, men dommer Timo Gerach ser at linjemannen er oppe med flagget.
    57'
    58'
    Spillerbytte - Mainz 05
    Inn: Josuha Guilavogui
    Ut: Silvan Widmer
    FSV Mainz bytter ut Silvan Widmer med Josuha Guilavogui. Dette er det første byttet som Bo Henriksen gjør i dagens kamp.
    60'
    Alex Grimaldo (Bayer Leverkusen) slår en corner fra venstre side på BayArena.
    62'
    Skudd utenfor mål, Bayer Leverkusen
    62'
    Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    64'
    Inn: Jessic Ngankam
    Ut: Brajan Gruda
    Bo Henriksen gjør dagens andre bytte i Leverkusen, når han tar ut Brajan Gruda og setter inn Jessic Ngankam.
    65'
    Nadiem Amiri (FSV Mainz) løfter inn en corner fra venstre på BayArena.
    66'
    Anthony Caci
    Anthony Caci må stå over en kamp for FSV Mainz etter å ha fått gult kort av dommer Timo Gerach.
    66'
    66'
    Bayer Leverkusen 2 - 1 Mainz 05
    Mål: Robert Andrich
    Målgivende: Florian Wirtz
    Mål! Robert Andrich gir Bayer Leverkusen ledelsen 2-1 i Leverkusen. Flott spill fra Florian Wirtz før målet.
    68'
    72'
    73'
    74'
    Dommer Timo Gerach gir Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) et gult kort.
    74'
    75'
    Timo Gerach tildeler Bayer Leverkusen en corner. Alex Grimaldo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    78'
    79'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    80'
    Rødt kort!
    Spilleren på Mainz 05 får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    80'
    Rødt kort til Mainz 05
    Jessic Ngankam
    Rødt kort! Jessic Ngankam (FSV Mainz) blir utvist.
    80'
    Inn: Piero Hincapie
    Ut: Amine Adli
    Bayer Leverkusen bytter ut Amine Adli med Piero Hincapie.
    83'
    Inn: Nathan Tella
    Ut: Jeremie Frimpong
    Xabi Alonso (Bayer Leverkusen) gjør sitt tredje bytte for dagen. Nathan Tella erstatter Jeremie Frimpong.
    83'
    Inn: Tom Krauss
    Ut: Karim Onisiwo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FSV Mainz. Inn kommer Tom Krauss, mens Karim Onisiwo tar plass på benken.