Mål for Eintracht Frankfurt!
    Bayer Leverkusen 0 - 1 Eintracht Frankfurt
    Mål: Amin Younes
    Målgivende: Daichi Kamada
    Mål! Amin Younes gir Eintracht Frankfurt ledelsen 0-1 i Leverkusen. Flott spill fra Daichi Kamada før målet.
    6'
    Bayer Leverkusen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Lucas Alario
    Bayer Leverkusen angriper på BayArena, men Lucas Alario header utenfor.
    10'
    Nadiem Amiri
    Bayer Leverkusen angriper. Nadiem Amiri får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    12'
    Eintracht Frankfurt, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Andre Silva
    Andre Silva (Eintracht Frankfurt) avanserer forover på BayArena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    13'
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Christian Dingert tildeler Eintracht Frankfurt en corner. Daichi Kamada sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    15'
    Bayer Leverkusen fosser fremover, men Moussa Diaby går rett i offsidefella.
    16'
    Leon Bailey
    Målsjanse på BayArena! Leon Bailey fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    16'
    16'
    Bayer Leverkusen angriper, men Lucas Alario vinkes av for offside.
    20'
    Frispark til Eintracht Frankfurt på halvdelen til Bayer Leverkusen.
    21'
    Daichi Kamada
    Eintracht Frankfurt angriper i Leverkusen. Daichi Kamada avslutter på mål, men greier ikke å score.
    23'
    23'
    Amin Younes ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    23'
    Amin Younes er tilbake i kampen igjen.
    24'
    Frispark for Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    25'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Bayer Leverkusen får straffe av Christian Dingert på BayArena.
    26'
    Bayer Leverkusen scorer på straffe!
    Bayer Leverkusen 1 - 1 Eintracht Frankfurt
    Mål: Lucas Alario
    Lucas Alario setter et straffespark i mål og hjemmelaget utligner dermed til 1-1.
    27'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Leverkusen fordi Amin Younes får behandling for en skade på banen.
    29'
    Spillerbytte - Eintracht Frankfurt
    Inn: Steven Zuber
    Ut: Amin Younes
    Adi Hutter (Eintracht Frankfurt) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Steven Zuber erstatter Amin Younes som sannsynligvis er skadet.
    30'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen.
    30'
    Offside! Lucas Alario (Bayer Leverkusen) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    31'
    Sebastian Rode (Eintracht Frankfurt) slår en corner fra venstre side på BayArena.
    32'
    En av Bayer Leverkusens spillere blir avblåst for offside.
    33'
    Frispark for Eintracht Frankfurt på egen banehalvdel.
    34'
    I Leverkusen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    35'
    35'
    Eintracht Frankfurt fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    40'
    Wendell
    Bayer Leverkusen fosser forover og Wendell fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    41'
    41'
    I Leverkusen slår Leon Bailey en corner fra venstre.
    42'
    Lars Bender
    Bayer Leverkusen avanserer forover på BayArena og Lars Bender kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Eintracht Frankfurt.
    42'
    42'
    42'
    Gult kort til Eintracht Frankfurt
    Martin Hinteregger
    Martin Hinteregger (Eintracht Frankfurt) mottar sitt første gule kort for dagen på BayArena.
    42'
    Frispark Eintracht Frankfurt.
    45'
    45'+1
    Offside! Daichi Kamada (Eintracht Frankfurt) er alene igjennom, men dommer Christian Dingert ser at linjemannen er oppe med flagget.
    45'+3
    En av Bayer Leverkusens spillere går i offside.
    46'
    Aymen Barkok
    Målsjanse til Eintracht Frankfurt! Aymen Barkok treffer mål, men keeper redder.
    46'
    46'
    Erik Durm
    Sjanse til Eintracht Frankfurt! Erik Durm er nær ved å score, men keeper redder.
    47'
    47'
    I Leverkusen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    49'
    Mål for Bayer Leverkusen!
    Bayer Leverkusen 2 - 1 Eintracht Frankfurt
    Mål: Edmond Tapsoba
    Målgivende: Kerem Demirbay
    Mål! Edmond Tapsoba (Bayer Leverkusen) scorer med hodet. Dermed er stillingen 2-1 på BayArena. Det er en fin assist fra Kerem Demirbay.
    49'
    51'
    Kerem Demirbay
    Bayer Leverkusen avanserer forover i Leverkusen. Kerem Demirbay avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    Nadiem Amiri (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra venstre på BayArena.
    55'
    Moussa Diaby
    Sjanse i Leverkusen! Moussa Diaby (Bayer Leverkusen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    55'
    55'
    I Leverkusen slår Kerem Demirbay en corner fra høyre.
    55'
    Aymen Barkok (Eintracht Frankfurt) slår en corner fra høyre side på BayArena.
    56'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til Eintracht Frankfurt på egen banehalvdel.
    56'
    Eintracht Frankfurt angriper, men blir avblåst for offside.
    57'
    Daichi Kamada (Eintracht Frankfurt) vinkes av for offside i Leverkusen.
    59'
    Gult kort til Bayer Leverkusen
    Edmond Tapsoba
    Edmond Tapsoba (Bayer Leverkusen) får et gult kort av dommer Christian Dingert.
    61'
    Frisparket tildelt Eintracht Frankfurt er farlig nær Bayer Leverkusens målområde.
    61'
    Sjanse til Eintracht Frankfurt! Martin Hinteregger er nær ved å score, men keeper redder.
    62'
    62'
    64'
    Eintracht Frankfurt må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Bayer Leverkusen.
    65'
    Bayer Leverkusen 3 - 1 Eintracht Frankfurt
    Mål: Moussa Diaby
    Målgivende: Nadiem Amiri
    Mål! Bayer Leverkusen øker ledelsen til 3-1 etter en scoring av Moussa Diaby på BayArena. Nadiem Amiri var nest sist på ballen.
    67'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til Eintracht Frankfurt.
    70'
    70'
    Inn: Dominik Kohr
    Ut: Aymen Barkok
    Aymen Barkok (Eintracht Frankfurt) erstattes av Dominik Kohr.
    70'
    Inn: Ajdin Hrustic
    Ut: Daichi Kamada
    Eintracht Frankfurt bytter ut Daichi Kamada med Ajdin Hrustic. Dette er det tredje byttet som Adi Hutter gjør i dagens kamp.
    70'
    Inn: Almamy Toure
    Ut: Erik Durm
    Adi Hutter gjør dagens fjerde bytte i Leverkusen, når han tar ut Erik Durm og setter inn Almamy Toure.
    70'
    72'
    Kan Eintracht Frankfurt utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    73'
    Rødt kort til Bayer Leverkusen
    Jonathan Tah
    Jonathan Tah sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! Bayer Leverkusen må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    73'
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Aleksandar Dragovic
    Ut: Lucas Alario
    Bytte for Bayer Leverkusen. Aleksandar Dragovic kommer inn for Lucas Alario på BayArena.
    76'
    Eintracht Frankfurts Andre Silva blåses av for offside på BayArena.
    78'
    79'
    Inn: Timothy Chandler
    Ut: Tuta
    Adi Hutter (Eintracht Frankfurt) gjør sitt femte bytte for dagen. Timothy Chandler erstatter Tuta.
    79'
    Christian Dingert tildeler Bayer Leverkusen en corner. Nadiem Amiri sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    80'
    Inn: Charles Aranguiz
    Ut: Nadiem Amiri
    Bayer Leverkusen gjør sitt andre bytte. Nadiem Amiri erstattes av Charles Aranguiz.
    81'
    83'
    Lars Bender
    Lars Bender (Bayer Leverkusen) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    83'
    83'
    84'
    Ajdin Hrustic
    Ajdin Hrustic (Eintracht Frankfurt) kommer til en målsjanse på BayArena, men klarer ikke å score.
    86'
    Bayer Leverkusen 4 - 1 Eintracht Frankfurt
    Moussa Diaby setter ballen i mål og øker Bayer Leverkusens ledelse til 4-1 i Leverkusen. Kerem Demirbay sto for den målgivende pasningen.
    87'
    Inn: Tin Jedvaj
    Ut: Lars Bender
    Bayer Leverkusen bytter ut Lars Bender med Tin Jedvaj.
    89'
    Timothy Chandler
    Eintracht Frankfurt angriper. Timothy Chandler får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.