2-4
    Kampen har startet.
    Frispark for Bayern München på egen banehalvdel.
    2'
    Offside! Moussa Diaby blir vinket av og Bayer Leverkusen må dermed bygge opp et nytt angrep.
    2'
    Robert Lewandowski
    I Berlin header Robert Lewandowski (Bayern München) mot mål, men ballen går utenfor.
    3'
    Frispark Bayer Leverkusen.
    6'
    Joshua Kimmich (Bayern München) løfter inn en corner fra høyre på Olympiastadion.
    9'
    Joshua Kimmich
    Joshua Kimmich (Bayern München) kommer seg fri på Olympiastadion, men avslutningen går utenfor.
    9'
    Kingsley Coman
    Målsjanse på Olympiastadion! Kingsley Coman fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    10'
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Frispark til Bayern München på halvdelen til Bayer Leverkusen.
    15'
    Bayer Leverkusen må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Bayern München.
    15'
    Mål for Bayern München!
    Bayer Leverkusen 0 - 1 Bayern München
    Mål: David Alaba
    I Berlin tar Bayern München ledelsen 0-1 etter et mål av David Alaba.
    16'
    Tobias Welz signaliserer et frispark til Bayern München.
    18'
    Tobias Welz signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    19'
    Thomas Müller
    Målsjanse til Bayern München! Thomas Muller treffer mål, men keeper redder.
    22'
    22'
    Frispark til Bayer Leverkusen på halvdelen til Bayern München.
    22'
    Bayer Leverkusen 0 - 2 Bayern München
    Mål: Serge Gnabry
    Målgivende: Joshua Kimmich
    Mål! Bayern München øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Serge Gnabry på Olympiastadion. Det er en fin assist fra Joshua Kimmich.
    24'
    Frispark Bayern München.
    26'
    26'
    27'
    Bayern München tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Gult kort til Bayer Leverkusen
    Wendell
    Wendell (Bayer Leverkusen) får et gult kort av dommer Tobias Welz.
    28'
    Dommer Tobias Welz ser at linjemannen løfter flagget, og Bayer Leverkusens Moussa Diaby blåses av for offside.
    31'
    I Berlin slår Joshua Kimmich en corner fra høyre.
    31'
    Leon Bailey
    Leon Bailey (Bayer Leverkusen) kommer til en målsjanse på Olympiastadion, men klarer ikke å score.
    32'
    Frispark for Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    33'
    36'
    Det blir farlig! Frispark for Bayer Leverkusen er nær straffområde.
    39'
    Bayer Leverkusen fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    42'
    En av Bayer Leverkusens spillere blir avblåst for offside.
    44'
    45'
    Tobias Welz signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen.
    45'+1
    Skudd på mål, Bayer Leverkusen
    45'+2
    Bayern München, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Kerem Demirbay
    Ut: Julian Baumgartlinger
    Julian Baumgartlinger (Bayer Leverkusen) erstattes av Kerem Demirbay.
    46'
    Inn: Kevin Volland
    Ut: Nadiem Amiri
    Peter Bosz gjør dagens andre bytte i Berlin, når han tar ut Nadiem Amiri og setter inn Kevin Volland.
    46'
    47'
    47'
    Tobias Welz tildeler Bayern München en corner. Joshua Kimmich sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    52'
    52'
    Tobias Welz signaliserer et frispark til Bayern München på egen banehalvdel.
    54'
    Joshua Kimmich (Bayern München) slår en corner fra venstre side på Olympiastadion.
    54'
    Målsjanse! Robert Lewandowski (Bayern München) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    Bayern München fosser fremover, men Thomas Muller går rett i offsidefella.
    56'
    57'
    Edmond Tapsoba
    Sjanse i Berlin! Edmond Tapsoba (Bayer Leverkusen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    58'
    58'
    Bayer Leverkusen 0 - 3 Bayern München
    Mål: Robert Lewandowski
    Målgivende: Manuel Neuer
    Robert Lewandowski setter ballen i mål og øker Bayern Münchens ledelse til 0-3 i Berlin. Manuel Neuer sto for den målgivende pasningen.
    59'
    62'
    Mål for Bayer Leverkusen!
    Bayer Leverkusen 1 - 3 Bayern München
    Mål: Sven Bender
    Målgivende: Kerem Demirbay
    Sven Bender (Bayer Leverkusen) header ballen i mål på Olympiastadion. Stillingen er nå 1-3. Kerem Demirbay var nest sist på ballen.
    63'
    Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) slår en corner fra venstre side på Olympiastadion.
    63'
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Ivan Perisic
    Ut: Kingsley Coman
    Bytte for Bayern München. Ivan Perisic kommer inn for Kingsley Coman på Olympiastadion.
    64'
    Kai Havertz
    Kai Havertz (Bayer Leverkusen) header mot mål, men ballen går utenfor.
    66'
    Gult kort til Bayern München
    Dommer Tobias Welz viser Robert Lewandowski (Bayern München) det gule kortet.
    67'
    67'
    Inn: Lucas Hernandez
    Ut: Jerome Boateng
    Bayern München bytter ut Jerome Boateng med Lucas Hernandez. Dette er det andre byttet som Hans-Dieter Flick gjør i dagens kamp.
    69'
    Bayern München angriper i Berlin. Robert Lewandowski fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Inn: Karim Bellarabi
    Ut: Leon Bailey
    Bayer Leverkusen bytter ut Leon Bailey med Karim Bellarabi.
    75'
    Skudd på mål, Bayern München
    75'
    75'
    Tobias Welz tildeler Bayer Leverkusen en corner. Kerem Demirbay sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    76'
    Bayer Leverkusen angriper, men blir avblåst for offside.
    79'
    Inn: Mitchell Weiser
    Ut: Lars Bender
    Peter Bosz (Bayer Leverkusen) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Mitchell Weiser erstatter Lars Bender.
    81'
    En av Bayer Leverkusens spillere går i offside.
    84'
    85'
    86'
    Inn: Philippe Coutinho
    Ut: Serge Gnabry
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bayern München. Inn kommer Philippe Coutinho, mens Serge Gnabry tar plass på benken.
    87'
    Inn: Thiago
    Ut: Thomas Müller
    Hans-Dieter Flick (Bayern München) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Thiago Alcantara erstatter Thomas Muller.
    88'
    I Berlin slår Joshua Kimmich en corner fra venstre.
    88'
    Bayer Leverkusen 1 - 4 Bayern München
    Målgivende: Ivan Perisic
    Mål! Robert Lewandowski øker Bayern Münchens ledelse til 1-4 på Olympiastadion. Ivan Perisic sto for den målgivende pasningen.
    89'
    Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra høyre på Olympiastadion.
    90'+3
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Bayer Leverkusen...
    90'+5
    Bayer Leverkusen scorer på straffe!
    Bayer Leverkusen 2 - 4 Bayern München
    Mål: Kai Havertz
    Kai Havertz reduserer til 2-4 for Bayer Leverkusen etter å ha satt inn et straffespark på Olympiastadion.