Målsjanse til Basel 1893! Benjamin Kololli treffer mål, men keeper redder.
    Fedayi San signaliserer et frispark til Winterthur på egen banehalvdel.
    18'
    Frisparket tildelt Winterthur er farlig nær Basel 1893s målområde.
    19'
    Gult kort til Basel 1893
    Renato De Palma Veiga (Basel 1893) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    19'
    Mohamed Drager
    Basel 1893 angriper i Basel. Mohamed Drager fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Frispark til Basel 1893 på halvdelen til Winterthur.
    22'
    Frispark Basel 1893.
    24'
    Gult kort til FC Winterthur
    Sayfallah Ltaief
    Dommer Fedayi San gir Sayfallah Ltaief (Winterthur) et gult kort.
    24'
    Skudd utenfor mål, FC Winterthur
    25'
    Basel 1893 må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Winterthur.
    26'
    27'
    Frispark for Winterthur på egen banehalvdel.
    27'
    Fedayi San signaliserer et frispark til Basel 1893 på egen banehalvdel.
    28'
    Winterthur tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    33'
    38'
    Mål for FC Winterthur!
    Basel 1893 0 - 1 FC Winterthur
    Mål: Basil Stillhart
    Målgivende: Souleymane Diaby
    Winterthur leder 0-1 etter en scoring av Basil Stillhart. Souleymane Diaby var nest sist på ballen.
    40'
    Benjamin Kololli (Basel 1893) avanserer forover på St. Jakob-Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    42'
    42'
    Matteo Di Giusto (Winterthur) slår en corner fra høyre side på St. Jakob-Park.
    44'
    Skudd på mål, FC Winterthur
    44'
    Basel 1893, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    45'
    Basil Stillhart
    Basil Stillhart (Winterthur) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'
    Matteo Di Giusto
    Målsjanse! Matteo Di Giusto (Winterthur) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    47'
    Skudd på mål, Basel 1893
    48'
    48'
    48'
    Skudd utenfor mål, Basel 1893
    49'
    50'
    51'
    52'
    Sjanse til Basel 1893! Benjamin Kololli er nær ved å score, men keeper redder.
    55'
    55'
    56'
    56'
    Spillerbytte - Basel 1893
    Inn: Jean-Kevin Augustin
    Ut: Mohamed Drager
    Mohamed Drager (Basel 1893) erstattes av Jean-Kevin Augustin.
    57'
    Inn: Kevin Ruegg
    Ut: Nicolas Vouilloz
    Bytte for Basel 1893. Kevin Ruegg kommer inn for Nicolas Vouilloz på St. Jakob-Park.
    57'
    57'
    Fabian Frei
    Målsjanse! Fabian Frei (Basel 1893) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    Det blir farlig! Frispark for Basel 1893 er nær straffområde.
    61'
    Benjamin Kololli (Basel 1893) kommer til en målsjanse på St. Jakob-Park, men klarer ikke å score.
    62'
    Kade. Anton
    Sjanse! Basel 1893 avanserer forover, men Kade. Anton avslutter utenfor.
    65'
    66'
    Fedayi San signaliserer et frispark til Basel 1893 like utenfor Winterthur-området.
    66'
    I Basel har et frispark blitt tildelt bortelag.
    67'
    Spillerbytte - FC Winterthur
    Inn: Silvan Sidler
    Ut: Thibault Corbaz
    Patrick Rahmen gjør dagens første bytte i Basel, når han tar ut Thibault Corbaz og setter inn Silvan Sidler.
    68'
    Inn: Adrian Durrer
    Ut: Nishan Burkart
    Winterthur bytter ut Nishan Burkart med Adrian Durrer. Dette er det andre byttet som Patrick Rahmen gjør i dagens kamp.
    68'
    Inn: Finn van Breemen
    Ut: Dion Kacuri
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Basel 1893. Inn kommer Finn van Breemen, mens Dion Kacuri tar plass på benken.
    71'
    Inn: Romeo Beney
    Ut: Kade. Anton
    Fabio Celestini (Basel 1893) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Romeo Beney erstatter Kade. Anton.
    71'
    Dominik Robin Schmid (Basel 1893) slår en corner fra høyre side på St. Jakob-Park.
    74'
    Thierno Barry (Basel 1893) header ballen i tverrliggeren på St. Jakob-Park! Oi, oi, oi.
    76'
    Inn: Maurice Malone
    Ut: Benjamin Kololli
    Bytte for Basel 1893. Maurice Malone kommer inn for Benjamin Kololli på St. Jakob-Park.
    77'
    78'
    Frispark i en god posisjon for Winterthur!
    80'
    Inn: Antoine Baroan
    Ut: Boubacar Fofana
    Patrick Rahmen gjør dagens tredje bytte i Basel, når han tar ut Boubacar Fofana og setter inn Antoine Baroan.
    83'
    FC Winterthur scorer selvmål!
    Basel 1893 1 - 1 FC Winterthur
    Mål: Souleymane Diaby
    Souleymane Diaby setter ballen i eget mål! Dermed er stillingen 1-1 på St. Jakob-Park.
    85'
    Målet til Basel 1893 sjekkes av VAR
    86'
    Målet til Basel 1893 blir stående
    87'
    Souleymane Diaby
    Winterthur angriper i Basel. Souleymane Diaby fyrer av et skudd som går utenfor.
    89'
    Romeo Beney
    Sjanse i Basel! Romeo Beney (Basel 1893) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'
    90'
    90'+1
    Basel 1893 angriper i Basel. Thierno Barry avslutter på mål, men greier ikke å score.