3'
    Frispark i en god posisjon for St. Gallen!
    3'
    Chima Okoroji
    St. Gallen avanserer forover i Basel. Chima Okoroji avslutter, men treffer ikke mål.
    4'
    Urs Schnyder signaliserer et frispark til Basel 1893 på egen banehalvdel.
    4'
    Urs Schnyder tildeler St. Gallen en corner. Bastien Toma sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    Jozo Stanic
    Jozo Stanic (St. Gallen) kommer til en målsjanse på St. Jakob-Park, men klarer ikke å score.
    6'
    St. Gallen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark for St. Gallen på egen banehalvdel.
    9'
    10'
    Jozo Stanic vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    10'
    Jozo Stanic ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Basel.
    11'
    Dominik Robin Schmid (Basel 1893) slår en corner fra høyre side på St. Jakob-Park.
    16'
    Chima Okoroji (St. Gallen) løfter inn en corner fra høyre på St. Jakob-Park.
    18'
    Jozo Stanic
    St. Gallen angriper på St. Jakob-Park. Jozo Stanic header utenfor.
    19'
    19'
    I Basel har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    21'
    Frispark til Basel 1893 på halvdelen til St. Gallen.
    21'
    I Basel slår Chima Okoroji en corner fra høyre.
    24'
    Urs Schnyder signaliserer et frispark til St. Gallen.
    26'
    St. Gallen fosser fremover, men Urs Schnyder blåser for offside på St. Jakob-Park.
    28'
    Sjanse i Basel! Chima Okoroji (St. Gallen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    31'
    Basel 1893, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Bastien Toma (St. Gallen) løfter inn en corner fra venstre på St. Jakob-Park.
    32'
    Frispark for Basel 1893 på egen banehalvdel.
    33'
    I Basel slår Dominik Robin Schmid en corner fra venstre.
    36'
    Chima Okoroji (St. Gallen) slår en corner fra høyre side på St. Jakob-Park.
    39'
    Hjørnespark til Basel 1893
    42'
    43'
    Skudd utenfor mål, FC St. Gallen 1879
    45'
    Det blir farlig! Frispark for Basel 1893 er nær straffområde.
    45'+2
    Adrian Leon Barisic
    Stor målsjanse for Basel 1893. Adrian Leon Barisic header i tverrliggeren!
    45'+2
    Rødt kort til Basel 1893
    Renato De Palma Veiga
    Basel 1893 må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Urs Schnyder viser Renato De Palma Veiga det røde kortet.
    46'
    Frispark St. Gallen.
    48'
    Skade: FC St. Gallen 1879
    48'
    Jozo Stanic
    St. Gallen angriper. Jozo Stanic header i tverrliggeren!
    49'
    Tilbake fra skade: FC St. Gallen 1879
    50'
    51'
    52'
    Spillerbytte - Basel 1893
    Inn: Taulant Xhaka
    Ut: Kade. Anton
    Kade. Anton (Basel 1893) erstattes av Taulant Xhaka.
    54'
    Spillerbytte - FC St. Gallen 1879
    Inn: Nikolaj Moller
    Ut: Fabian Schubert
    St. Gallen gjør sitt første bytte. Fabian Schubert erstattes av Nikolaj Moller.
    54'
    Urs Schnyder tildeler St. Gallen en corner. Chima Okoroji sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    56'
    56'
    Hjørnespark til FC St. Gallen 1879
    56'
    Inn: Finn van Breemen
    Ut: Fabian Frei
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Basel 1893. Inn kommer Finn van Breemen, mens Fabian Frei tar plass på benken.
    57'
    59'
    61'
    61'
    Mål for Basel 1893!
    Basel 1893 1 - 0 FC St. Gallen 1879
    Mål: Thierno Barry
    Målgivende: Finn van Breemen
    I Basel tar Basel 1893 ledelsen 1-0 etter et mål av Thierno Barry. Finn van Breemen var nest sist på ballen.
    63'
    66'
    Thierno Barry (Basel 1893) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på St. Jakob-Park.
    71'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Chima Okoroji (St. Gallen) vrir seg av smerte i gresset.
    71'
    Thierno Barry er på beina igjen og fortsetter kampen på St. Jakob-Park.
    72'
    Chima Okoroji kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på St. Jakob-Park.
    72'
    Inn: Felix Mambimbi
    Ut: Isaac Schmidt
    Bytte for St. Gallen. Felix Mambimbi kommer inn for Isaac Schmidt på St. Jakob-Park.
    74'
    Inn: Corsin Konietzke
    Ut: Patrick Sutter
    St. Gallen bytter ut Patrick Sutter med Corsin Konietzke.
    74'
    Frisparket tildelt Basel 1893 er farlig nær St. Gallens målområde.
    74'
    Thierno Barry
    I Basel header Thierno Barry (Basel 1893) mot mål, men ballen går utenfor.
    75'
    Basel 1893 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    76'
    78'
    79'
    I Basel slår Bastien Toma en corner fra venstre.
    80'
    St. Gallen angriper i Basel, men blir avblåst for offside.
    85'
    Inn: Albin Krasniqi
    Ut: Bastien Toma
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for St. Gallen. Inn kommer Albin Krasniqi, mens Bastien Toma tar plass på benken.