2-0
27
84
    Josh Gordon
    Barrow AFC avanserer forover i Barrow-in-Furness. Josh Gordon avslutter, men treffer ikke mål.
    6'
    Frispark for Barrow AFC på egen banehalvdel.
    8'
    James Bell signaliserer et frispark til Barrow AFC.
    9'
    Joe Grayson (Barrow AFC) løfter inn en corner fra høyre på Holker Street.
    10'
    Barrow AFC angriper i Barrow-in-Furness, men blir avblåst for offside.
    10'
    Robbie Gotts
    Robbie Gotts (Barrow AFC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    Ipswich Town tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Spillet på Holker Street er stoppet midlertidig fordi Josh Gordon ligger nede.
    19'
    Barrow AFC slipper å klare seg uten Josh Gordon som kommer tilbake på banen i Barrow-in-Furness.
    21'
    James Bell signaliserer et frispark til Ipswich Town på egen banehalvdel.
    23'
    James Bell signaliserer et frispark til Barrow AFC på egen banehalvdel.
    23'
    James Bell tildeler Barrow AFC en corner. Joe Grayson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    26'
    Mål for Barrow AFC!
    Barrow AFC 1 - 0 Ipswich Town
    Mål: Jordan Stevens
    Målgivende: Robbie Gotts
    Mål! Jordan Stevens gir Barrow AFC en 1-0 ledelse. Robbie Gotts var nest sist på ballen.
    26'
    Robbie Gotts (Barrow AFC) kommer seg fri på Holker Street, men avslutningen går utenfor.
    30'
    Scott Fraser (Ipswich Town) slår en corner fra høyre side på Holker Street.
    32'
    Barrow AFC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Barrow AFC 2 - 0 Ipswich Town
    Mål: Robbie Gotts
    Målgivende: Patrick Brough
    Robbie Gotts øker Barrow AFCs ledelse til 2-0! Flott spill fra Patrick Brough før målet.
    35'
    Frispark for Ipswich Town på egen banehalvdel.
    37'
    40'
    Frispark Barrow AFC.
    40'
    Det blir farlig! Frispark for Barrow AFC er nær straffområde.
    42'
    I Barrow-in-Furness har et frispark blitt tildelt bortelag.
    44'
    I Barrow-in-Furness slår Scott Fraser en corner fra høyre.
    45'+1
    Cameron Burgess
    Ipswich Town angriper på Holker Street. Cameron Burgess header utenfor.
    45'+1
    James Norwood
    Ipswich Town angriper, men avslutningen til James Norwood går utenfor.
    46'
    Spillerbytte - Ipswich Town
    Inn: Luke Woolfenden
    Ut: Tom Carroll
    John McGreal (Ipswich Town) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Luke Woolfenden erstatter Tom Carroll.
    46'
    Inn: Sam Morsy
    Ut: Scott Fraser
    John McGreal gjør dagens femte bytte i Barrow-in-Furness, når han tar ut Scott Fraser og setter inn Sam Morsy.
    46'
    James Bell tildeler Ipswich Town en corner. Sone Aluko sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    48'
    Luke Woolfenden
    Ipswich Town angriper på Holker Street, men Luke Woolfenden header utenfor.
    48'
    Frispark Ipswich Town.
    51'
    Sam Morsy
    Målsjanse til Ipswich Town! Sam Morsy treffer mål, men keeper redder.
    54'
    Barrow AFC, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    Paul Farman (Barrow AFC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Holker Street.
    55'
    Paul Farman er på beina igjen og fortsetter kampen.
    56'
    I Barrow-in-Furness har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    57'
    Jordan Stevens
    Barrow AFC angriper i Barrow-in-Furness. Jordan Stevens fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Sone Aluko (Ipswich Town) slår en corner fra høyre side på Holker Street.
    59'
    En av Barrow AFCs spillere blir avblåst for offside.
    60'
    Barrow AFC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Ipswich Town.
    64'
    Gult kort til Ipswich Town
    Sam Morsy
    Dommer James Bell gir Sam Morsy (Ipswich Town) et gult kort.
    66'
    Frispark til Barrow AFC på halvdelen til Ipswich Town.
    66'
    En av Barrow AFCs spillere blir avblåst for offside på Holker Street.
    67'
    Inn: Joe Pigott
    Ut: James Norwood
    Bytte for Ipswich Town. Joe Pigott kommer inn for James Norwood på Holker Street.
    68'
    69'
    70'
    En av Barrow AFCs spillere går i offside.
    71'
    Dommer James Bell venter med å sette i gang spillet fordi Toto Nsiala ligger nede.
    72'
    Inn: Conor Chaplin
    Ut: Sone Aluko
    Ipswich Town gjør sitt andre bytte. Sone Aluko erstattes av Conor Chaplin.
    75'
    Inn: Janoi Donacien
    Ut: Toto Nsiala
    Toto Nsiala, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Janoi Donacien kommer inn for Ipswich Town.
    76'
    76'
    Idris El Mizouni
    Idris El Mizouni (Ipswich Town) kommer til en målsjanse på Holker Street, men klarer ikke å score.
    77'
    Spillerbytte - Barrow AFC
    Inn: Josh Kay
    Ut: Jordan Stevens
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Barrow AFC. Inn kommer Josh Kay, mens Jordan Stevens tar plass på benken.
    79'
    Inn: Remeao Hutton
    Ut: Connor Brown
    Connor Brown (Barrow AFC) erstattes av Remeao Hutton.
    79'
    81'
    Inn: Offrande Zanzala
    Ut: Josh Gordon
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Barrow AFC. Inn kommer Offrande Zanzala, mens Josh Gordon tar plass på benken.
    82'
    Offrande Zanzala
    Barrow AFC angriper i Barrow-in-Furness. Offrande Zanzala avslutter på mål, men greier ikke å score.