Hei, og velkommen til denne livedekningen av den spanske storkampen mellom Barcelona og Sevilla.
    Kampstart er klokken 21.00, og dette er lagoppstillingene:
    Barcelona XI (4-2-3-1): Neto - Sergi Roberto, Piqué, Araujo, Jordi Alba - Busquets, De Jong - Griezmann, Coutinho, Ansu Fati - Messi.
    Sevilla XI (4-3-3): Bounou - Jesus Navas, Koundé, Diego Carlos, Acuña - Rakitic, Fernando, Jordan - Suso, De Jong, Ocampos.
    Det ser altså ut til at Ronald Koeman starter med Lionel Messi som spiss i dag. For Sevillas del spiller Ivan Rakitic fra start, og får et gjensyn med gamle lagkamerater og Camp Nou, som han forlot i sommer.
    Både Barca og Sevilla har gjort rent bord i sesonginnledningen. Lagene står begge med seks av seks mulige poeng. Barcelona har enda til gode å slippe inn mål denne sesongen, men får sin desidert tøffeste test hittil.
    Sevilla får kampens første corner.
    3'
    Kort variant, og Barca er uoppmerksomme. Ender med at Ocampos får heade mot mål - men forsøket går over.
    4'
    Messi og Alba spiller vegg, som så mange ganger før, men denne gangen blir det ikke farlig.
    6'
    Sevilla har vært friske i åpningen her. Får nok en corner.
    8'
    Mål for Sevilla!
    Barcelona 0 - 1 Sevilla
    Mål: Luuk De Jong
    SEVILLA TAR LEDELSEN! Corneren svinges inn og ballen faller perfekt ned til De Jong. Nederlenderen hamrer til på halvvolley og det skuddet er så hardt! Neto får opp hendene, men klarer ikke å stoppe den fra å suse i mål!
    8'
    Kjempestart for Sevilla - på Camp Nou. Barcelonas første baklengsmål denne sesongen.
    9'
    Mål for Barcelona!
    Barcelona 1 - 1 Sevilla
    Mål: Philippe Coutinho
    BARCA SVARER! Umiddelbart! Katalanerne går rett i angrep. Messi løfter over forsvaret mot Alba, men det blir litt for kort. Navas er først på den, men får ikke kontroll, og ballen faller til Coutinho som bare kan bredside ballen i mål!
    9'
    To scoringer på drøye minuttet her, altså.
    12'
    Suso får frispark etter å ha fått armen til Frenkie de Jong i ansiktet.
    14'
    Roet seg litt etter den pangstarten.
    17'
    Alba går for et spektakulært skudd fra midtbanen! Frispark til Barcelona, og en årvåken Alba ser at Bonou står litt langt ute. Får reddet seg inn og tuppet den til corner.
    18'
    Corneren skal svinges inn.
    19'
    Blåses mot Griezmann for et høyt spark.
    19'
    Så er det like før Sevilla tar ledelsen! Farlige Navas kommer rundt på høyresiden etter en kontring. Han svinger inn mot Fernando, som er en større skostørrelse unna å tuppe gjestene i føringen!
    19'
    NESTEN! For noen sjanser! Denne gangen er det Griezmann som får muligheten. Spilles lekkert igjen av Ansu Fati. Settes under press av Diego Carlos som får stresset Griezmann i avslutningsøyeblikket. Franskmannen treffer bare nettveggen.
    21'
    Morsom fotballkamp hittil. To lag med scoringer i fokus.
    22'
    Morsomt når lag kommer til Camp Nou for å angripe. Det er ikke alle som gjør det.
    22'
    Sevilla står veldig høyt. Klarer faktisk å vinne ballen på Barcelonas halvdel. Har gjort det ved flere anledninger.
    25'
    Potensiell Barcelona-debutant på benken også i dag. Høyrebacken Sergino Dest ble nylig hentet fra Ajax. 19 år gammel, Dest.
    27'
    Fati kommer til skudd, men det går rett på keeper.
    29'
    Corner for Barca. Messi går ut for å slå.
    31'
    Messi svinger den rett i klypene på keeper.
    31'
    Sevilla med en god sjanse. Suso runder Alba lekende lett og kommer til avslutning. Treffer nettveggen. Samtidig går De Jong i bakken inne i feltet. Ropes på straffe, men får ikke gehør av dommer.
    33'
    Går stille og rolig for seg akkurat nå.
    36'
    Messi får litt plass og forsøker å dra seg over på venstrebeinet for å skyte. Men det lugger litt for Messi. Har gjort det i hver kamp denne sesongen. Stoppes overraskende enkelt av Koundé.
    40'
    Nærmer seg pause. Sevilla har faktisk mest ball og ser hakket hvassere ut enn Barcelona.
    43'
    Messi får noen meter ute til høyre. Da vet man det blir farlig. Drar seg innover, rundlurer landsmann Acuna, men skuddet går utenfor.
    44'
    Trodde først det gikk via en Sevilla-spiller og ut til corner, men det gjorde det altså ikke. Bare utspill fra keeper.
    44'
    2. omgang er i gang.
    Sevilla går offensivt til verks fra starten av.
    48'
    Barcelona ruller fint opp her. Så er Ansu Fati litt for upresis med den avgjørende pasningen til Alba.
    51'
    Sliter med å finne en vei gjennom her, Barcelona.
    53'
    Navas tvinger frem en corner for gjestene.
    54'
    Får ingenting ut av den.
    54'
    Koundé har vært stor i dag. Løper opp Ansu Fati. Ikke bare bare, det.
    56'
    Barca beleirer Sevilla-boksen. Får en corner.
    58'
    Kort variant. Holder ballen i laget.
    59'
    Så vinner Sevilla ballen og kontrer. Får ingenting ut av den muligheten.
    59'
    Nok en Barca-corner. Ikke blitt utnyttet hittil.
    60'
    Det blir ikke denne heller.
    60'
    Spillerbytte - Barcelona
    Inn: Trincao
    Ut: Antoine Griezmann
    61'
    Inn: Pedri
    Ut: Ansu Fati
    61'
    Dobbelbytte fra Koeman.
    61'
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Munir El Haddadi
    Ut: Suso
    Gjensyn med Barca for Munir.
    61'
    Inn: Youssef En-Nesyri
    Ut: Lucas Ocampos
    61'
    TVERRLIGGER! Plutselig smeller det! En-Nesyri, innbytteren, har friske bein. Kommer fri ute til venstre og skal feie ballen inn i boksen. Treffer Barca-stopper Araujo - før bare tverrliggeren hindrer scoring.
    64'
    Rakitic prøver seg fra distanse. Bommer på målet.
    67'
    Neto settes under press. Sevilla presser frem en corner.
    67'
    Blir farlig! Koundé vinner inne i feltet, men stanger utenfor.
    68'
    Barcelona sliter nå. Settes under voldsomt press. Får nok en corner her, gjestene.
    68'
    Igjen vinner Koundé inne i feltet. Men igjen heades det utenfor.
    69'
    Barca får en corner. 5-5 i hjørnespark.
    70'
    Heller ikke dette hjørnesparket blir utnyttet.
    70'
    Miralem Pjanic gjør seg klar til å komme inn.
    72'
    Innlegg på bakerste mot En-Nesyri. Header over. Ingen oppvisning i effektivitet, dette.
    73'
    Ser ut som Alba må gi seg. Usikker på hva som skjedde, men han halter av banen her i hvert fall. Sergino Dest gjør seg klar.
    74'
    Inn: Miralem Pjanic
    Ut: Philippe Coutinho
    Men først: Pjanic.
    75'
    Inn: Sergino Dest
    Ut: Jordi Alba
    75'
    Gult kort til Barcelona
    Miralem Pjanic
    Noe av det første innbytter Pjanic gjør er å havne i dommerens bok. Feller Munir bakfra.
    78'
    Inn: Nemanja Gudelj
    Ut: Ivan Rakitic
    78'
    Messi fyrer, men Bonou er etter den og får hindret scoring. Fint forarbeid av debutanten Dest!
    82'
    Messi har ikke vært seg selv denne sesongen, altså. Står med én scoring hittil denne sesongen: Fra straffemerket mot Villarreal i sesongåpningen.
    82'
    Busquets (!) kommer rundt på høyrekanten. Finner Frenkie De Jong inne i boksen. Avslutningen blokkeres og ender i corner for Barca.