Mål for Cerro Porteno!
    Barcelona SC 0 - 1 Cerro Porteno
    Mål: Damian Josue Bobadilla Benitez
    Målgivende: Gabriel Baez Corradi
    Mål! Cerro Porteno tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Damian Josue Bobadilla Benitez på Estadio Monumental Banco Pichincha. Det er en fin assist fra Gabriel Baez Corradi.
    2'
    Damian Rodrigo Diaz
    Barcelona SC angriper i Guayaquil. Damian Rodrigo Diaz fyrer av et skudd som går utenfor.
    5'
    Gult kort til Barcelona SC
    Damian Rodrigo Diaz (Barcelona SC) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Monumental Banco Pichincha.
    6'
    Janner Corozo
    Janner Corozo (Barcelona SC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    6'
    Claudio Ezequiel Aquino
    Claudio Ezequiel Aquino (Cerro Porteno) kommer til en målsjanse på Estadio Monumental Banco Pichincha, men klarer ikke å score.
    8'
    Francisco David Fydriszewski
    Målsjanse! Francisco David Fydriszewski (Barcelona SC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    9'
    Frispark for Cerro Porteno på egen banehalvdel.
    10'
    Dario Herrera signaliserer et frispark til Barcelona SC.
    11'
    Diego Churín
    Cerro Porteno angriper i Guayaquil. Diego Churín avslutter på mål, men greier ikke å score.
    13'
    Barcelona SC, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Barcelona SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Dario Herrera signaliserer et frispark til Cerro Porteno på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark for Barcelona SC på egen banehalvdel.
    18'
    I Guayaquil har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    22'
    Sjanse til Cerro Porteno! Claudio Ezequiel Aquino er nær ved å score, men keeper redder.
    24'
    24'
    Cerro Porteno angriper, men avslutningen til Diego Churín går utenfor.
    24'
    Frispark Barcelona SC.
    25'
    Cerro Porteno tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Frispark til Barcelona SC på halvdelen til Cerro Porteno.
    28'
    Gult kort til Cerro Porteno
    Diego Churín (Cerro Porteno) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    28'
    Sjanse! Barcelona SC avanserer forover, men Francisco David Fydriszewski avslutter utenfor.
    29'
    I Guayaquil har et frispark blitt tildelt bortelag.
    32'
    Wilder Viera
    Wilder Viera (Cerro Porteno) får et gult kort av dommer Dario Herrera.
    33'
    33'
    Dario Herrera tildeler Cerro Porteno en corner. Claudio Ezequiel Aquino sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    36'
    Rafael Andres Carrascal Avilez
    Cerro Porteno avanserer forover i Guayaquil. Rafael Andres Carrascal Avilez avslutter, men treffer ikke mål.
    37'
    38'
    Federico Gaston Carrizo (Cerro Porteno) slår en corner fra venstre side på Estadio Monumental Banco Pichincha.
    39'
    Skudd utenfor mål, Cerro Porteno
    40'
    Claudio Ezequiel Aquino (Cerro Porteno) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Monumental Banco Pichincha.
    40'
    Skudd på mål, Cerro Porteno
    40'
    40'
    Straffe til Cerro Porteno
    41'
    Cerro Porteno scorer på straffe!
    Barcelona SC 0 - 2 Cerro Porteno
    Mål: Claudio Ezequiel Aquino
    Claudio Ezequiel Aquino scorer på straffe og Cerro Porteno øker ledelsen til 0-2.
    43'
    Mario Pineida
    Mario Pineida (Barcelona SC) pådrar seg et gult kort.
    45'
    I Guayaquil slår Damian Rodrigo Diaz en corner fra venstre.
    45'+2
    Spillerbytte - Barcelona SC
    Inn: Jonathan Jesus Bauman
    Ut: Francisco David Fydriszewski
    Barcelona SC bytter ut Francisco David Fydriszewski med Jonathan Jesus Bauman. Dette er det første byttet som Segundo Castillo gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Christian Jonatan Ortiz
    Ut: Adonis Stalin Preciado Quintero
    Segundo Castillo gjør dagens andre bytte i Guayaquil, når han tar ut Adonis Stalin Preciado Quintero og setter inn Christian Jonatan Ortiz.
    46'
    47'
    Frispark til Cerro Porteno på halvdelen til Barcelona SC.
    48'
    Luca Alexander Sosa
    Luca Alexander Sosa (Barcelona SC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    48'
    50'
    Spillet på Estadio Monumental Banco Pichincha er stoppet midlertidig fordi Alberto Espinola Gimenez ligger nede.
    51'
    Alberto Espinola Gimenez er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Monumental Banco Pichincha.
    52'
    Damian Rodrigo Diaz (Barcelona SC) slår en corner fra venstre side på Estadio Monumental Banco Pichincha.
    55'
    Luca Alexander Sosa header i tverrliggeren! Nære på for Barcelona SC.
    55'
    Damian Rodrigo Diaz (Barcelona SC) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Monumental Banco Pichincha.
    55'
    56'
    Mål for Barcelona SC!
    Barcelona SC 1 - 2 Cerro Porteno
    Mål: Janner Corozo
    Målgivende: Segundo Arlen Portocarrero Rodriguez
    Mål! Janner Corozo holder Barcelona SCet inne i kampen med en redusering til 1-2. Segundo Arlen Portocarrero Rodriguez var nest sist på ballen.
    57'
    Målet til Barcelona SC sjekkes av VAR
    58'
    Målet til Barcelona SC blir stående
    59'
    Spillerbytte - Cerro Porteno
    Inn: Enzo Daniel Gimenez Rojas
    Ut: Alberto Espinola Gimenez
    Alberto Espinola Gimenez (Cerro Porteno) erstattes av Enzo Daniel Gimenez Rojas.
    59'
    Damian Rodrigo Diaz ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    59'
    Damian Rodrigo Diaz kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Monumental Banco Pichincha.
    60'
    Frispark Cerro Porteno.
    60'
    61'
    Federico Gaston Carrizo
    Federico Gaston Carrizo (Cerro Porteno) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    62'
    En av Cerro Portenos spillere blir avblåst for offside.
    63'
    64'
    I Guayaquil får Diego Churín (Cerro Porteno) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    66'
    66'
    Målsjanse! Diego Churín (Cerro Porteno) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    69'
    69'
    Inn: Martinez Fidel
    Ut: Damian Rodrigo Diaz
    Barcelona SC bytter ut Damian Rodrigo Diaz som ikke ser ut til å kunne fortsette. Segundo Castillo blir dermed tvunget til å gjøre sitt tredje bytte og setter inn Martinez Fidel.
    69'
    Målsjanse på Estadio Monumental Banco Pichincha! Wilder Viera fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    73'
    73'
    74'
    Inn: Augustin Rodriguez
    Ut: Mario Pineida
    Bytte for Barcelona SC. Augustin Rodriguez kommer inn for Mario Pineida på Estadio Monumental Banco Pichincha.
    74'
    Inn: Gabriel Jhon Cortez Casierra
    Ut: Fernando Gaibor
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Barcelona SC. Inn kommer Gabriel Jhon Cortez Casierra, mens Fernando Gaibor tar plass på benken.
    75'
    Skudd på mål, Barcelona SC
    75'
    Cerro Porteno, prøver et skudd, men det reddes
    75'
    Frispark i en god posisjon for Barcelona SC!
    76'
    Inn: Angel Rodrigo Cardozo Lucena
    Ut: Wilder Viera
    Facundo Sava (Cerro Porteno) gjør sitt andre bytte for dagen. Angel Rodrigo Cardozo Lucena erstatter Wilder Viera.
    77'
    79'
    80'
    Inn: Antonio Javier Galeano Ferreira
    Ut: Federico Gaston Carrizo
    Cerro Porteno bytter ut Federico Gaston Carrizo med Antonio Javier Galeano Ferreira.
    82'
    Inn: Pedro Esteban Alvarez Benitez
    Ut: Damian Josue Bobadilla Benitez
    Cerro Porteno gjør sitt fjerde bytte. Damian Josue Bobadilla Benitez erstattes av Pedro Esteban Alvarez Benitez.
    82'
    VAR sjekker om det er straffe til Barcelona SC
    84'
    Straffe til Barcelona SC
    86'
    Dommeren dømmer straffe til Barcelona SC
    87'
    Barcelona SC scorer på straffe!
    Barcelona SC 2 - 2 Cerro Porteno
    Mål: Jonathan Jesus Bauman
    Mål! hjemmelaget utligner til 2-2 takket være et straffespark av Jonathan Jesus Bauman.