4-0
5-0
230
0

Hei, og hjertelig velkommen til livedekningen av oppgjøret mellom regjerende mester Barcelona og danske HB Køge i Champions League! Det er tid for siste kamp i gruppespillet!
    Man skal nok lete lenge etter større favoritter enn det Barcelona er før kveldens kamp. Den regjerende mesteren har full pott så langt, og bunnsolide 19-1 i målforskjell. Det betyr selvfølgelig at de ligger øverst, og de er for lengst sikret både avansement og gruppeseieren. Danskene på sin side ligger helt nederst, og er på jakt etter sitt første poeng her i kveld!
    Caroline Graham Hansen gjorde sin første opptreden etter hun var ute en periode grunnet hjerteproblemer, da hun var tilbake på banen mot Arsenal på Emirates forrige uke! Bedre blir det ikke. Den norske magikeren noterte seg selvfølgelig for en målgivende i det innhoppet, og vi håper å se mest mulig av henne i kveld også! Ingrid Syrstad Engen hadde også et fint innhopp i London. La oss håpe vi får se begge i aksjon i kveld!
    Det blir spennende å se om noen kan hamle opp med dette Barcelona-laget i denne sesongens Champions League. Spanjolene er rett og slett helt enorm gode, og det skal virkelig bli vanskelig å ta dette laget over to kamper i sluttspillet! Mye enklere blir det nok heller ikke i en eventuell finale!
    Vi er tilbake med lagoppstillinger og siste nytt nærmere kampstart i Barcelona. Vel møtt!
    Lagene er klare, og både Ingrid Syrstad Engen og Caroline Graham Hansen starter for Barcelona! Det er moro! Barcelona kommer i sin vante 4-3-3, men sparer flere av de store stjernene. Begge backene er byttet ut fra Arsenal-kampen, det samme er den nederlandske stjernen Lieke Martens. Den ferske Ballon d'or-vinneren spares ikke! Alexia starter på midten. HB Køge på sin side kommer i en 5-4-1. Kaptein Carusa skal nok få seg en god løpeøkt alene på topp for det danske laget!
    0'
    Danskene sparker igang oppgjøret!
    0'
    Barcelona rett i angrep med Graham Hansen, som vinner et hjørnespark.
    1'
    Tas kort, før Serrano får ballen tilbake. Legger så inn foran mål. Den blir forlenget mot målet til Marckese, men hun holder enkelt.
    1'
    Et innlegg fra venstre treffer nesten Graham Hansen, men ballen spretter forbi den norske vingen.
    2'
    Alexia fosser fremover i banen. En overstegsfinte før hun avslutter fra 17 meter, rett på Marckese. Det blir nok ikke siste gang jeg nevner keeperens navn i dag!
    3'
    Som forventet har Barcelona alt av ball innledningsvis her, mens bortelaget ligger med samtlige innenfor 30 meter fra eget mål.
    5'
    Barcelona spiller seg fint fri på venstresiden, men det vinker for en offside på Crnogorcevic. Den er tvilsom.
    7'
    Kjempesjanser for Barcelona! Et innlegg fra venstre skaper problemer for Marckese. Hun mister, og da kan Fernandez avslutte mens keeperen er på halvdistanse. Keeperen henter seg inn igjen og redder! På returen venter Pina, men hun avslutter over.
    8'
    Mål for Barcelona!
    Barcelona 1 - 0 Køge
    Mål: Leila Ouahabi
    Målgivende: Claudia Pina Medina
    De regjerende mesterne tar en tidlig ledelse! Denne scoringen er av det heldige slaget! Pina spiller ballen til Leila på venstresiden, og backen bruker den presise venstrefoten til å slå inn. Innlegget er mer en godt, sånn sett. Den går faktisk rett i mål, i en perfekt bue over keeper! 1-0 Barca!
    9'
    Annullert mål for Barcelona - stillingen er fremdeles 1 - 0
    Claudia Pina Medina fikk mål annulert
    Barcelona tror de dobler like etter! Alexia avslutter, men Marckese redder. På returen setter Pina ballen i nettet, men hun er i offside!
    11'
    Klasseforskjell her så langt, for å si det mildt. Kan bli mange mål her!
    12'
    Alexia forsøker å flikke gjennom Pina, men forsøket blir stoppet av en Køge-forsvarer.
    14'
    Ballbesittelse å langt viser 74-26 fordel Barcelona.
    15'
    Ballen går gjennom hele feltet og til Paredes som avslutter, over. Tydelig stopper-avslutning!
    15'
    Marckese roter det nesten til! Keeperen bruker for lang tid med ballen på egen femmeter, og spiller den rett i Pina. Heldigvis for keeperen går ballen rett tilbake i beina hennes, og så vinner hun et frispark i neste situasjon!
    17'
    Marckese med en ny redning! Barcelona med strålende kombinasjoner på høyresiden før Mariona når ballen. Hun avslutter mot nærmeste, men keeperen får slått ballen ut til corner!
    19'
    Stanges unna.
    20'
    Graham Hansen ser etter Pina i bakrom, men ballen går hele veien inn til keeper.
    21'
    Mariona fikk seg en smell i det hun avsluttet for noen minutter siden, og må muligens gi seg allerede.
    22'
    Graham Hansen legger inn fra venstre, men en Køge-forsvarer blokkerer før Marckese plukker.
    22'
    Spillerbytte - Barcelona
    Inn: Fridolina Rolfo
    Ut: Mariona Caldentey
    Mariona må dessverre gi seg etter smellen!
    22'
    Et strålende innlegg fra venstre treffer nesten Rolfo, men hun når den akkurat ikke!
    25'
    Carosa gjør en enorm jobb og kommer til en kjempesjanse for Køge! Hun er helt alene på topp spissen, men hun kommer seg forbi Serrano. Deretter kommer hun skrått på Coll, men keeperen redder fint! Returen setter Fitzergald over!
    27'
    Danskene kan altså skape problemer her for hjemmelaget! Ingenting er avgjort her!
    28'
    Barcelona 2 - 0 Køge
    Mål: Fridolina Rolfo
    Målgivende: Alexia Putellas
    Like etter sjansen til Køge scorer selvfølgelig Barcelona, og det er innbytteren som gjør det! Den ferske Ballon d'or-vinneren Alexia får ballen ute på venstresiden. Hun legger så et strøken innlegg på Rolfo, men den er langt i fra ferdigscoret. Hun stusser ballen nydelig inn i lengste hjørne!
    28'
    Bortelaget får klarert.
    29'
    Alexia avslutter fra distanse, men rett på keeper!
    30'
    Fernandez avslutter også fra distanse, men denne går langt over.
    31'
    32'
    Graham Hansen med et farlig innlegg, men Køge står godt i mot.
    33'
    Rolige minutter i Barcelona nå. Hjemmelaget har full kontroll, og triller ball.
    34'
    Leila utfordrer på venstresiden, men Færge står godt i mot. Barcelona vinner dog ballen raskt tilbake, og Syrstad Engen roer det hele ned.
    38'
    Heades over av Paredes.
    38'
    Rolfo forsøker å sette ballen i nærmeste hjørne, men der venter Marckese og gir til corner!
    40'
    Klareres unna på første.
    40'
    Det tikker mot pause, og Barcelona har full kontroll. Triller ball, mens Køge har nok med å forsvare seg.
    42'
    Heades unna.
    42'
    Barcelona 3 - 0 Køge
    Mål: Alexia Putellas
    Barcelona får den tredje før pause! Hjemmelaget holder trykket oppe etter corneren, og etter et distanseskudd som går via litt av hvert ender ballen opp hos kapteinen. Da er hun sikker, og setter den utakbart i hjørne!
    43'
    Barcelona fortsetter å trille ball, naturligvis!
    44'
    Ett minutt lagt til i Barcelona.
    45'
    Graham Hansen setter nesten hjemmelagets fjerde! Pina spiller gjennom den norske vingen, men skuddet går rett på keeper!
    45'
    Ender i ingenting.
    45'+1
    45'+1
    Der er det pause i Barcelona, og hjemmelaget leder full fortjent 3-0! Den regjerende mesteren har dominert fra start til slutt her, og kunne fort ledet mer! Danskene har nok med å forsvare seg, noe som var forventet. Jeg garanterer flere scoringer etter pause. Heng med!
    45'
    Spillerbytte - HB Køge
    Inn: Maria Uhre
    Ut: Sarah Jankovska
    45'
    Danskene med et bytte i pausen! Barcelona sparker igang akt to.
    45'
    Slås hardt og lavt på første, ender i ny corner.
    45'
    Tas kort før Graham Hansen legger inn. Ender i en heading på mål, men ender igjen i en enkel redning.
    46'
    Skudd fra Graham Hansen fra kanten av seksten. En liten meter utenfor den borterste stolpen!
    46'
    God mulighet for Barcelona! Leila legger inn fra venstre, og på kanten av femmeteren venter Crnogorcevic. Hun avslutter mot nærmeste, men kommer ikke skikkelig over ballen. Med ryggsekken på går ballen ofte over, og det gjør den her også!
    50'
    Crnogorcevic med noen fine detaljer på venstresiden før hun legger inn. Forbi alle.
    52'
    Køge på en sjelden visitt, og vinner faktisk en corner!
    53'
    Slås over alle, og ender i utspill.
    53'
    Inn: Cornelia Kramer
    Ut: Cecilie Fløe
    54'
    Stor sjanse for Barcelona! Graham Hansen er et stadig uromoment på kanten sin. Noen fine finter før hun finner Alexia foran mål. Hun forsøker å styre ballen i lengste, men den går en liten meter til side for målet!
    55'
    Serrano med en strålende pasning over forsvaret til Køge. Ender til slutt i en avslutning fra Rolfo, men målscoreren klarer ikke styre denne på mål.
    58'
    Ny gedigen mulighet for Barcelona! Leila kommer på høyresiden, og legger inn. Der venter Pina som får avslutte upresset fra syv meter, men Marckese redder fint med foten. Returen settes i mål, men da er det vinket for offside!
    59'
    Bare et spørsmål om tid før det fjerde målet er et faktum her!
    60'
    Rolfo får ballen på 7-8 meter. Hun tar med seg ballen tilbake, før hun vender raskt opp og avslutter mot nærmeste hjørne. Ballen sniker seg utenfor.
    62'
    Barcelona gjør klar noen bytter. Såvidt jeg kan se er det i hvert fall Lieke Martens som gjør seg klar!
    62'
    Hjørnespark til Barcelona
    64'
    Barcelona 4 - 0 Køge
    Mål: Ingrid Syrstad Engen
    Målgivende: Caroline Graham Hansen
    Norge fikser 4-0 for Barcelona! Corneren fra Graham Hansen er strålende slått, og på tre meter venter Syrstad Engen. Da setter hun enkelt inn sitt første mål for sesongen. Moro!
    64'
    Barcelona fortsetter å kjøre på, og jakter den femte scoringen.
    66'
    Tas kort til Pina som legger inn. Der inne forsøkes det på en brasse, men det bommes på ballen!
    67'
    Inn: Ona Baradad
    Ut: Caroline Graham Hansen
    67'
    Inn: Lieke Martens
    Ut: Ana-Maria Crnogorcevic
    68'
    Inn: Ornella Vignola
    Ut: Alexia Putellas
    68'
    Trippelbytte fra Barcelona. Friske bein inn i jakten på nok en scoring!
    69'
    Kjempesjanse for Køge! Etter corneren kan bortelaget kontre, og innbytter Kramer kommer plutselig alene med keeper. Alene med Coll tar hun seg god tid, men klinker ballen i tverrligger og ut! Den er stor!
    69'
    Tas kort før Pina avslutter, over.
    71'
    Barcelona 5 - 0 Køge
    Mål: Lieke Martens
    Målgivende: Fridolina Rolfo
    For en ellevill scoring! Det må være den fineste i Champions League så langt! Innbytteren får ballen på midtbanen, og tar et par touch før hun ser at Marckese står litt langt ute. Da bruker bursdagsbarnet den livsfarlige høyrefoten sin, og setter ballen i mål fra langt, langt hold. Kunst!
    72'
    Rolfo får avsluttet inne i sekstenmeteren, men Marckese redder greit!
    74'
    Rolfo tvinger frem en strålende redning! Innbytteren vender opp på sekstenmeterstreken og avslutter knallhardt, men Marckese slår ballen over tverrliggeren!
    76'
    Ender i en ny corner.
    76'
    Heades unna på første.
    76'
    Rolfo med et frekt forsøk! Barcelonas nummer 16 får ballen på 20 meter, og tar den med seg på skrått inn i sekstenmeteren. Deretter forsøker hun å chippe ballen i lengste hjørne, men ballen går en god meter til side for mål. Frekt forsøk!
    78'
    Inn: María Pérez
    Ut: Ingrid Syrstad Engen
    78'
    Da er begge de norske ferdigspilt for kvelden. Meget god kamp av begge to!
    78'
    Barcelona koser seg utpå her nå. Spiller strålende fotball, og det er rett og slett en fornøyelse å se på!
    79'
    Barcelonas hundrede corner heades unna. Skulle i hvert fall trodd det var den hundrede.
    80'
    Ballbesittelsen viser 77-23 fordel Barcelona.
    81'
    16-1 i skudd på mål sier vel sitt her. Kunne fort vært langt styggere enn 5-0!
    82'
    Nytt skudd på mål fra Barcelona, men Marckese holder enkelt!
    83'
    Fernandez trekker inn i banen og avslutter, rett i blokka.
    84'
    Nytt skudd fra distanse, denne gangen fra innbytter Baradad. Rett på Marckese, som har godt over ti redninger nå! Nærmer seg 15, faktisk!
    85'
    Inn: Julie Nowak
    Ut: Maddie Pokorny
    86'
    Køge kan kontre, og Nowak får ballen på høyresiden. Hun legger inn, men Barcelona får enkelt ballen unna.
    88'
    Pina forsøker seg fra 14 meter, via og til corner.
    89'
    Ender i en heading fra Paredes, men Marckese redder fint!
    89'
    To minutter tillegg i Barcelona!
    90'
    90'+2
    Der er det over, og den regjerende mesteren vinner overlegent 5-0 i gruppespillets siste kamp! Her var det som forventet bare et lag på banen, og det kunne fort blitt langt styggere enn 5-0! Med det ender Barcelona med full pott i gruppe C, og fine 24-1 i målforskjell. Til de som skulle trekke Barcelona i utslagsrundene, masse lykke til! Dette laget er bare helt enormt bra. Deilig var det også at Syrstad Engen satte sitt første for sesongen halvveis ut i andreomgang. Med det takker jeg for følget, og ønsker deg en nydelig uke videre!