Frispark til Elche CF på halvdelen til FC Barcelona.
    Frispark for FC Barcelona på egen banehalvdel.
    Elche CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Hjørnespark til Elche CF
    19'
    Lionel Messi
    Sjanse i Barcelona! Lionel Messi (FC Barcelona) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    20'
    20'
    Hjørnespark til Barcelona
    23'
    Lionel Messi (FC Barcelona) slår en corner fra venstre side på Camp Nou.
    24'
    I Barcelona har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    29'
    FC Barcelona fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    30'
    Skudd på mål, Barcelona
    30'
    30'
    En av FC Barcelonas spillere går i offside.
    32'
    33'
    Raúl Guti
    Sjanse! Elche CF avanserer forover, men Raul Guti avslutter utenfor.
    33'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til FC Barcelona.
    36'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til Elche CF på egen banehalvdel.
    36'
    Frispark FC Barcelona.
    39'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til FC Barcelona på egen banehalvdel.
    41'
    Skudd på mål, Elche CF
    44'
    Barcelona, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    Elche CF angriper, men Isidro Diaz de Mera Escuderos blåser for offside.
    45'
    45'+1
    Spillerbytte - Barcelona
    Inn: Ousmane Dembele
    Ut: Miralem Pjanic
    Ronald Koeman gjør dagens første bytte i Barcelona, når han tar ut Miralem Pjanic og setter inn Ousmane Dembele.
    46'
    46'
    Mål for Barcelona!
    Barcelona 1 - 0 Elche CF
    Mål: Lionel Messi
    Målgivende: Martin Braithwaite
    Mål! FC Barcelona tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Lionel Messi på Camp Nou. Martin Braithwaite sto for den målgivende pasningen.
    48'
    Lucas Boye
    Målsjanse! Lucas Boye (Elche CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    I Barcelona slår Lionel Messi en corner fra venstre.
    56'
    Ousmane Dembele (FC Barcelona) slår en corner fra venstre side på Camp Nou.
    57'
    Spillerbytte - Elche CF
    Inn: Fidel
    Ut: Miguel Cifuentes
    Elche CF gjør sitt første bytte. Miguel Cifuentes erstattes av Fidel.
    60'
    Inn: Tete Morente
    Ut: Emiliano igoni
    Elche CF bytter ut Emiliano Rigoni med Tete Morente.
    60'
    Frispark for Elche CF på egen banehalvdel.
    64'
    Inn: Sergio Busquets
    Ut: Trincao
    Ronald Koeman (FC Barcelona) gjør sitt andre bytte for dagen. Sergio Busquets erstatter Trincao.
    67'
    Barcelona 2 - 0 Elche CF
    Målgivende: Frenkie De Jong
    Lionel Messi øker FC Barcelonas ledelse til 2-0! Det er en fin assist fra Frenkie De Jong.
    69'
    Inn: Guido Carrillo
    Ut: Lucas Boye
    Bytte for Elche CF. Guido Carrillo kommer inn for Lucas Boye på Camp Nou.
    72'
    Inn: Nino
    Ut: Pere Milla
    Elche CF bytter ut Pere Milla med Nino. Dette er det fjerde byttet som Fran Escriba gjør i dagens kamp.
    72'
    Barcelona 3 - 0 Elche CF
    Mål: Jordi Alba
    Mål! Jordi Alba gir FC Barcelona en komfortabel 3-0 ledelse. Martin Braithwaite var nest sist på ballen.
    73'
    Guido Carrillo
    Guido Carrillo (Elche CF) header mot mål, men ballen går utenfor.
    76'
    Inn: Antoine Griezmann
    Ut: Martin Braithwaite
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Barcelona. Inn kommer Antoine Griezmann, mens Martin Braithwaite tar plass på benken.
    76'
    Inn: Clement Lenglet
    Ut: Gerard Pique
    Bytte for FC Barcelona. Clement Lenglet kommer inn for Gerard Pique på Camp Nou.
    76'
    Inn: Sergino Dest
    Ut: Jordi Alba
    FC Barcelona bytter ut Jordi Alba med Sergino Dest. Dette er det femte byttet som Ronald Koeman gjør i dagens kamp.
    76'
    78'
    Inn: Luismi
    Ut: Omenuke Mfulu
    Omenuke Mfulu (Elche CF) erstattes av Luismi.
    81'
    FC Barcelona fosser fremover, men Isidro Diaz de Mera Escuderos blåser for offside på Camp Nou.
    82'
    Antoine Griezmann
    Antoine Griezmann (FC Barcelona) fyrer av et skudd på Camp Nou – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    82'
    Antoine Griezmann (FC Barcelona) fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    84'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Samuel Umtiti (FC Barcelona) vrir seg av smerte i gresset.
    85'
    Samuel Umtiti er tilbake på banen igjen.
    86'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos tildeler FC Barcelona en corner. Lionel Messi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.