Mickael Pote (Bandirmaspor) slår en corner fra høyre side på 17 Eylul Stadium.
    Direnc Tonusluoglu signaliserer et frispark til Tuzlaspor på egen banehalvdel.
    Mickael Pote (Bandirmaspor) løfter inn en corner fra høyre på 17 Eylul Stadium.
    Frisparket tildelt Bandirmaspor er farlig nær Tuzlaspors målområde.
    Frispark for Bandirmaspor på egen banehalvdel.
    18'
    I Balikesir har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    22'
    Direnc Tonusluoglu tildeler Bandirmaspor en corner. Mickael Pote sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    24'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Matej Pucko (Tuzlaspor) vrir seg av smerte i gresset.
    26'
    Samuel Yohou er på beina igjen og fortsetter kampen på 17 Eylul Stadium.
    26'
    Matej Pucko er tilbake på banen igjen.
    29'
    Ahmet Yazar
    Tuzlaspor angriper i Balikesir. Ahmet Yazar fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Direnc Tonusluoglu signaliserer et frispark til Bandirmaspor.
    31'
    Gult kort til Bandirmaspor
    Hakan Bilgic
    Dommeren gir Hakan Bilgic (Bandirmaspor) et gult kort.
    32'
    33'
    38'
    Gult kort til Tuzlaspor
    Ismail Konuk
    Ismail Konuk (Tuzlaspor) pådrar seg et gult kort.
    38'
    Rayo
    På 17 Eylul Stadium skyter Rayo (Bandirmaspor) rett i tverrliggeren!
    45'
    45'+1
    45'+2
    Mål for Bandirmaspor!
    Bandirmaspor 1 - 2 Tuzlaspor
    Mål: Hakan Bilgic
    Mål! Hakan Bilgic (Bandirmaspor) header ballen i mål og reduserer til 1-2.
    45'+2
    Spillerbytte - Tuzlaspor
    Inn: Arif Morkaya
    Ut: Ahmet Yazar
    Ahmet Yazar (Tuzlaspor) erstattes av Arif Morkaya.
    46'
    Inn: Alan
    Ut: Matej Pucko
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tuzlaspor. Inn kommer Alan, mens Matej Pucko tar plass på benken.
    46'
    Tuzlaspor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Bandirmaspor.
    46'
    48'
    Rahim Dursun
    Rahim Dursun (Bandirmaspor) kommer til en målsjanse på 17 Eylul Stadium, men klarer ikke å score.
    50'
    Bandirmaspor 2 - 2 Tuzlaspor
    Mål: Rahim Dursun
    Rahim Dursun scorer og utligner dermed til 2-2.
    54'
    Inn: Samet Asatekin
    Ut: Erdem Ozgenc
    Tuzlaspor bytter ut Erdem Ozgenc med Samet Asatekin.
    55'
    Inn: Yasin Gureler
    Ut: Anil Karaer
    Tuzlaspor gjør sitt fjerde bytte. Anil Karaer erstattes av Yasin Gureler.
    56'
    56'
    Samuel Yohou
    Samuel Yohou (Tuzlaspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    57'
    57'
    Alan (Tuzlaspor) slår en corner fra høyre side på 17 Eylul Stadium.
    61'
    Alan (Tuzlaspor) vinkes av for offside i Balikesir.
    62'
    Direnc Tonusluoglu tildeler Bandirmaspor en corner. Rayo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    65'
    65'
    Bandirmaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    69'
    Rayo vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    71'
    Bandirmaspor slipper å klare seg uten Rayo som kommer tilbake på banen igjen.
    72'
    Spillerbytte - Bandirmaspor
    Inn: Yonathan Del Valle
    Ut: Berat Satilmis
    Bandirmaspor gjør sitt første bytte. Berat Satilmis erstattes av Yonathan Del Valle.
    73'
    Inn: Orhan Ovacikli
    Ut: Hakan Bilgic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bandirmaspor. Inn kommer Orhan Ovacikli, mens Hakan Bilgic tar plass på benken.
    73'
    Frispark for Tuzlaspor på egen banehalvdel.
    75'
    Inn: Onur Ayik
    Ut: Aldin Cajic
    Tuzlaspor bytter ut Aldin Cajic med Onur Ayik.
    77'
    Dommer Direnc Tonusluoglu ser at linjemannen løfter flagget, og Bandirmaspors Rayo blåses av for offside.
    79'
    Direnc Tonusluoglu signaliserer et frispark til Bandirmaspor på egen banehalvdel.
    79'
    I Balikesir slår Rayo en corner fra høyre.
    82'
    Rayo (Bandirmaspor) løfter inn en corner fra venstre på 17 Eylul Stadium.
    88'
    Frispark Tuzlaspor.
    90'
    Alan (Tuzlaspor) slår en corner fra venstre side på 17 Eylul Stadium.
    90'+2
    Inn: Emir Halilovic
    Ut: Rayo
    Bandirmaspor bytter ut Rayo med Emir Halilovic. Dette er det tredje byttet som Erkan Sozeri gjør i dagens kamp.
    90'+2
    Alan
    Tuzlaspor avanserer forover i Balikesir. Alan avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+2
    90'+3
    Inn: Gabriel Torje
    Ut: Mickael Pote
    Erkan Sozeri (Bandirmaspor) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Gabriel Torje erstatter Mickael Pote.
    90'+4
    Gabriel Torje (Bandirmaspor) løfter inn en corner fra høyre på 17 Eylul Stadium.
    90'+5
    Tuzlaspor scorer selvmål!
    Bandirmaspor 3 - 2 Tuzlaspor
    Mål: Samet Asatekin
    Selvmål! Samet Asatekin er dagens uheldigste i Balikesir, der stillingen nå er 3-2.