I Balikesir slår Berkan Cakir en corner fra venstre.
    2'
    I Balikesir har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    2'
    Burak Pakkan signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark for Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    6'
    Bandirmaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark for Bandirmaspor på egen banehalvdel.
    10'
    Menemen Belediyespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Gult kort til Bandirmaspor
    Philippe Keny
    Philippe Keny (Bandirmaspor) får et gult kort av dommer Burak Pakkan.
    12'
    13'
    15'
    Gult kort til Menemen Belediyespor
    Mazlum Demir
    Dommeren gir Mazlum Demir (Menemen Belediyespor) et gult kort.
    16'
    Frispark Bandirmaspor.
    16'
    Burak Pakkan signaliserer et frispark til Bandirmaspor.
    18'
    Hjørnespark til Bandirmaspor
    19'
    19'
    Målsjanse! Philippe Keny (Bandirmaspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Frispark til Bandirmaspor på halvdelen til Menemen Belediyespor.
    28'
    32'
    Ahmet Sagat
    Målsjanse til Menemen Belediyespor! Ahmet Sagat treffer mål, men keeper redder.
    34'
    Bandirmaspor, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    37'
    Spillet på 17 Eylul Stadium er stoppet midlertidig fordi Mahamadou Ba ligger nede.
    37'
    39'
    Mahamadou Ba er tilbake i kampen igjen.
    39'
    Burak Pakkan signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor.
    41'
    45'+1
    Guy Lucien Michel Landel
    Guy Michel Landel (Bandirmaspor) mottar sitt første gule kort for dagen på 17 Eylul Stadium.
    45'+1
    Menemen Belediyespor angriper i Balikesir, men blir avblåst for offside.
    45'+1
    Bandirmaspor angriper, men avslutningen til Philippe Keny går utenfor.
    47'
    48'
    49'
    51'
    Remi Mulumba
    Remi Mulumba (Bandirmaspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    57'
    Philippe Keny (Bandirmaspor) kommer til en målsjanse på 17 Eylul Stadium, men klarer ikke å score.
    58'
    59'
    Remi Mulumba (Bandirmaspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    59'
    Rasheed Ibrahim Akanbi (Menemen Belediyespor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på 17 Eylul Stadium.
    60'
    Rasheed Ibrahim Akanbi er på beina igjen og fortsetter kampen.
    61'
    62'
    63'
    Okan Alkan
    Okan Alkan (Bandirmaspor) pådrar seg et gult kort.
    64'
    Rasheed Ibrahim Akanbi
    Dommer Burak Pakkan viser Rasheed Ibrahim Akanbi (Menemen Belediyespor) det gule kortet.
    64'
    Spillerbytte - Bandirmaspor
    Inn: Guido Kocer
    Ut: Burak Suleyman
    Mustafa Gursel gjør dagens første bytte i Balikesir, når han tar ut Burak Suleyman og setter inn Guido Kocer.
    65'
    Inn: Arb Manaj
    Ut: Levent Aycicek
    Levent Aycicek (Bandirmaspor) erstattes av Arb Manaj.
    65'
    Spillerbytte - Menemen Belediyespor
    Inn: Emre Ozer
    Ut: Berkan Cakir
    Menemen Belediyespor gjør sitt første bytte. Berkan Cakir erstattes av Emre Ozer.
    65'
    66'
    68'
    Omer Sahbas ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    69'
    Omer Sahbas er tilbake på banen igjen.
    70'
    73'
    74'
    75'
    Inn: Chukwuma Emmanuel Akabueze
    Ut: Dogan Can Davas
    Mustafa Gursel (Bandirmaspor) gjør sitt tredje bytte for dagen. Chukwuma Emmanuel Akabueze erstatter Dogan Can Davas.
    76'
    Inn: Selcuk Alibaz
    Ut: Guy Lucien Michel Landel
    Bytte for Bandirmaspor. Selcuk Alibaz kommer inn for Guy Michel Landel på 17 Eylul Stadium.
    76'
    77'
    Frispark Menemen Belediyespor.
    79'
    Inn: Mohamed Sabbah
    Ut: Toni Gomes
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Menemen Belediyespor. Inn kommer Mohamed Mahdi Sabbah, mens Toni Gomes tar plass på benken.
    79'
    Bandirmaspor fosser fremover, men Burak Pakkan blåser for offside på 17 Eylul Stadium.
    80'
    Emre Ozer
    Emre Ozer skyter i stolpen! Nesten mål for Menemen Belediyespor.
    81'
    Selcuk Alibaz (Bandirmaspor) løfter inn en corner fra høyre på 17 Eylul Stadium.
    83'
    Mål for Bandirmaspor!
    Bandirmaspor 1 - 0 Menemen Belediyespor
    Mål: Chukwuma Emmanuel Akabueze
    Målgivende: Philippe Keny
    Mål! Chukwuma Emmanuel Akabueze (Bandirmaspor) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på 17 Eylul Stadium. Flott spill fra Philippe Keny før målet.