Samsunspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    I Balikesir har et frispark blitt tildelt Samsunsporet.
    10'
    Zorbay Kucuk signaliserer et frispark til Balikesirspor på sin egen banehalvdel.
    13'
    Mehmet Boztepe
    Sjanse! Balikesirspor avanserer forover, men Mehmet Boztepe avslutter utenfor.
    14'
    I Balikesir slår Nizamettin Caliskan en corner fra Høyre.
    16'
    Goksu Turkdogan
    Goksu Turkdogan (Samsunspor) header mot mål, men ballen går utenfor.
    17'
    Nizamettin Caliskan
    Balikesirspor avanserer forover i Balikesir. Nizamettin Caliskan avslutter, men treffer ikke mål.
    17'
    Nizamettin Caliskan (Balikesirspor) slår en corner fra Venstre side på Balikesir Atatürk Stadium.
    18'
    Frispark Samsunspor.
    19'
    Samsunsporet fosser forover, men Zorbay Kucuk blåser for offside på Balikesir Atatürk Stadium.
    20'
    Frispark for Samsunspor på sin egen banehalvdel.
    20'
    Nizamettin Caliskan (Balikesirspor) løfter inn en corner fra Høyre på Balikesir Atatürk Stadium.
    21'
    Zorbay Kucuk tildeler Balikesirspor en corner. Nizamettin Caliskan sparker ballen inn fra det Venstre cornerflagget.
    22'
    23'
    24'
    Oguz Gurbulak
    Samsunspor angriper i Balikesir. Oguz Gurbulak fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Frispark for Balikesirspor på sin egen banehalvdel.
    28'
    Ufuk Budak
    Samsunspor angriper. Ufuk Budak får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    32'
    Balikesirspor, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Dommer Zorbay Kucuk venter med å sette i gang spillet fordi Cagri Ortakaya ligger nede.
    33'
    Cagri Ortakaya er tilbake i kampen igjen.
    34'
    Gult kort til Samsunspor
    Ahmet Cebe
    Ahmet Cebe (Samsunspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    34'
    Zorbay Kucuk signaliserer et frispark til Balikesirspor.
    35'
    Balikesirspor angriper i Balikesir. Nizamettin Caliskan avslutter på mål, men greier ikke å score.
    35'
    Samsunspor, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Goksu Turkdogan (Samsunspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Bulent Cevahir
    Balikesirspor angriper, men avslutningen til Bulent Cevahir går utenfor.
    37'
    Spillet på Balikesir Atatürk Stadium er stoppet midlertidig fordi Cuneyt Koz ligger nede.
    39'
    Balikesirspor slipper å klare seg uten Cuneyt Koz som kommer tilbake på banen igjen.
    41'
    Samsunsporet angriper, men blir avblåst for offside.
    43'
    Frispark til Balikesirspor på halvdelen til Balikesirspor.
    44'
    Zorbay Kucuk signaliserer et frispark til Samsunspor på sin egen banehalvdel.
    45'
    Balikesirspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    47'
    Oguz Gurbulak (Samsunspor) løfter inn en corner fra Høyre på Balikesir Atatürk Stadium.
    51'
    Samsunspor angriper på Balikesir Atatürk Stadium. Goksu Turkdogan header utenfor.
    51'
    Cuneyt Koz vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    52'
    Cuneyt Koz er på beina igjen og fortsetter kampen.
    54'
    Spillerbytte - Balikesirspor
    Inn: Oguz Yilmaz
    Ut: Cuneyt Koz
    Oguz Yilmaz (Balikesirspor) erstatter Cuneyt Koz som ser ut til å måtte forlate Balikesir Atatürk Stadium med en skade.
    54'
    56'
    56'
    57'
    59'
    Mål for Balikesirspor!
    Balikesirspor 1 - 0 Samsunspor
    Mål: Furkan Cil
    Mål! Balikesirspor tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Furkan Cil på Balikesir Atatürk Stadium.
    59'
    Burak Calik
    Sjanse! Balikesirspor avanserer forover, men Burak Calik avslutter utenfor.
    62'
    64'
    Zorbay Kucuk signaliserer et frispark til Samsunspor.
    65'
    Frispark til Samsunspor på halvdelen til Samsunspor.
    65'
    Spillerbytte - Samsunspor
    Inn: Muhammet Besir
    Ut: Oguz Gurbulak
    Samsunspor bytter ut Oguz Gurbulak med Muhammet Besir. Dette er det første byttet som Engin Ipekoglu gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: John Chibuike
    Ut: Goksu Turkdogan
    Samsunspor bytter ut Goksu Turkdogan med John Chibuike.
    65'
    66'
    Burak Calik
    Burak Calik (Balikesirspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Sjanse til Balikesirspor! Mehmet Boztepe er nær ved å score, men keeper redder.
    69'
    69'
    En av Balikesirsporets spillere blir avblåst for offside på Balikesir Atatürk Stadium.
    70'
    Muhammet Besir
    Samsunspor angriper, men avslutningen til Muhammet Besir går utenfor.
    72'
    72'
    Frispark Balikesirspor.
    74'
    76'
    Samsunspor fosser forover, men dommeren blåser for offside.
    76'
    Ahmet Burak Solakel
    Ahmet Burak Solakel (Samsunspor) kommer seg fri på Balikesir Atatürk Stadium, men avslutningen går utenfor.
    78'
    Inn: Davy Claude Angan
    Ut: Enes Ilkin
    Bytte for Samsunspor. Davy Claude Angan kommer inn for Enes Ilkin på Balikesir Atatürk Stadium.
    78'
    Frispark i en god posisjon for Balikesirspor!
    79'
    Balikesirspor 2 - 0 Samsunspor
    Mål: Nizamettin Caliskan
    Mål! Nizamettin Caliskan øker ledelsen til 2-0.
    80'
    Balikesirspor fosser forover og Mehmet Boztepe fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.