I Balikesir har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Frispark for MKE Ankaragucu på egen banehalvdel.
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Doga Iseri (Balikesirspor) vrir seg av smerte i gresset.
    Mål for MKE Ankaragucu!
    Balikesirspor 0 - 1 MKE Ankaragucu
    Mål: Owusu Kwabena
    Målgivende: Geraldo
    Mål! MKE Ankaragucu tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Owusu Kwabena på Balikesir Atatürk Stadium. Det er en fin assist fra Geraldo.
    13'
    Halil Colak
    Målsjanse til Balikesirspor! Halil Colak treffer mål, men keeper redder.
    14'
    MKE Ankaragucu, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Doga Iseri
    Doga Iseri (Balikesirspor) kommer til en målsjanse på Balikesir Atatürk Stadium, men klarer ikke å score.
    15'
    Direnc Tonusluoglu signaliserer et frispark til MKE Ankaragucu like utenfor Balikesirspor-området.
    17'
    Direnc Tonusluoglu tildeler MKE Ankaragucu en corner. Erdem Ozgenc sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    Erdem Ozgenc (MKE Ankaragucu) slår en corner fra høyre side på Balikesir Atatürk Stadium.
    19'
    Direnc Tonusluoglu signaliserer et frispark til Balikesirspor på egen banehalvdel.
    19'
    Balikesirspor fosser fremover, men Direnc Tonusluoglu blåser for offside på Balikesir Atatürk Stadium.
    20'
    I Balikesir slår Cumali Bisi en corner fra venstre.
    22'
    Halil Colak
    Halil Colak (Balikesirspor) header mot mål, men ballen går utenfor.
    22'
    23'
    Owusu Kwabena ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    25'
    Omogbolahan Gregory Ariyibi
    Sjanse til MKE Ankaragucu! Gboly Ariyibi er nær ved å score, men keeper redder.
    26'
    Balikesirspor, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    MKE Ankaragucu angriper, men Direnc Tonusluoglu blåser for offside.
    27'
    Owusu Kwabena er på beina igjen og fortsetter kampen.
    27'
    Hasan Can Bingul (Balikesirspor) kommer seg fri på Balikesir Atatürk Stadium, men avslutningen går utenfor.
    27'
    Berk Tosun ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    29'
    En av Balikesirspors spillere blir avblåst for offside på Balikesir Atatürk Stadium.
    31'
    Berk Tosun er tilbake på banen igjen.
    31'
    Sahverdi Cetin
    MKE Ankaragucu angriper, men avslutningen til Sahverdi Cetin går utenfor.
    33'
    MKE Ankaragucu fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    33'
    Direnc Tonusluoglu signaliserer et frispark til MKE Ankaragucu på egen banehalvdel.
    35'
    MKE Ankaragucu angriper. Owusu Kwabena får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    36'
    36'
    Frispark for Balikesirspor på egen banehalvdel.
    36'
    Erdem Ozgenc (MKE Ankaragucu) løfter inn en corner fra høyre på Balikesir Atatürk Stadium.
    39'
    39'
    Aatif Chahechouhe
    Sjanse! MKE Ankaragucu avanserer forover, men Aatif Chahechouhe avslutter utenfor.
    45'
    MKE Ankaragucu tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Spillerbytte - Balikesirspor
    Inn: Berkay Aykurt
    Ut: Cumali Bisi
    Bytte for Balikesirspor. Berkay Aykurt kommer inn for Cumali Bisi på Balikesir Atatürk Stadium.
    46'
    Inn: Muhammed Dogan
    Ut: Berk Tosun
    Balikesirspor gjør sitt andre bytte. Berk Tosun erstattes av Muhammed Dogan.
    46'
    Inn: Bedirhan Kolkoparan
    Ut: Doga Iseri
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Balikesirspor. Inn kommer Bedirhan Kolkoparan, mens Doga Iseri tar plass på benken.
    46'
    Spillet på Balikesir Atatürk Stadium er stoppet midlertidig fordi Huseyin Karabey ligger nede.
    48'
    Muhammed Dogan (Balikesirspor) løfter inn en corner fra venstre på Balikesir Atatürk Stadium.
    50'
    Balikesirspor slipper å klare seg uten Huseyin Karabey som kommer tilbake på banen igjen.
    50'
    51'
    Frispark til Balikesirspor på halvdelen til MKE Ankaragucu.
    54'
    Spillerbytte - MKE Ankaragucu
    Inn: Ali Kaan Guneren
    Ut: Sahverdi Cetin
    MKE Ankaragucu bytter ut Sahverdi Cetin med Ali Kaan Guneren.
    55'
    Inn: Ishak Cakmak
    Ut: Omogbolahan Gregory Ariyibi
    MKE Ankaragucu bytter ut Gboly Ariyibi med Ishak Cakmak. Dette er det andre byttet som Mustafa Dalci gjør i dagens kamp.
    55'
    57'
    58'
    MKE Ankaragucu angriper i Balikesir. Owusu Kwabena fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    Frispark MKE Ankaragucu.
    61'
    Ali Kaan Guneren
    MKE Ankaragucu avanserer forover i Balikesir. Ali Kaan Guneren avslutter, men treffer ikke mål.
    61'
    Balikesirspor angriper i Balikesir, men blir avblåst for offside.
    65'
    67'
    Balikesirspor 0 - 2 MKE Ankaragucu
    Mål: Yasin Gureler
    Målgivende: Ishak Cakmak
    Mål! Yasin Gureler øker MKE Ankaragucus ledelse til 0-2 på Balikesir Atatürk Stadium. Ishak Cakmak var nest sist på ballen.
    69'
    Inn: Cem Ekinci
    Ut: Owusu Kwabena
    Owusu Kwabena (MKE Ankaragucu) erstattes av Cem Ekinci.
    70'
    72'
    75'
    78'
    Halil Colak
    Sjanse! Balikesirspor avanserer forover, men Halil Colak avslutter utenfor.
    79'
    Inn: Eren Derdiyok
    Ut: Geraldo
    MKE Ankaragucu gjør sitt fjerde bytte. Geraldo erstattes av Eren Derdiyok.
    80'
    Inn: Mehmet Murat Ucar
    Ut: Aatif Chahechouhe
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for MKE Ankaragucu. Inn kommer Mehmet Murat Ucar, mens Aatif Chahechouhe tar plass på benken.
    80'
    Inn: Sedat Kurnaz
    Ut: Halil Colak
    Giray Bulak gjør dagens fjerde bytte i Balikesir, når han tar ut Halil Colak og setter inn Sedat Kurnaz.
    80'
    Direnc Tonusluoglu signaliserer et frispark til MKE Ankaragucu.
    82'
    83'
    Direnc Tonusluoglu signaliserer et frispark til Balikesirspor.
    84'
    Inn: Enes Karabulut
    Ut: Batuhan Isciler
    Batuhan Isciler (Balikesirspor) erstattes av Enes Karabulut.
    85'
    MKE Ankaragucu fosser fremover, men Direnc Tonusluoglu blåser for offside på Balikesir Atatürk Stadium.
    86'
    Mehmet Murat Ucar
    MKE Ankaragucu angriper i Balikesir. Mehmet Murat Ucar fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    89'
    Gult kort til Balikesirspor
    Dommeren gir Hasan Can Bingul (Balikesirspor) et gult kort.
    89'
    Eren Derdiyok
    Eren Derdiyok (MKE Ankaragucu) avanserer forover på Balikesir Atatürk Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.