I Balikesir slår Nizamettin Caliskan en corner fra venstre.
    Manisaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Balikesirspor, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Furkan Parsak
    Manisaspor fosser forover og Furkan Parsak fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    7'
    Omer Bugdayci (Manisaspor) løfter inn en corner fra venstre på Balikesir Atatürk Stadium.
    7'
    Frispark for Balikesirspor på egen banehalvdel.
    10'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Omer Mang (Manisaspor) vrir seg av smerte i gresset.
    13'
    Spillerbytte - Manisaspor
    Inn: Berk Cambaz
    Ut: Omer Mang
    Unal Tasci (Manisaspor) tar ut Omer Mang som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Berk Cambaz.
    17'
    Yigit Arslan signaliserer et frispark til Manisaspor på egen banehalvdel.
    18'
    Abdul Ozgen
    Abdul Ozgen (Balikesirspor) header utenfor.
    19'
    Manisaspor slipper å klare seg uten Omer Mang som kommer tilbake på banen igjen.
    19'
    Frispark for Manisaspor på egen banehalvdel.
    23'
    Yigit Arslan signaliserer et frispark til Balikesirspor.
    25'
    Mål for Balikesirspor!
    Balikesirspor 1 - 0 Manisaspor
    Mål: Abdul Ozgen
    Målgivende: Nizamettin Caliskan
    Abdul Ozgen setter ballen i nettet og Balikesirspor leder nå 1-0. Nizamettin Caliskan sto for den målgivende pasningen.
    27'
    Frispark til Balikesirspor på halvdelen til Manisaspor.
    29'
    34'
    34'
    I Balikesir har et frispark blitt tildelt Manisasporet.
    34'
    36'
    Mål for Manisaspor!
    Balikesirspor 1 - 1 Manisaspor
    Mål: Ulas Kaya
    Utligning! Ulas Kaya setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1.
    38'
    Frispark Balikesirspor.
    40'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Balikesirspor...
    41'
    Balikesirspor scorer på straffe!
    Balikesirspor 2 - 1 Manisaspor
    Mål: Nizamettin Caliskan
    Nizamettin Caliskan scorer og Balikesirspor leder nå 2-1. Målet kom på et straffespark.
    41'
    Balikesirspor angriper, men Yigit Arslan blåser for offside.
    44'
    Inn: Alper Onal
    Ut: Akin Acik
    Unal Tasci gjør dagens andre bytte i Balikesir, når han tar ut Akin Acik og setter inn Alper Onal.
    46'
    Dommer Yigit Arslan venter med å sette i gang spillet fordi Berk Cambaz ligger nede.
    46'
    Berk Cambaz er tilbake i kampen igjen.
    48'
    48'
    Muhammed Dogan
    Muhammed Dogan (Balikesirspor) kommer seg fri på Balikesir Atatürk Stadium, men avslutningen går utenfor.
    50'
    50'
    Yigit Arslan tildeler Manisaspor en corner. Omer Bugdayci sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    Omer Bugdayci (Manisaspor) slår en corner fra høyre side på Balikesir Atatürk Stadium.
    55'
    Berk Cambaz
    Målsjanse på Balikesir Atatürk Stadium! Berk Cambaz fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    55'
    55'
    Atilla Ozmen vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    56'
    Spillerbytte - Balikesirspor
    Inn: Andrija Vukovic
    Ut: Atilla Ozmen
    Det virker som Atilla Ozmen ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Andrija Vukovic.
    57'
    58'
    Yigit Arslan signaliserer et frispark til Balikesirspor på egen banehalvdel.
    58'
    59'
    I Balikesir har et frispark blitt tildelt Balikesirsporet.
    60'
    Abdul Ozgen
    På Balikesir Atatürk Stadium header Abdul Ozgen (Balikesirspor) ballen i tverrliggeren!
    61'
    63'
    Gult kort til Manisaspor
    Berk Cambaz
    Berk Cambaz (Manisaspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    63'
    64'
    66'
    Omer Bugdayci (Manisaspor) løfter inn en corner fra høyre på Balikesir Atatürk Stadium.
    67'
    Skudd utenfor mål, Manisaspor
    67'
    Ilkay Gul ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    68'
    Inn: Burak Calik
    Ut: Mahatma Otoo
    Balikesirspor bytter ut Mahatma Otoo med Burak Calik. Dette er det andre byttet som Giray Bulak gjør i dagens kamp.
    68'
    70'
    Ilkay Gul er på beina igjen og fortsetter kampen.
    70'
    Furkan Parsak (Manisaspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Balikesir Atatürk Stadium.
    70'
    72'
    I Balikesir slår Sedat Sahinturk en corner fra venstre.
    73'
    Yigit Arslan tildeler Balikesirspor en corner. Sedat Sahinturk sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    74'
    Balikesirspor 3 - 1 Manisaspor
    Mål: Burak Calik
    I Balikesir øker Balikesirspor ledelsen til 3-1 takket være et mål av Burak Calik. Det er en fin assist fra Nizamettin Caliskan.
    74'
    Yigit Arslan signaliserer et frispark til Manisaspor.
    76'
    Hjørnespark til Manisaspor
    77'
    Inn: Omer Atis
    Ut: Furkan Parsak
    Manisaspor bytter ut Furkan Parsak som ikke ser ut til å kunne fortsette. Unal Tasci blir dermed tvunget til å gjøre sitt tredje bytte og setter inn Omer Atis.
    77'
    Inn: Mehmet Boztepe
    Ut: Sedat Sahinturk
    Bytte for Balikesirspor. Mehmet Boztepe kommer inn for Sedat Sahinturk på Balikesir Atatürk Stadium.
    77'
    Hjørnespark til Balikesirspor
    78'
    Skudd utenfor mål, Balikesirspor
    78'
    Balikesirspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    79'
    I Balikesir slår Mehmet Boztepe en corner fra høyre.
    79'
    Balikesirspor 4 - 1 Manisaspor
    Mål: Mehmet Boztepe
    Målgivende: Burak Calik
    Mål! Balikesirspor øker ledelsen til 4-1 etter en scoring av Mehmet Boztepe på Balikesir Atatürk Stadium. Flott spill fra Burak Calik før målet.
    82'
    85'
    Bulent Cevahir
    Bulent Cevahir (Balikesirspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    Mehmet Boztepe (Balikesirspor) slår en corner fra høyre side på Balikesir Atatürk Stadium.
    88'
    Abdul Ozgen
    Abdul Ozgen (Balikesirspor) kommer til en målsjanse på Balikesir Atatürk Stadium, men klarer ikke å score.
    88'
    Manisaspor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Balikesirspor.